>CLUB PANORAMA< Przęsławice [1157]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Co wg was należałoby zmienić w clubie? Co wam przeszkadza? Co odpowiada? itd.
  • ***Luizka***

MNIE DENERWUJE TO ZE DO PANORAMY WCHODZA 13LATKI DZIEWCZYNY OPANUJCIE SIE ALBO PRZYNAJMNIEJ POKAZCIE ZE UMIECIE SIE ZACHOWAC BO TO CO WIDZE JEST OKROPNE CHCECIE BYC NIE WIADOMO JAK DOROSLE, SPOJRZCIE NA SIEBIE TROCHE KRYTYCZNYM WZROKIEM.
  • Diablica :)

**Luizka** ma rację.
    Wkurzający też są nachalni faceci, którzy nie dają się spokojnie pobawić Ble! Ja rozumiem, że ktoś lubi się bawić ale nie trzeba innym przeszkadzać zwłaszcz, że to komuś przeszkadza
  • a p

Co do 13 to owszem są tam i nie da sie tego ukryć, ale mi to nie przeszkadza, w sumie jeśli rodzice im pozwalaja to niech robią co chcą- ich sprawa.
  • Anonim

Reni ciebie denerwują faceci którzy są nachalni...Zrozum jeśli Panna nam się podoba to jakoś próbujemy podbić ją :P Za bardzo jesteś pesymistyczna...

wcale nie jestem pesymistyczna! tylko po prostu wiem, że te typy są wk****ce. Mówię: nie a oni i tak nie rozumieją
  • ***Luizka***

Też tak myślę że faceci są nieraz naprawde nie do zbycia najczesciej przyjezdzam ze swoim chlopakiem ale i tak jak ide do lazienki to nie raz jestem zaczepiana.
    A kiedy przyjezdzam z kolezanka to juz wogole jak faceci widza że 2 dziewczyny sie same bawia to mysla ze szukaja facetow czy nie wiem zreszta co mysla ale nie daja nam spokoju.
    Potem koledzy donosza chlopakowi ze jak tylko Luiza sama gdzies pojedzie to od razu sie szlaja z innymi.
    Panowie wiecej taktu a nie bedziemy musialy sie o was wypowiadac tak pesymistycznie. Zrozumcie ze moze niektore dziewczyny może lubia kiedy sie do nich przystawiacie ale nie kazda.
  • Anonim

Śliczności ale z wami też jest tak samo...Ten system działa w obie strony...Chyba przyznacie racje??

Luiza ma rację. To prawda. Ja najczęściej jeżdżę z koleżankami i też nie mam spokoju. Ale dobrze, że mam kolegó którzy mnie bronią i odstraszają intruzów :)
    Po prostu jak facet za dużo wypije to już jego wiara we własny urok rośnie o 100% i wydaje mu się, ze każda dziewczyna na niego leci. a to nie prawda!
  • ***Luizka***

Tak ja wiem że dziewczyny tez sa różne.
    Ale nie my prawda Reni????

Właśnie! Każda dziewczyna jest inna i nie można nas wrzucać do jednego worka.
  • ***Luizka***

Apel do chłopców. Jeśli dziewczyna stanowczo odmawia wspólnej zabawy odpuście i poszukajcie innych; -)))))))))

tak! Jeśli mówi: nie to znacz SPADAJ! :)
  • Anonim

Wow musze walczyc z dwiema kobietami :) Naszczęście wasze opinie się mnie nie tyczą bo ja taki nie jestem :)
  • Anonim

o kurde, ale fajny temat !!!

ja też mam przypały z nachalnymi facetami.

widziałaś Renia co było ostatnio?

kurde, a jak wychodziłam już, bo był koniec to jakiś koleś złapał mnie i przytulił! FFFFFFFEEEEEEE !!!!!!!

a jak byłam na drugiej sali, co zotawiłaś mnie samą to też kolesie od razu się podwalali. na początku tak troche, potem już bardziej a na koniec nie wytrzymałam i poszłam stamtąd.

ale zawsze co impreze słyszę od tych kolesi, że super tańczę.

a jak tańczę z Izką to nie możemy opędzić się od "fanów"
  • Anonim

Z tymi "Fanami" to chyba przesadzasz...Bez jaj byłem tam wiele razy i nie widziałem aby niewiadomo ilu gości podbijało do dziewczyny...
  • DARO

Prawda jest taka, trafiają sie tepaki którzy sa porzadnie wstawieni i staja sie nachalni czasem az do przesady. Czasami sie zastanawiam widzac taką sytuacje czemu jeszcze panienka liscia kolesiowi nie sprzedala.
    A z drógiej strony nie psioczcie tak, (nie mówie tu akurat o tych natretach) ale powinnyscie byc z tego zadowolone( tak mi sie wydaje) swiadczy tylo o tym ze podobacie sie płci przeciwnej jestescie atrakcyjne i macie to cos w sobie ze ja do siebie przyciagacie.

Jak to mówią ,, Meżczyzna jest jak wino im starszy tym lepszy. " Niestety o kobiecie nie mozna tego samego powiedziec.
    Pozdrawiam wszystkich.

Nieźle Lajla mówiłaś mi o tym i współczuje:(
    Co do panów - to wy po prostu nie rozumiecie dziewczyn! Co z tego, że podwala się do nas kilku facetów jak ich zachowanie tylko odstrasza :)
  • Anonim

>Przepraszam Cię... napisał
    >Z tymi "Fanami" to chyba przesadzasz...Bez jaj byłem
    >tam wiele razy i nie widziałem aby niewiadomo ilu
    >gości podbijało do dziewczyny...

to widocznie patrzysz nie na to co trzeba...
  • Anonim

Lajla szczerze mówiąc to przez 3 miesiące to na dyskotece widziałem może 10 dziewczyn które były świetne...Reszta jest zwyczajna :) bez urazy :)

Nielubie gdy kobieta się przecenia :/
| |

Wszystko, czego szukasz: * super muzyka * świetni DJ * wspaniali goście * fajna atmosfera ...

Fotki

Miejsca grona (1)