-
=DAnecia shaiba grotki=D√ιק
npiszcie z kad jestście czym sie zajmujecie czy hodzcie o pracy cz sie uczycie miejwiecej wiek co lubicia na dyskach jakie luby jeszcze odwiedacie i ogólnie cos o sobie i zaiteresowaniach -
paula
hehe..jaka propozycja:D No więc...ja to się jeszcze uczę niestety, ale to mi wcale nie przeszkadza w imprezowaniu. Łatwo się domyśleć zatem że najcześciej odwiedzam club PANORAMA...ale nie tylko :D czasem też wybywamy z chłopakami do TABOO i inne dyski w okolicach wawy. A może ty Danecie tez napiszesz cos o sobie? -
namnie nadejdzie potem kolej:P ludzie zgrona żyjecie a może ktoś jeżdzi na dyski do taboo?? opucz karoli pauki i beaty no i mnie:P?? -
Anonim
A ja sobie pracuje, i ucze co mi bardzo przeszkadza w imprezowaniu:(!!!!kiedy ja ostatnio bylam w Pano, wogole kiedy ja ostatnio gdziekolwiek bylam!!!mam tak zawalony czas ze nie mam wolnego weekendu by gdziekolwiek sie wybrac!!!:(pzdr -
-
KaRoLcIa
Ja to też sie ucze ale to mi tez nie przeszkadza ze iść na impre a wszczególności z naszymi chłopakami do Panoramy czy taboo :D:D:D:D:D:D bo tam zajebiscie i zeby tam pojechac warto ze wszsytkiego innego zrezygnować !!!!!!! Już nieraz tak robiłyśmy nie dziefuszki :P -
...!!!Say It Right!!!...
I ja sie ucze ale na szczescie miałam przez miesiac praktyki, teraz juz tydzien mi został i znow nauka i matura przede mna i w pano juz nie bylam hohoho niecałe 2 miesiace, chyba sie wybiore, gorzej ze zimno sie nie robi, kiedys czesciej jezdzilam...pozdrawiam!!!! -
paula
hehe po maturce bedzie okazja się rozluźnić :) a ja musze wytrzymać jeszcze całe 3 lata w tej beznadziejnej szkole :/ -
no nio arolcia my siem uczymy ale pomimo to iż możemy niezdać jeżdzimy do panoray i do taboo buziaki pozdro:D:D:D:D:) -
paula
No właśnie a może ktoś jeszcze z was tutaj jeździ też do Taboo (Stara Błotnica)???? -
-
Anonim
Florcia studiuje ekonomie i pracuje w niemieckiej firmie i imprezuje ..... ale żadko teraz bywam w Panoramie :( -
szkoda widzicie jakie głupie życie małoimprezowania musi sie kiedy to skączyc -
paula
nom chyba na starość bedziemy balować bo więcej czasu bedziemy mieć...emeryturka czeka hehe -
Emiliano
ja pracuje w biurze głównym firmy ubezpieczeniowej w wawie no i takie tam dyrdymały, imprezuje w różnych klubach w Polsce, po wakacjach głównie okolica;) -
paula
-
Emiliano
Byłem też w taboo:) wiesz?! Ale wpadłem z Łukaszem i z naszymi dwoma koleżankami i była kicha bo nasze koleżanki się z nami bawiły no i jakieś dziewczyny do nas podbijały ale była kicha, niesmak pozostał troszke... dziś byłem chwile w scenium ale w piątek to kicha, wróciliśmy z Łukaszem po kilku piwach :( -
paula
ja w taboo byłam kilka razy i mi się bardzo podobało. A co wy tak ciągle sami jeździcie??? -
Emiliano
Aaa bo nas nikt nie kocha hi hi, ie no ściema nie narzekamy, jako.s tak wychodzi. Szukamy kogoś odpowiedniego, nie problem jest wyjść z byle kim, stawiamy na jakość;) a Wy skąd pochodzicie? -
paula
-
Emiliano
My z Łukaszem Białobrzegi, ale ja pracue w Wawie, więc srebrna strzała przemierza ten szlak codziennie a Łukasz pracuje w Jankach:) hi hi na jutro prezencik trzeba kupić koleżance i jedziemy na Mogielnice;)
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Przęsławice
- Załóż własne grono tematyczne