>CLUB PANORAMA< Przęsławice [1157]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

piszcie co sądzicie o metalu :D
  • Anonim

osobiście... nie trawie
  • Anonim

ja też go nie cierpię to jest okropne
  • Anonim

ale z gustami się nie dyskutuje
  • Anonim

...nie wiem czemu akurat tu taki temat zamieszczony został...";/...
  • Anonim

a tak jakoś żeby ciekawiej było............
  • Anonim

zupełnie nie pasuje jakoś do całości tego wątku aczkolwiek jak ma być weselej to spoko..":)pozdr
  • Anonim

ja toleruje takich ludzi, ale osobiście nie słucham. Słucham za to gotyku i rock, fajne nutki znam :)
  • Anonim

też ich toleruje mam pare osób w klasie które słuchają metalu i się z nimi spoko gada.
    a może podasz pare tytułów?? pozdr.
  • Anonim

mogę polecić Ci zespół Siddharta. Coś wspaniałego.
  • Anonim

a jakiś szczególny utwór przypadł Ci do gustu czy ogólnie cały zespół??
  • smasz_x

chciałem sie wypowiedzieć i przez pomyłke nie na forum ale do osoby która zarzuciła temat wysłałem, ale podtrzymuje opinie że nie ważne jakiej muzy słuchasz ważne że jesteś wporządku i spoko wobec innych, a poza tym to niezły temat w takim miejscu jak forum o przęsłach
  • Anonim

>***Daniel*** napisał
    >a jakiś szczególny utwór przypadł Ci do gustu czy
    >ogólnie cały zespół??
    >

ostatnia płyta "RH-" jest świetna :) ona jest w dwóch językach nagrana. Po angielsku i jakiś tam inny z krajów z południowej Europy. Generalnie ten drugi jest fajniejszy, bo taki oryginalny.
  • Anonim

ogłnie mówiąc to myślałem że chodzi o samą muzyke ale jeżeli został także poruszony temat ludzi słuchających taką muzyke to oczywiście nic do niech nie mam i owszem mam kolegów i koleżanki którzy słuchają trakiej muzyki i wcale mi to nie przeszkadza...":)pozdr
  • Anonim

poruszyłem temat ludzi którzy słuchają metalu tylko dlatego że wiadomo powszechnie to że oni nie przepadają za ludzmi którzy słuchają techna i na odwrot
  • Anonim

mi w żadnym stopniu nie przeszkadzają ani jedni ani drudzy...":)pozdr
  • Anonim

mnie to właśnie denerwuje jak ktoś nawzajem nie lubi się tylko dlatego, że słucha innej muzy. to jest kretyńskie i dziecinne zachowanie... Jakbym jak tak robiła to nie miałabym przyjaciółki, bo ona słucha właśnie ostrzejszych kliamtów.
  • Anonim

i mi też sie zdarzyło od "nich" łomot na mieście dostać
  • Anonim

no fakt, ja też nie raz oberwałem...":/
  • Anonim

to u was to są chyba jacyś fanatycy metalu...
| |

Wszystko, czego szukasz: * super muzyka * świetni DJ * wspaniali goście * fajna atmosfera ...

Fotki

Miejsca grona (1)