>CLUB PANORAMA< Przęsławice [1157]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • A.

co sadzicie o tej nowej sali??
  • A.

oczywiscie czy podoba wam sie to ze ona powstanie??
  • ***Little sparkle***

W końcu mogłaby zacząć działać...

Miała być juz od wielkanocy otwarta...
    a tu mamy juz lipiec...
    :)

• .....::Sylwuś::......

ma być otwarta podobnież pod konic lipca trzeba troche cierpliwości
  • .....::Sylwuś::......

tylko śmieszna jest ta selekcja która ma być że dziewczyny od 18 facieci od 21
  • A.

jaka selekcja??!! Sala bedzie otwarta od 5 sierpnia podobno!!
  • Anonim

o selekcji słychać od dawna, cóż za 'elitarny' klub nam się robi.
  • SZREK PIROTECHNIK POWRACA

No tak bedzie selekcja i bardzo dobrze w końcu sami nazekacie ze za duzo małolactwa jest i nie mozecie sie spokojnie bawić wiec teraz małolaty zostaną na starej sali a starsi bedą mogli sie bawić i tu i tu . Jak wiadomo oficjalne otwarcie jest planowane na 5 siepnia a jak zobaczycie jak wygląda ta nowa sala to zrozumiecie czemu tak długo to trwa. ja miałem już okazje widzieć tą sale i jestem bardzo mile zaskoczony i jestem pewien że wam też sie spodoba
  • A.

eeee to jest nie sprawiedliwe!! Ja mam dopiero 16lat i nie bede mogla sie bawic na tej sali??
  • SZREK PIROTECHNIK POWRACA

no to bedziesz musiała poczekać jeszcze 2 lata a pozatym nikt nie obiecywał że badzie sprawiedliwie
  • Anonim

a ja mam 18? who cares, shit happens :P mi tam styka tak, jak jest :P
  • Anonim

jak najbardziej jestem za selekcja :)
  • Weronika

ja mam 18 w pazdzierniku to tez sie nie załapie :( ??
  • A.

Ale ja bym wolała nowa sale :(
  • Weronika

no wiesz ja tez ale powiem ci ze ja jak miałam 16 lat to nie chodziłam jeszcze na dyskoteki i jakos wcale tego nie załuje bo moze nie jestem duzo starsza ale to troche dziwne ze ludzie w wieku 14 15 .... lat bawia sie na dyskotekach
  • Anonim

oj i tu Ci Weruś przyznam racje, w wieku 16 to tez nie chodzilem na dyskoteki, i tez nie zaluje tego...
  • Weronika

ja rozumiem jakies domówki czy do pabu troche posiedziec czasami ale na dyskoteke a potem chodza takie małolaty .... nie powiem brzydko i społeczenstwo spada na psy ( jak by co to nie do ciebie agatko) w wakacje na polach mokotowskich gadałam z panienka bo siedziałysmy przy jednym stoliku wygladała na 18 19 lat a miała 15 i co tu wiecej dodac chyba nie trzeba kometowac
  • A.

ja na dyskotece bylam dopiero trzy razy i to w te wakacje wiec nie ma co;p Ja tez osobiscie sie dziwie ze ludzie tak wczesnie jezdza na dyskoteki ale ja mysle ze wiek 16 lat i to wakacje to juz chyba odpowiedni jest;p Bo takie 14, 15 to juz naprawde przegiecie jest ba! To wtedy jest smieszne!!
  • a p

punkt widzenia zależy od punktu siedzenia....i tyle
  • A.

no niby; )
| |

Wszystko, czego szukasz: * super muzyka * świetni DJ * wspaniali goście * fajna atmosfera ...

Fotki

Miejsca grona (1)