-
>>> Jurek <<<
Ja bez wątpienia polecam gorąco świetną salę na warszawskim Wilanowie :D
http://www.mmcatering.pl
A wy? -
Sylwia
cieszy mnie to bo wybraliśmy ta sale na wesele w sierpniu i licze na świetną zabawe; D -
Magorzka
Sala w Hotelu Lord. Jeszcze jej nie wybrałam, ale zakochałam się od pierwszgo wejrzenia :) -
Kasia B.
-
-
Anusia Mezusia
Hotel Groman Sekocin Stary-piakna,duza z klimatyzacja i przystrojona:) -
Lenka
Sala raczej przyjęciowa (bo wesele 200 zł za talerzyk) zaś przyjęcie ok. 70 zł od osoby - RESTAURACJA CONQUISTADOR Nowy świat 64 rewelacyjna obsługa, wykwintnie podane żarełko - dla tych którzy lubią elementy zaczerpnięte z Ameryki Południowej :) http://www.nowyswiat64.pl -
Anonim
wlasnie to mnie rozwala: usluga kosztuje tyle i tyle, a praktycznie taka sama usluga weselna/slubna kilka razy wiecej. to samo z kosmetyczkami, kwiatami i innym slubnym badziewiem... -
Lenka
tzn tutaj wesle jest dużo droższe bo wchodzi wynajem całego lokalu (na przyjęcie jedynie sali) jest dużo więcej przystawek i wino bez ograniczeń, no i za obsługę trzeba zapłącić odpowiednio więcej bo ludzie po nocach siedzą :) -
Anonim
Kasia Żet, popieram! Akant II!
Zakochałam się w tej sali od pierwzego wejrzenia. -
Kasia B.
Ja też, jest cudowna. Będziemy tam obie szalały na swoich ślubach :-) Powodzenia! -
Kasia B.
-
Mary
.. przeglądam sale, które polecacie i faktycznie - ten Akant wygląda całkiem ok..., no, może poza wyglądem zewnętrznym budynku! ale cóz....
A jakie są widełki cenowe za osobę?
Bo ja, zakochana w http://www.willapodstarymdebem.pl/f... szukam teraz czegoś innego, jak usłyszałam tam ceny!!! 185-225 zł/os.... Więc liczę, że uda mi się coś znaleźć za niższą cenę... -
ama'tlea
-
Anonim
hmm... o gustach sie nie dykutuje. Ja nigdy nie zrobłabym wesela w sali typu ta na Wilanowie (sama jestem z WIlanowa; ) ) więc może wpisywanie jej jako najlepsza w Warszawe to troszke przesada. Jako dobra jakość do ceny może tak.
Jedna z najładniejszych sal jakie widziałam to willa pod starym dębem. Najlepsze jedzenie i obsługa to villa nuova. -
ania
Róża Wiatrów... robia wesela do 80 osób, słyszałam bardzo dobre opinie na ich temat, zreszta juz teraz w organizacji widze, ze faktycznie bardzo sie staraja i doradzaja wszyscy :) 3 czerwca sama ocenie czy jest tam fajnie.... tak, wiec trzymajcie kciuki dziewczyny!! -
chouette
a ja moge polecic Hotel u Pietrzakow w Zielonce,same luksusy,a jakie pokoje ?hmmm pomazyc tylko moge bo ceny zawrotnie wysokie,co prawda mialo byc o warszawie ale urzeklo mnie ogromnie to miejce -
Mary
hej, dziewczyny - Kasia Żet i "shom me heaven" - show me prices... Nie no, ale tak na poważnie - powiedzcie jakie ceny za talerzyk są w tym Akancie? :) A macie może jakieś opinie od znajomych - jak jedzenie, jak obsługa? -
Teraz na mnie czas
hej. powiem szczerze. widziałam akant na zywo. cudo. mili właściciele. 140zł od osoby. naprawde warto. samam miałam tam robić wesele ale ślub narazie przełożony. anitko pozdrawiam. -
Anonim
-
!!! dagmarka !!!