-
Anonim
-
Anonim
zajrzyj na drugą strone,taki temat już jest":)ale spoko, nie mam nic przeciwko i w oli ścisłości o tym temacie przypominam...":)P.S.uważaj bo taca od upadku też może się uszkodzić":)pozdr -
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
obsluga katastrofa - jak ktoś pracowal kiedyś za barem i porówna obsluge z Pano to...... -
Anonim
-
Anonim
to lepij odpuścić sobie bar..... Barmanki są nie miłe, aroganckie i wogóle szkoda slów..... A barmani mają duże łaskotki..... I lepij niech noszą te tace w dole...... -
Anonim
Ciekawe!!!!!!! Czemu na dole??? Nie wiem jak się przeciśniesz, jak jest tłum, z tacą na dole!! -
Anonim
niektórzy są bardzo nieśmiali :) wystarczy się uśmiechnąć lub puścić oczko i już speszony :P -
Anonim
To że na dole to tylko żart - wiem ze nie da sie tak pracowac jak jest dużo ludzi........ Jedyną zaletą obsłubi w Pano jest to że są prawie zawsze czyste stoliki i nie ma nigdzie pelno pustego szkła...... Ale co do Baru zdania nie zmienie........ -
F l o r u ś
Coś w tym jest... niestety... i ze stolikami bywa różnie..., ale to świadczy również i o osobach przy nich zasiadających... :) -
Anonim
-
Anonim
>Skrzacik napisała:
>to lepij odpuścić sobie bar..... Barmanki są nie miłe,
>aroganckie i wogóle szkoda slów..... A barmani mają
>duże łaskotki..... I lepij niech noszą te tace w
>dole......
>lepiej sobie odpuścić i iść do łazienki się wody napić prawda???<lol2>wcale dziewczyn nie znasz więc skąd możesz wiedzieć jaki są???jak szkoda słów to lepiej chyba wogóle ich nie pisać prawda?ale cóż, wyjątki bywają":/...dzieczyny z baru są bardzo wporządku i nic do nich nie mam, kochane są poprostu":)pozdrowionka dla was kobietki...":)pozdr -
Anonim
Ja nie oceniam dziewczyn (bo fakt nie znam ich) tylko ich prace. Może są i takie co dobrze obsługują klientów ale jest tez i kilka bardzo niemiłych i opryskliwych co psuje reputacje calego klubu.... -
Anonim
jeżeli chodzi o dziewczęta z dużego baru to masz już wroga!!!":)a jeżeli chodzi o te z małej sali to nie wiem, nie znam ich!!!jakby było tyle ludzi co na baletach są to też byś z pracą nie wyrabiała więc co się dziwisz???wcale Cię nie rozumiem i nie chce...pozdr -
Anonim
jeżeli chodzi o dziewczęta z dużego baru to masz już wroga!!!":)a jeżeli chodzi o te z małej sali to nie wiem, nie znam ich!!!jakby było tyle ludzi co na baletach są to też byś z pracą nie wyrabiała więc co się dziwisz???wcale Cię nie rozumiem i nie chce...pozdr -
Anonim
Niech zgadne:D Marrrrrrrrr rtusię?:D
Przynajmniej powiedziała że stoliki są czyste. He he. Widać kto się stara:D -
Anonim
To jak obsługa nas traktuje zależy też od tego jak my się do nich wyrażamy... Jeśli jest się miłym i uprzejmym to tak samo jest się obsłużonym. Mi nigdy nie zdarzyło się tak, żeby ktoś z obsługi był dla mnie niemiły.
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Przęsławice
- Załóż własne grono tematyczne