- 1
- 2
-
Anonim
No więc co chcecie aby sie zmieniło??? Może co ma zostać dodane?? No poprostu piszcie co tylko chcecie
Ja bym Zakupił coś takiego do Panoramy
http://allegro.pl/item402039213_sms... -
Anonim
Nie glupi pomysł...
A moze kilka telebomów na duzej sali? A na nich wyswietlane rozne filmy z większych imprez... Albo teledyski. -
Peress
>Tomuś napisał
>No więc co chcecie aby sie zmieniło??? Może co ma zostać
>dodane?? No poprostu piszcie co tylko chcecie
>Ja bym Zakupił coś takiego do Panoramy
> http://allegro.pl/item402039213_sms...
Jestem przeciwny... I pewnie nie tylko ja :) Wizualizację i owszem ale system sms odpada :P -
Marrrrrrrrrrrtusia
co Wy mi tu k..wa wypisujecie????? co byscie zmienili o wsadzacie jakies linki na allegro?????? a moze to zeby wyeliminowac białe rekawiczki, zeby na pierwszym miejscu była dobra zabawa a nie szukanie piguł po sali... -
-
Anonim
Jedna szczera, i bardzo dobrze + lepsza selekcja(dresy, malolatki , zezwałowani goście) i odrazu byloby milej i przyjemniej. -
Tomi
-
DoN pAbLo
mnie tylko wku....sprawdzanie dowodów na 2 sali niech sprawdzają przy wejściu odrazu:) -
Anonim
mnie wnerwia to że nie nosze dowodu, to sie czepiają mnie:P ciągle mi wciskają kit że mam 16 lat:) po za tym na wejściu pisze zero dresów a dresy na sali są. -
maxx
Ja bym zmienił wszystko oprócz muzyki...Dj Perez i Zaks są najlepsi w te klocki... -
Anonim
-
Grażka
-
Anonim
ja bym zmienił osobę odpowiedzialna za stronę panoramy
bo wogole sobie ja olewają
i żeby zdjęcia były systematycznie dodawane -
DoN pAbLo
heh:)właśnie a propo zdjęć to porażka robią je na imprezach a żadnych nie wstawiają -
Anonim
ostatnie zdjęcia z cyklicznych to są 21 lipca 2007
!! i w specjalnych ostatnie z akcentu !!!
totalna porażka -
Anonim
oj tak prawda... na stronach innych dyskotek to zdjęcia już koło poniedziałku są a tu.. no hmmm. -
Anonim
Co do zdjeć na stronce panoramy musze sie z wami zgodzić:ppp Porażka...:( -
Anonim
gdy miałem 17 lat ta dyskoteka wydawała mi sie fajna ... nie było wtedy jeszcze sali Inków. teraz na sali techno są jakies niedomyte sezonówki pomieszane z chłopaczkami ubranymi w sportowe koszulki i ćpunami... moim zdaniem ten club schodzi na psy ratuje jego wizerunek nowa sala na którą wchodzą ludzie po pewnej selekcji... ale limit dla panów (21 lat) jest beznadziejny poniewaz klasa człowieka nie odnosi sie w żaden sposób do wieku... bywając w innych clubach widze róznice w społeczenstwie i odnosze wrazenie że nasz region jest poprostu hamski i niedouczony -
Anonim
wszystki chcecym poczuc sie troszke bardziej prestizowo polecam warszawskie cluby w których wejsciówka nie schodzi ponizej 40zł od osoby... najbardziej mnie śmieszą niektóre dziewczyny tanczące w "klatce". załozy taka miniówke do tego super dopasowane adidaski i udaje że umie tanczyc... ludzie przeciez tam jest naprawde żałośnie w tym momencie... nie mówie o konkretach ale o ogolnej atmosferze... jak nie jakiś sterydziarz idzie i popycha wszystkich po kolei to znowu od kogoś wali potem jak starej babci z majtek... sory ale wiecej mówic nie musze -
Marrrrrrrrrrrtusia
-
Anonim
>Żelka i Żelinka napisał
>wszystki chcecym poczuc sie troszke bardziej prestizowo
>polecam warszawskie cluby w których wejsciówka nie schodzi
>ponizej 40zł od osoby... najbardziej mnie śmieszą
>niektóre dziewczyny tanczące w "klatce". załozy taka
>miniówke do tego super dopasowane adidaski i udaje że umie
>tanczyc... ludzie przeciez tam jest naprawde żałośnie w
>tym momencie... nie mówie o konkretach ale o ogolnej
>atmosferze... jak nie jakiś sterydziarz idzie i popycha
>wszystkich po kolei to znowu od kogoś wali potem jak starej
>babci z majtek... sory ale wiecej mówic nie musze
Wiesz Rafał... Wydaje mi się, ze Panorama i tak zawsze będzie miala swoj klimat... :) I zawsze będzie przyciągać sporo osob... Jest wielu ktorzy mają bardzo miłe wspomnienia związane z tym Clubem. :)
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Przęsławice
- Załóż własne grono tematyczne