-
Kami
to znaczy gdzie warto pujsc , gdzie warto sie bawic czy smacznie zjesc?! -
szympi
Nie ma nic lepszego niz gyros a cocusa musisz koniecznie odwiedzic aaaa i jeszcze mc donald ale tylko na zewnatrz i najlepiej po 20 super wrazenienie siedzisz sobie na wygodnych lezaczkach kilka metrow od morza -
Anonim
-
Kami
Generalnie nie jadalam na miescie tylko sama sobie cos pichcilam ale ostatnie dnia obowiazkowo zjadlam gyrosa i szczerze mowiac nie zalyje byl bardzo dobry!
do cocusa chodzilam co noc grecy byli co prawda zbyt natarczywi ale za to muzyka leciala bardzo fajna! z mc donalda zrezygnowalam stwierdzilam ze niczym sie nie rozni! mi bardzo podobala sie paralia noca! te swiatla chlod od morza poprostu bosko! -
-
maciekban
..a impreza na dachu, czyli Omilos? albo Casa La Notte z otwieranym dachem? ..czy tez ekskluzywny i dosc stylowy Event? tam byly dobre imprezy.. w cocusie bylo spoko na poczatku, ale pozniej ta sama muzyka i dziwne towazystwo zmotywowalo do szukania nowych miejsc :> -
la vita è bella!!!
CASA LA NOTTE!!!! CASA LA NOTTE!!!! szkoda ze takiego klubu u nas nie ma:( polecam rowniez Havane:) cala Paralia jest warta zobaczenia.super miejsce:)))jak otworze tam swoj wlasny hotel to was tam wszystkich zaprosze:) free:P) -
Anonim
paralia!!!!!!!super sprawa:) mieszkalam w sasiedniej miejscowosci ale przychodzilismy tam na imprezy, tylko plaza troszku kamienista ale i tak bomba:) -
maciekban
-
Anonim
-
maciekban
ja bylem w paralii :D ...w tym samym czasie czesc znajomych mieszkala w OB, wiec pare razy bylem tam w miescie, ale z tego co sie slyszalo i widzialo :> mniej atrakcji niz w samej paralii ... -
Anonim
no atrakcji moze mniej ale tez calkiem sympatycznie-jeden plus wOB nie mozna bylo sie zgubic..;)zbyt duza miejscowosc to nie byla:) -
Angela
nie wyobrazam sobie jak bedac w grecji mozna chodzic do mcdonalda... ja tez z poczatku mialam plan zeby gotowac ale to sie zmienilo juz pierwszego dnia kiedy trafilysmy do knajpki w ktorej jadlysmy codziennie juz do konca - niezwykle przyjazna obsluga, menu w wielu jezykach (rowniez po polsku), no i przede wszystkim pyszne jedzonko - kalmary, krewetki (mniam!!!!), rybka, gyros, pasta z baklazana, musaka, pasticcio i wiele wiele innych dan ktore przed zamowieniem mozna bylo obejrzec na zdjeciach (na ktorych potrawy wygladaly identycznie jak po podaniu). do tego oczywiscie dzbanek bialej retsiny, a na deser zawsze dostawalysmy w prezencie wielki kawalek arbuza i melona z niepowtarzalna bita smietana i czasem tez lodami. ciezko nam bylo po tym calym jedzonku stamtad wyjsc :P a wieczorem oczywiscie imprezka - przez 14 dni nie odpuscilysmy ani razu :) zawsze zaczynalysmy od Omilosa o 23:58 gdzie wpadalysmy na 2 tequile i albo zostawalysmy na cala noc albo przenosilysmy sie - rzadziej. Casa - wielka ale dlaczego tam nikt nie tanczyl, to samo w Havanie, swietne wrazenie zrobil na nas Event - zalowalysmy ze nie mialysmy okazji sie tam wybrac drugi raz. zaluje ze nie bylam w disco z otwieranym dachem ale w przyszlym roku na pewno nadrobie zaleglosci :P -
maciekban
e tam gotowanie we wlasnym zakresie taniej wychodzilo .. bylem w 4 os, ja 2 dziewczyny i znajomy .. i zupy czy jakies spaghetti bolonese na luzaku sie robilo, jakies inne dania tez...jak nie chcialo sie gotowac to sie tego nie robilo...bo bylo i tak goraco zeby nie jesc... wiec arbuz lecial non toper ktory kosztal bardzo malo ...ale zajmowal polowe lodowki...bo najwieksze braslimy :D [ale skubance ciezkie byly] -
Anonim
etam na maca mi nigdy hajc nie starczało po bibie więć lepiej było kupić na przeciwko zajebisty gyrosik :D (którym oczywiście po 3 dniach wszyscy rzygali a ptrzeć na niego nie moge do dzisiaj ale Suvlaki mistrzem są; ) )
bibownie - Cocus poprostu Cocus; D
Omilos - za tłoczno, za głośno, brak miejsc daleko na plaże (te schody wszystkie itd.; ) ) -
Anonim
w cocusie codzienni bylo tak samo ale b fajnie:) najlepszy byl DJ i jego panienki :) -
Angela
no zaluje ze do tego cocus nie dotarlam juz pare razy mialam zamiar ale nie wychodzilo, poza tym byl chyba tak jakos daleko... ale w przyszlym roku tez na pewno sie wybiore - i to jest piekne - bylam tam 14 dni i nawet nie zdazylam wszystkiego sprawdzic... modle sie tylko zeby we wrzesniu poprawek nie bylo - zeby mozna bylo spokojnie balowac; ) -
Anonim
Hehe... Nie ma co! Imprezki w Paralii niezapomniane...;) Widzisz Angela, nie chciałas do Cocusa iść z "Włochem" i nie zobaczyłas nic BUAHAHA! A taki przystojny był HEHE! Ahh ta sexy bródka;) -
Angela
tak tak ze tez sie nie skusilam... "kom angela łiw as!! łi ar gołing nał tu anoder disko... kom kom!!" taaaaaki fajny i te wloooosy... hmmm i akcent mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... moze bedzie za rok.. musi byc!! :P -
Anonim
No tak...moze tym razem wybierzesz sie gdzieś z Dimitrisem 3 BUAHAHA Napewno Cie odnajdzie :P -
Angela
niewykluczone ze sledzil mnie az do Polski... grrr to by bylo straszne... ja w zamian poprosze Nectariusa... <marzyciel> :P