-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
zupełnie nie pasuje jakoś do całości tego wątku aczkolwiek jak ma być weselej to spoko..":)pozdr -
Anonim
ja toleruje takich ludzi, ale osobiście nie słucham. Słucham za to gotyku i rock, fajne nutki znam :) -
Anonim
też ich toleruje mam pare osób w klasie które słuchają metalu i się z nimi spoko gada.
a może podasz pare tytułów?? pozdr. -
Anonim
-
Anonim
a jakiś szczególny utwór przypadł Ci do gustu czy ogólnie cały zespół??
-
smasz_x
chciałem sie wypowiedzieć i przez pomyłke nie na forum ale do osoby która zarzuciła temat wysłałem, ale podtrzymuje opinie że nie ważne jakiej muzy słuchasz ważne że jesteś wporządku i spoko wobec innych, a poza tym to niezły temat w takim miejscu jak forum o przęsłach -
Anonim
>***Daniel*** napisał
>a jakiś szczególny utwór przypadł Ci do gustu czy
>ogólnie cały zespół??
>
ostatnia płyta "RH-" jest świetna :) ona jest w dwóch językach nagrana. Po angielsku i jakiś tam inny z krajów z południowej Europy. Generalnie ten drugi jest fajniejszy, bo taki oryginalny. -
Anonim
ogłnie mówiąc to myślałem że chodzi o samą muzyke ale jeżeli został także poruszony temat ludzi słuchających taką muzyke to oczywiście nic do niech nie mam i owszem mam kolegów i koleżanki którzy słuchają trakiej muzyki i wcale mi to nie przeszkadza...":)pozdr -
Anonim
poruszyłem temat ludzi którzy słuchają metalu tylko dlatego że wiadomo powszechnie to że oni nie przepadają za ludzmi którzy słuchają techna i na odwrot -
Anonim
mi w żadnym stopniu nie przeszkadzają ani jedni ani drudzy...":)pozdr -
Anonim
mnie to właśnie denerwuje jak ktoś nawzajem nie lubi się tylko dlatego, że słucha innej muzy. to jest kretyńskie i dziecinne zachowanie... Jakbym jak tak robiła to nie miałabym przyjaciółki, bo ona słucha właśnie ostrzejszych kliamtów. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Przęsławice
- Załóż własne grono tematyczne