>CLUB PANORAMA< Przęsławice [1157]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Co sądzicie na ten temat???

Jesteście ZA czy PRZECIW takim występom???
  • Anonim

moim zdaniem jest to zbędny przerywnik imprezy.
  • MaReCki

Też mi sie tak zdaje robi to tylko zbędne zamieszanie z przepędzaniem ludzi ze sceny! A cz7y takie wystepy zwiękaszają frekfencje panoramiaków wątpie???
  • Anonim

zdarza sie ze niektorzy nawet nie wiedza ze takie cos bylo hehe. koncertow tez czasem zdarza sie nie zauwazyc. a erotic show zwiekszajacy frekwencje? tez raczej w to watpie. Jest wiele panoramowiczek ladniejszych od pan wystepujacych w takich show i sa tam dluzej niz tylko na jakies 5 minut.
  • ->Kondzio<-

A dla mnie było spoko i wydaje mi sie że czasami powinny być takie urozmaicenia!!!
    Ale nie za często bo trochę było z tym zamieszania!!!
  • JAMAICA RYKAŁY/PIASECZNO

Popieram ludzi którzy są przeciw takim występom jak najbardziej jest to zbędne żeby nie powiedzieć żałosne,co to jest wyjdzie pare panienek na scene pokręcą tyłkami wezma gościa na krzezło i se chodzą wokół niego i udają że potrafią tańczyć ale to tak wcale nie jest.
  • Anonim

jeśli już ma być coś takiego to może nich będą też atrakcje dla pań???
    odkąd jeżdże do Panoramy to w tym czasie były aż DWA męskie pokazy, a panny??? kilkanaście razy. Więc może by tak zachować jakąś równowagę???... chociaż mnie to i tak nie kręci...

Ja osobiście jestem za tym żeby wogóle tego nie było a w ramach tych beznadziejnych pokazów wstawić więcej dj zapraszanych do pano.
  • Anonim

> Popieram ludzi którzy są przeciw takim występom jak najbardziej jest to zbędne żeby nie powiedzieć żałosne,co to jest wyjdzie pare panienek na scene pokręcą tyłkami wezma gościa na krzezło i se chodzą wokół niego i udają że potrafią tańczyć ale to tak wcale nie jest.

jakby nie umiały tańczyć to by ich tam raczej nie było. za to im płacą. myślę, że umiały. tańczyć to ja nie potrafię; P
  • Anonim

>jakby nie umiały tańczyć to by ich tam raczej nie było.
    >za to im płacą. myślę, że umiały. tańczyć to ja nie
    >potrafię; P

musisz się nauczyc;)
  • Iśśśś

>lukasz napisał

>jakby nie umiały tańczyć to by ich tam raczej nie było.
    >za to im płacą. myślę, że umiały. tańczyć to ja nie
    >potrafię; P

nie wierzcie mu:P Tańczyć to On potrafi:P Zawsze tak ściemnia:P

Dla mnie to niebył taniec tylko wyginanie się i to wszystko a to nic specjalnego jest i nic nie pokazały ciekawego.
  • Iśśśś

faktycznie z koleżanką stwierdziłyśmy ze one nawet tego w rytm nie robiły;]
  • Diablica :)

>*LillA* napisała:
    >moim zdaniem jest to zbędny przerywnik imprezy.

Nie potrzeba takich akcji organizować. Bo to na nic potrzebne. Zwabia tylko spragnionych erotomanów :( Jush lepiej niech gra jakich Gość zaproszony ale dłużej co lepiej zachęci Klubowiczów.
  • Anonim

szczerze mówiąc mi ani nie przeszkadza ani nie jestem za tym......lecz troszke nie potrzebne jest takie przerywanie imprezy...pozdrawiam....=)
  • Anonim

ja jednak bym wolała, żeby nie było takich głupich występów...

Ja również jestem za tym żeby tego nie było lepiej więcej gości zaproszonych.
  • Anonim

w końcu na to też idzie kasa, i to pewnie nie mała... a więc lepsza byłaby inna inwestycja...
  • F l o r u ś

CO RACJA TO RACJA!:)

No właśnie inwestycja np w więcej zapraszanych dj albo jakieś karneciki zniżkowe na alkohol coś w tym stylu.
| |

Wszystko, czego szukasz: * super muzyka * świetni DJ * wspaniali goście * fajna atmosfera ...

Fotki

Miejsca grona (1)