-
Mal inka
Coraz mniej mam przeczuć:/ ale muszę przyznać, to bardzo dziwne uczucie:D co nie? -
Fladrif
Jak do tej pory moje przeczucia sprowadzają się do "przewidywania" czyjejś śmierci. Nie chodzi o coś w stylu "ta osoba umrze dwudziestego czwartego października o dwunastej trzydzieści" W pewnym momencie patrząc na kogoś nachodzi mnie przeczucie że dana osoba nie pożyje długo. Może to brzmieć trochę niewiarygodnie ale nie dotyczy to jedynie osób chorych albo umierających. -
D.j Rutko
moje przeczucia czesto dotycza mnie, raczej mniej innych i najczesciej zwiazane sa z uczuciami. -
IZABELA PIEKARCZYK
-
-
Etienet
No niestety też ma przeczucia niektóre się sprawdzają inne nie..
nie lubie tego..
-
Feniks
Może to, że niektóre przeczucia Ci się nie sprawdzają wynika z tego, że mylisz te właściwe z odczuciami związanymi z własnym lękiem albo własną nadzieją, albo nawet pozbawionym emocji podświadomym domniemaniem, odruchem na podstawie dotychczasowych doświadczeń a nie parapsychicznego przebłysku.
Jak człowiek się przyjrzy własnym mechanizmom psychologicznym to z czasem da się rozróżnić co jest właściwym przeczuciem a co jakimś innym psychicznym procesem.