Parapsychologia [2324]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • magda

czy wierzycie w duchy?? odczuliscie kiedys ich obecnosc??
  • Grono.Net

Tak
  • magda

a mialas jakies konkretne przygody z nimi, ale oprocz tej z odcisnieta reka na dywanie??
  • Grono.Net

kiedy mialam 3 latka bardzo czesto budzilam sie w nocy z nie pokojem i szłam do rodzicó do pokoju.Pewnej nocy mialam zly sen gdy weszlam do pokoju rodziców zobaczyłam dziewczynke opatuloną w kołdre skulona siedziala na fotelu wtedy pozłam szybko do swojego łóżka myślalam ze to moja siostra ale ona spała smacznie w łóżeczku i to nie był sen
  • Anonim

Ale schiza :) :P
  • magda

salivan czysbys nie wierzyl?? ja rowniez niejednokrotnie odczowalam czyjas obecnosc, zreszta do tej pory to czuje, szczegolnie gdy wieczorem klade sie spac, to wydaje mi sie ze ktos mnie obserwuje, albo ze siedzi kolomnie na fotelu.
  • Grono.Net

Ja to też mam do tej pory mam napady lęku.Moja babcia mmi opowiadala jak stala w kościele przy ołtarzu ktoś jej z nienacka złapał za ręke odwrócila się a nikogo nie było i nie byłoo opocji zeby ktoś przechodzil i nie chcacy to zrobil.Z kolei mojej drugiej babci kolezanka widziala pod wieczór w ogrodzie przy studni piekną kobiete w bieli jak zawsze bala sie paicznie duvhów wtedy ogarnelo ją coś takiego błogiego i wcale sie nie bała! Duchy istnieja znam jescze wiele na 100% autentycznych opowieści o duhach
  • magda

ja tez nie raz mialam przygody z duchami. codziennie wieczorem modle sie na rozancu za dusze cierpiace w czysccu. i pewnego wieczoru akurat gdy sie modlilam, moj pies zaczal strasznie szczekac. i nagle w pewnym momencie moj rozaniec przerwal sie na trzy czesci, co bylo raczej niemozliwe. malo tego przerwal sie w taki sposob, ze ogniwa laczace korale rozanca nie byly ponaciagane!! mojej kolezanki babcia opowiadala mi kiedys, ze gdy rozmawiala ze swoja kolezanka o kims zmarlym, ktory popelnhil samobojstwo, to gdy wrocila do domu po tej rozmowie to wyciagala rozaniec z kieszeni (bo zawsze go przy sobie nosi) to miala wszystkie koraliki osobno, ale tez ogniwa nie byly ponaciagane. przypadek?? raczej niemozliwe, aby to byl zbieg okolicznosci.... :)
  • Grono.Net

To ingerencja sil nad naturalnych to jest pewne
  • Grono.Net

Ja mialam taka opcje jak wywoluwalam duchu kiedys bardzo glupie posuniecie;/ jest taki sposb na Aniolka i u mnie na scianie wisial taki aniolek moj pies zaczal sie na niego patrzec i naggle zaczela wyć
  • magda

a wierzysz w anioly?? ja mam fajny sposob na kontakt z nimi :)
  • Grono.Net

wierze!
  • magda

oto moj sposob:
    biore zwykla kartke papieru i rysuje na niej dwie kreski, taki znak krzyza...przy jednej pisze tak, przy drugiej nie, nastepnie biore swoj pierscionek, ktory zawsze nosze przy sobie i wieszam go na nitce.... nastepnie sie skupiam i mysle o swoim aniele, potem gdy wyczowam go przy sobie, tlumacze mu ze jak odpowiada tak, to ma poruszac pierscionkiem pionowo , a jak nie to poziomo, pozniej sprawdzam, czy zrozumial oco mi chodzi, i nie ruszam juz reka, tylko on rusza pierscionkiem..i gdy juz zajarzyl oco chodzi to z nim rozmawiam na rozne tematy, np, czy bedzie ladna pogoda jutro, itd. i zazwyczaj sie to sprawdza :)
  • Grono.Net

wow! ja niestetyy nie mam pierscionka nie lubie ich znasz mzoe co innego moglabym na nitce zawiescic?
  • magda

pewnie...mozesz zawiesic wszystko z czym jesteszwiazana w pewien sposob i co by bylo takim ciezarkiem dla tej nitki :) mowie ci ze to zazwyczaj na stowe dziala.... jesli czujesz dovbra energie przy sobie, przyjemne uczucie to mozesz kontynuowac, ale jesli czujesz nagly lek, strach, obawe przed czyms... to zrezygnuj od razu, bo to oznacza ze rozmawiasz nie z dobra istota lecz z czyms wrecz przeciwnym :) buzki dla ciebie..... :]
  • Uki

teoretycznei nie powinienem wierzyć w duchy bo wszystko podobno da się racjonalnie wytłumaczyć, al ejeśli jestem sam w domu i o północy budze się a coś żegota w kuchni to raczej nie podrywam się sprawdzić co to!!!:)
  • magda

szkoda ze duchy nie moga za mnie sprzatac, gotowac i wyprowadzac psa..hahhaha :D to by bylo dopiero zycie......
  • magda

MALA LADY PANK wyprobowalas moj sposob?? udalo ci sie??
  • Anonim

No nie wiem co jest z wami dziewczyny. Zamiast cieszyc sie zyciem wkrecacie sobie jakies filmy; -) Oczywiscie ze sa duchy, np taki duszek Casper (Czyt. Kacper) i wiele innych. Ja tam sie nie spotkalem z jakimis akacjami z duchami slyszalem duzo pierdol ale jakos sie nad tym nie zastanawiam i zyje :P
  • magda

salivan to moze zastanow sie co stanie sie z toba po smierci?? moze liczysz na to ze jak umrzesz to spotkasz piekne laski, ktore beda realizowac twoje najskrytsze marzenia??; )
| |

Parapsychologia - zjawy, duchy, wiara, mistycyzm ,cuda, spirytyzm, miejsca straszne, wrózenie, sny,...

Fotki