>CLUB PANORAMA< Przęsławice [1157]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Grażka

tam sie nie da nie powrócic :)
  • Anonim

Zgadzam się :P
  • Anonim

powód? WIocha straszna, muzyka taka to leciała na dyskotekach 2 lata temu, gorące 14naski biegały, ludki jakies takie widac na oko że WIEŚ, a białe rękawiczki i jakies świetliki w buzi w ogóle mnie rozwaliły... Ogólnie nie ma co porównywać do WARSZAWSKICH imprez...
  • Anonim

Rękawiczki miala jedna, moze dwie osoby z tego co widzialam.
  • Grażka

ze świetlikiem w buzi też tylko jedną osobę widziałam.... Ale cóż, nikomu na siłę zdania się nie zmieni ; ) . Na szczęście jest sporo innych osób, które mają odmienną opinię :)
  • ╬↔M@LiN↔╬

te wasze warszawskie imprezy to sie nienadają nie mają podlotów do do takich dyskotek jak reaktor czy przęsławice. w warszawie wkurwia.. mnie te wylansowane typki któży nawed tanczyć nie umieją... muzyke też macie nie zaspecialną....
  • ╬↔M@LiN↔╬

a i tak ogółem to chłopaki z warszawy nosili rękawiczki bo sam im je dałem hehe....
  • DoN pAbLo

Ja jestem z Piaseczna 14km od Warszawy i byłem dużo razy w Warszawie.I moge szczerze powiedzieć że w Warszawie w żadnym klubie nie wybawiłem sie takiak w Mega Music lub Przemsławicach.PzDr:)
  • DoN pAbLo

Koleżance przeszkadzały rękawiczki haha:Dto niech jedzie do Ekwadoru:)to powie że też jest jakaś wiejska dyskoteka:)
  • ╬↔M@LiN↔╬

koleżanka nie wie co dobrze.........
  • Anonim

W Panoramie nie ma przynajmniej jakiejś selekcji. Dyskoteka mi się bardzo podoba, głównie też dlatego, że osoby niepełnoletnie mają gdzie się pobawić. Byłem raz, i może wpadne w tą sobote. Żałuje, że jak był zespół Akcent, to mnie nie było:(
  • Anonim

>Bananowa Księżniczka =] napisała:
    >powód? WIocha straszna, muzyka taka to leciała na
    >dyskotekach 2 lata temu, gorące 14naski biegały, ludki
    >jakies takie widac na oko że WIEŚ, a białe rękawiczki i
    >jakies świetliki w buzi w ogóle mnie rozwaliły...
    >Ogólnie nie ma co porównywać do WARSZAWSKICH imprez...

1. Muza
    Fakt, Dj Skimor, który grał, zwykle puszcza kawałki, przy których bawilo sie kilka sezonów temu, ale każdy ma swój styl grania. Na szczęście Peress, który również grał puszcza bardziej na czasie.
    2. Ludzie.
    Również zauważyłam, ze średnia wieku osób jeżdżących do Panoramy bardzo obniżyła się. No cóż... My się starzejemy :P
    Rękawiczki nie powinny nikomu przeszkadzać. Dyskoteki są od tego, zeby bawić sie w stylu w jakim się chce. Swojego czasu też miałam fazę na białe rękawy.
    3. rzeczywiście nie ma co porównywać. Kazdy jeździ tam gdzie chce. Warszawskie kluby a takie dyskoteki to zupełnie co innego. Zresztą najlepsze imprezy są właśnie w klubach i dyskotekach umiejscowionych na wsiach.

To tyle ode mnie.

Przyjedź kiedys na imprezę okazjonalną to może zmienisz zdanie o tym miejscu.
  • Anonim

Widze że moja wypowiedz wywołała wiele kontrowersji. MAcie swoje zdanie ja mam odmienne. Tylko niech nikt nie podwarza tego że nie wiem co dobre...Nie moja muzyka, nie moje klimaty, nie Ci ludzie... i tyle na ten tamat. Wyraziłam tylko swoje zdanie a to chyba jest dozwolone. POlecam FRESH, Club HOTL, lub bardziej dla fascynatów rapu HARLEM - wszytko Warszawa.
  • Anonim

Nie o to chodzi, że kontrowersje.
    Nie trafiłaś akurat na swoje klimaty, więc wiadome, że bEdziesz miała odmienne zdanie od tych, co jeżdżą tam.
    Osobiście też bywałam w lepszych miejscach, ale Panoramę lubię i będę jeździć.
    Pzrd.
  • Grażka

>PaWeŁeK dIaBeŁeK:D napisał
    >Koleżance przeszkadzały rękawiczki haha:Dto niech jedzie
    >do Ekwadoru:)to powie że też jest jakaś wiejska
    >dyskoteka:)

o tym miejscu nie da się powiedzieć, że to wiejska dyskoteka ; )
  • Anonim

fajnie że chociaz jedna osoba na tym gronie mnie rozumie :) pozdr 4 LIllA; )
| |

Wszystko, czego szukasz: * super muzyka * świetni DJ * wspaniali goście * fajna atmosfera ...

Fotki

Miejsca grona (1)