-
Anonim
Wraz z dniem 31-01-2009 nastąpiły zmiany związane z rodzajem muzyki granej na DUŻEJ SALI.
Owe zmiany zdecydował się wprowadzić właściciel.
Teraz klimat sali będzie prezentował się następująco:
70% muzyki to klimat radia eska (z wyłączeniem utworów r'n'b) a reszta to wybrane utwory house, electro czy progresywne brzmienia, czyli znane i ograne utwory, bez muzyki trance i tzw. techno.
Uogólniając... Będzie dużo lżej, ale czy lepiej?
To już każdy z Was oceni.
info. Dj Philippe.
-
maxx
-
Łukaszek
-
XX
-
-
maxx
Jeśli nie bedzie grał Zaks to Panorama straci marke...a Zaks zz tego co mi wiadomo nie gra muzyki z radia Eska bo to sie nie godzi z jego pogladami takze bedzie lipa.... -
Anonim
Masssssakra....nie dosc ze dobre imprezy zdazaly sie tam dosc zadko to teraz bedzie juz totalna porazka ..... a co do zaksa to dobrze gra i wie kogo zapraszac na urodziny; ];];];] <2sweetblonies >;];];];]
-
Anonim
hehehe .... eska na przewałach :O o lol; ] ... ale nie bójcie sie ... na "eska life remix" leca dobre nuty :P
pozdrawiam -
Anonim
-
Anonim
na ostatkach juz lecialy takie chity eski no i ludzie sie bawili ale to nie to samo co techno;] -
zaNeTu$ka
-
Marrrrrrrrrrrtusia
-
Anonim
w święta dopiero bedzie balet... ale nie tylko muzyka się zmienia... bedzie nowy wygląd dużej sali... bedzie mniejsza scena i dj-ka przebudowana... i wogóle inaczej bedzie... a czy lepiej to niewiem... okaże się na balecie -
Anonim
po co zdradzałeś ... xD a Djka nie powinna być mniejsza .... to tam jest najlepszy balet w całym tym klubie xD -
Anonim
>Kurczak :D napisał
>na ostatkach juz lecialy takie chity eski no i ludzie sie
>bawili ale to nie to samo co techno;]
Ja tam techno nigdy nie słyszałam :P
>L.O.P. napisał
>po co zdradzałeś ... xD a Djka nie powinna być mniejsza .... to tam >jest najlepszy balet w całym tym klubie xD
Oj zgadza się, na Dj'ce zawsze najlepiej :P
Ale napisał, że przebudowana a nie mniejsza x)
I co do muzyki granej na Esce...
To teraz grają tam swoje sety m.in. Armin van Buuren, Ferry Corsten, Bob Sinclar, David Guetta...
Więc jeśli coś takiego będą grać Dj'e to myślę, że będzie dobrze :) -
Zaks
-
Anonim
-
Anonim
z tego co pamietam raczej w innym .. ale ja juz sam mogłem pokręcić informacje :D -
maxx
-
Anonim
z tego co wiem będzie gdzie indziej... ale czy mniejsza to niewiem... i juz nie będzie tańca na schodkach przy stolikach bo będą schodki mniejsze i barjerki... -
Anonim
wow... juz nie moge sie doczekac tych zmian wizualnych klubu....a od zewnatrz tez sie cos zmieni????
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Przęsławice
- Załóż własne grono tematyczne