>CLUB PANORAMA< Przęsławice [1157]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • F l o r u ś

Tzn. wyciąga kieszenie... prawe ucho... lewe ucho..., a trąbę mam sama znaleźć...?!?!:)))
  • Anonim

Coś w tym stylu... :P
  • Anonim

Jak co roku w Andrzejkową imprezę będziemy mieli okazję oglądać EROTIC SHOW.
    Tym razem w wykonaniu babeczek.

To ja w takim razie, w ramach rekompensaty proszę o męskie show na imprezie ostatkowej przed świętami wielkanocnymi :)

A co!!! :)))
  • Marrrrrrrrrrrtusia

erotic a erotic to tez różnica-moze wkoncu zobacze jakies ciekawe wykonanie
  • F l o r u ś

męskiego czy damskiego? :))
  • Marrrrrrrrrrrtusia

damskiego
  • Anonim

Wiem, wiem....
    Jak są jakieś ciekawe układy to fajnie popatrzeć a jak tylko wyginają się i nic w tym nie ma przyciągającego to szkoda czasu...
    Zresztą zwykle na tych tych pokazach, mimo że tańce są generalnie dla facetów to duż o dziewczyn też na to patrzy.
  • <<<renia>>>

No to jak będzie to męskie show przed Wielkanocą?
  • Anonim

Wątpię.
  • JAMAICA RYKAŁY/PIASECZNO

niestety panorama inwestuje chyba w okoliczne domy uciech bo ciągle są wygibasy panienek i to niezbyt rozgarniętych niestety.........
  • Anonim

popieram;/...
  • Sylwia Padewska

Doda jak doda ale na dancie znowu Vivaldi bedzię zamulał...Jak byłam na Boysach to jakiś nowy dj na dancie zajebiście grał , on grał też na Longu i Junorze>Na plakacie było , ze to Vivaldi.Lecz to nie był Vivaldi.Kolo mowil , ze jest chyba z Radomia.Wie ktoś kto to????
| |

Wszystko, czego szukasz: * super muzyka * świetni DJ * wspaniali goście * fajna atmosfera ...

Fotki

Miejsca grona (1)