>CLUB PANORAMA< Przęsławice [1157]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ja słucham i co?
    uwielbiam Korn'a ale osobiście wolę gotyk i rock.
  • Anonim

I nic!
    Słuchaj czego chcesz. Nikogo to nie obchodzi.
  • Anonim

zgadzam się :0 na szczęście w Panoramie tego nie puszczają :)))
  • Anonim

tia ale mixy niektórych są i przeróbki np "tainted love" Marilyn'a Manson'a
    Paulinko;)
  • Anonim

to przeróbki, a nie czysty metal :)
  • Anonim

no fakt ale większości sie podoba wybierasz\ sie w sobotę?? :P
  • Anonim

nie wiem jeszcze czy będę miał transport. Jak na razie mam troszkę inne plany, ale jeśli trafi się jakiś pojazd to będę. A Ty??
  • Anonim

zależy ja bym wolała jechać do "tabu" z kumpelą ale to wszystko zależy co się będzie w sobotę działo:)) pewnie będę znów w "panoramie" :P
  • Anonim

to miło :). ja jednak odpadam, na obecną chwilę mam inne, miłe plany:)). W tą sobotę będzie zapewne tłok... trochę mi szkoda, ale cóż...
  • peq

Odeszliście do głównego wątku; p skończyło się na umawianiu sie na coś tam; D

Koniec dygresji...

CO można powiedzieć o ludziach słuchających metalu?? Są tacy sami jak inni ludzie, źli i dobrzy, niektórzy chamscy - niektórzy uprzejmi, zamknięci w sobie i otwarci, podatni na wpływ środowiska i indywidualiści...

Nie ważne jakiej muzyki słuchasz, ważne kim jesteś.

BTW...Manowar, Iron Maiden ... ale generalnie wszystko za wyjątkiem dance.
    PZDRo
  • Anonim

Nie słucham na co dzień metalu.. aczkolwiek lubię kilka kawałków.. Metale kojarzą mi się z brudem, niestety muszę to przyznać..; ( Długie włosy, ciemne,wypocone ubrania... Wiadomo, że nie wszyscy tacy sa :] ale nie oceniam ich sposobu bycia, bo wiadomo- każdy ma inny..mam paru znajomych reprezentujących tę subkulturę i przyznam, że są zajebiście inteligentni :)
  • Anonim

moim zdaniem każdy ma swój gust ja np. lubie elektro i techno podobnie jak moja siostra Asia(Aszkot):*
  • Ola :]

heh no ja za metalem nie przepadam.. :/! ale nic nie mam do osób, które go słuchają :)! ja osobiście lubie techno , house i elektro xD. pozdro
  • Anonim

są beznadziejni...
  • Anonim

Metalowcy to jehowcy!! xD
  • ... ...

Nie lubie i nie słucham...
  • Anonim

ja tam do metali nic niemam... ogólnie mi ich muzyka nie przeszkadza ale wole punk rock...
| |

Wszystko, czego szukasz: * super muzyka * świetni DJ * wspaniali goście * fajna atmosfera ...

Fotki

Miejsca grona (1)