-
Anonim
Zapraszamy na muzyczną podróż od deep techno przez electro do ragga i hip-hopu.
Od 21:00 zagrają:
Madame Czarnecka (Najgorsi DJe Świata)
DJ Rockpoll (Brain Damage/ me.ne.le)
Tulip aka DJ Pete23 (me.ne.le)
Zapraszam -
"2000 dIRTY dJS"
jako gosc specjalny wystapi znany i uwielbiany przez wszystkich dj LOng DOng aka Tarasiuk G.A.Z.operejtor -
Anonim
Czasowo wygląda to tak:
Jako pierwszy od około 21:00 zagram ja i będę plumkał smutnerege dopuki nikogo nie będzie na parkiecie. Jak jużktoś się pojawi i niedajmborze zacznie tańczyć to pogram troszke lectro...
...i electro za raz po mnie będzie grał wspaniały, sexowny, opalony i samotny ostatnio DJ Rockpoll który poza electro lubi tesz wypady na działke, rybe po grecku i szybką jazdę samochodem..
..co nie oznacza że lubi jątylko rockpoll. Madame Czarnecka także i zagra jako trzecia tego wieczoru wgrywając się przez electro do ragga, dancehallu i hip-hopu..
..a wspomagać ją będzie z podobnym repertuarem DJ LongDong który podobno przegrał jakiś zakład i ściął swoją bujną grzywe...
Z partyjnym pozdrowieniem
Tulip -
Anonim
ło matko. to wygląda jak menelskie ogłoszenie matrymonialne :)
jeśli tarasiuk oprócz zmiany fryzury zmienił także koszulkę, to może warto wpaść; ))) -
-
Anonim
-
"2000 dIRTY dJS"
..z pewnego źródła mi wiadomo iż taras ma miec na sobie dziś świeżutką bielizne!
..więc sprawdź to i tamto ...aaaaaaaaj! -
Anonim
wykrochmalone gacie tarasiuka nęcą, nie powiem...
ale po pierwsze dopiero co wróciam z lema, a po drugie jutro siksoklok pobudka do pracy :(
bawcie się niegrzecznie :* -
"2000 dIRTY dJS"
ehh...no trudno ...niewiesz co tracisz ....czyste gacie tarasa to jak zaćmienie słońca....nastepne będzie może za sto lat.... -
"2000 dIRTY dJS"
ehh...no trudno ...niewiesz co tracisz ....czyste gacie tarasa to jak zaćmienie słońca....nastepne będzie może za sto lat....
|
|
Leguramin tego grona: 1. każdy ma prawo się wypowiadać, ale nie każdemu dane będzie zostać wy...
Miejsca grona (1)
-
klub discrete Nowogrodzka, Warszawa
- Dodaj miejsce