-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
tia ale mixy niektórych są i przeróbki np "tainted love" Marilyn'a Manson'a
Paulinko;) -
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
nie wiem jeszcze czy będę miał transport. Jak na razie mam troszkę inne plany, ale jeśli trafi się jakiś pojazd to będę. A Ty?? -
Anonim
zależy ja bym wolała jechać do "tabu" z kumpelą ale to wszystko zależy co się będzie w sobotę działo:)) pewnie będę znów w "panoramie" :P -
Anonim
to miło :). ja jednak odpadam, na obecną chwilę mam inne, miłe plany:)). W tą sobotę będzie zapewne tłok... trochę mi szkoda, ale cóż... -
peq
Odeszliście do głównego wątku; p skończyło się na umawianiu sie na coś tam; D
Koniec dygresji...
CO można powiedzieć o ludziach słuchających metalu?? Są tacy sami jak inni ludzie, źli i dobrzy, niektórzy chamscy - niektórzy uprzejmi, zamknięci w sobie i otwarci, podatni na wpływ środowiska i indywidualiści...
Nie ważne jakiej muzyki słuchasz, ważne kim jesteś.
BTW...Manowar, Iron Maiden ... ale generalnie wszystko za wyjątkiem dance.
PZDRo -
Anonim
Nie słucham na co dzień metalu.. aczkolwiek lubię kilka kawałków.. Metale kojarzą mi się z brudem, niestety muszę to przyznać..; ( Długie włosy, ciemne,wypocone ubrania... Wiadomo, że nie wszyscy tacy sa :] ale nie oceniam ich sposobu bycia, bo wiadomo- każdy ma inny..mam paru znajomych reprezentujących tę subkulturę i przyznam, że są zajebiście inteligentni :) -
Anonim
moim zdaniem każdy ma swój gust ja np. lubie elektro i techno podobnie jak moja siostra Asia(Aszkot):* -
Ola :]
heh no ja za metalem nie przepadam.. :/! ale nic nie mam do osób, które go słuchają :)! ja osobiście lubie techno , house i elektro xD. pozdro -
Anonim
-
Anonim
-
... ...
-
Anonim
ja tam do metali nic niemam... ogólnie mi ich muzyka nie przeszkadza ale wole punk rock...
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Przęsławice
- Załóż własne grono tematyczne