>CLUB PANORAMA< Przęsławice [1157]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • SZREK PIROTECHNIK POWRACA

PISZCIE CO MYŚLICIE O ZAPROSZENIU JAKIEGOŚ DJ DO PANORAMY. MOZE DJ HAZEL, ALBO DJ MATYS,ALBO DJ OMEN. PISZCIE CO MYŚLICIE NA TEN TEMAT I KOGO BYŚCIE CHCIELI POSŁUCHAĆ W PRZYSZŁOŚCIN JEŚLI MACIE JAKIEŚ SWOJE PROPOZYCJE APROPO DJ TO TEŻ NAPISZCIE
  • ...PATIK...

JESLI O DJ CHODZI TO NIEE, ALE Z CHĘCIĄ BYM ZOBACZYŁA W PANORAMIE, JESZCZE RAZ D-BOMB I TOPLESS. I CHYBA NIEE TYLKO JA BYM CHCIAŁA ICH ZOBACZYĆ NA W PANO.
  • =DAnecia shaiba grotki=D√ιק

ja popieram toplesi i d-bomb miej wiecej lubie jak przyjeżdżaja zespoły które graja taka muzyke jeszcze bym chciał sumptuastic może Q-Bassa?niewem albo juwentus:D boys:P :P:P:P bo rzy tym można sie nieżle powyginac i ospiewać:P

a dj hazel jest git jego też!!! to jest wypas!!byłam kilka razy na jego imprach i ful wypas wybawiłam sie
  • Anonim

hhe Mnie;P:P nie no zartuje........ale kogos fajniutkiego moze hm Dj tiesta a nie te disco polo:P:P
  • ...PATIK...

ooo sumptuastik lub farba . Tak. Ej sory disco polo też jest w miare raz na jakiś czas czemu niee.
  • paula

ja popieram :)

A MÓGŁYB POPROSIĆ O JAKIEŚ KONKRETY CO POPIERASZ???? BO TROSZKE ODBIEGLIŚCIE OD TEMATU JEST JUŻ TEMAT ZEY ZAPROSIĆ D-BOMB DO PANORAMY TU WPISUJCIE CZY POMYSŁ Z ZAPROSZENIEM WYMIENIONYCH DJ WAM SIE PODOBA I KOGO BYŚCIE CHCIELI USŁYSZEĆ. POZDRAWIAM
  • paula

no hazela i matysa mogli byscie zaprosic :D ale nie wiem czy wtedy ludzi pomiesciecie hehe
  • Anonim

D-BOMB D-BOMB D-BOMB!! ludzie pamiertacie jak był D-BOMB ?? i jak było?/ jak sie bawiliscie bo ja zaje....scie :) ile bylo wtedy ludzi :) a ujesli chodzi o DJ-ja to moze ANGELO MIKE??; )
  • Anonim

Ja jestem absolutnie, bezapelacyjnie i calkowicie za tym zeby zaprosic na impreze C-Boola, ma zajebiste piosenki przy ktorych mozna sie bawic caaaaaały czas. Jestem pewna że ściągnie mnostwo ludzi, tak jak było w Starej Błotnicy.... co za pech że nie mogłam byc; ( Mówie wam C-Bool jest najlepszy!! Chcemy C-Boola! :P
  • ...PATIK...

Ok ok. Ale D-BOMB jest fajniejsze. D-BOMB !!. A z resztą moze być raz to raz to.
  • Anonim

d-bomb

ci dj wszyscy i sie odobaja a moze global deejays ale glównie jestem za dj hazelem!!c-boolem dj mathus dj extacy dj aligator fajny jest też dj digress i dj dean
  • ...PATIK...

Jest tyle pomysłów kogo zaprosić że gdyby z Pano zapraszali tych wszystkich to mieli by z czego wybierać. Ciekawe.
  • paula

a ja proponuje zapraszac wszystkich po kolei :) hehe
  • Anonim

a przepraszam takie małe pytanie, czy to my tu sobie piszemy bedzie miało jakikolwiek wpływ na realna sytuacje? bo gdybać to my sobie możemy bez końca tylko że wtedy to jest troszke bez sensu :/

Wiem że właściciel Panoramy zagląda tutaj dość czesto a pozatym moge obiecać że przekaże mu wyniki waszych wpisów. TYLKO ŻEBY BYŁY NA TEMAT. Pozdrawiam
  • ...PATIK...

O TO DOBRZE. OKI.
  • Anonim

moja ostateczna propozycja to D-BOMB zabawa gwarantowana !!
| |

Wszystko, czego szukasz: * super muzyka * świetni DJ * wspaniali goście * fajna atmosfera ...

Fotki

Miejsca grona (1)