-
Tutaj piszcie o tym co was najbardziej przeraża.
Napiszcie co konkretnie, dlaczego, albo jakie sytuacje. -
Anonim
Przedsionek czarny na wprost mnie drzwi które są do 1/3 otwarta a przed drzwiami stoi lustro w którym widać co jest w środku.Nie wiem co w tym strasznego,ale jak tylko się odwracam to czuje że coś tam jest; / -
ピョトル
Ja nie lubie patrzeć do lasu w nocy. Zawsze mi sie zdaje że coś tam jest, jakaś/jakieś białe postaci wychylają się z koron drzew... Dziwne to jest. -
nazywam się Jakub.
niebo nad morzem w nocy. zajebiście ciemno jakby się wszystko kończyło -
-
>chief rocka. napisał
>niebo nad morzem w nocy. zajebiście ciemno jakby się
>wszystko kończyło
i to jest straszne? -
Anonim
Skrzyżowanie na wsi w kształcie litery T. Po prawej kapliczka za nią latarnia oświetlająca 3/4 skrzyżowania.
Za drogą czarny las... Zawsze jak to widzę to myślę że za chwilę stracę panowanie, zacznę biec i wrzeszczeć. -
eee tam
Coś w tym jest. Gdy jestem w nocy w lesie to też mam ochotę biec i wrzeszczeć... To jest conajmniej dziwne... -
EdoEldoEdoEr
-
Amin
Ja ze swoim cieniem na szczęście mam dobre kontakty i się go nie boję. A wręcz przeciwnie, jesteśmy ze sobą na Ty. -
eee tam
No tak... Pewnie piłeś z nim brudzia w samotną noc:P ja z moim jeszcze na pan bo mój cień jest abstynentem a ja wręcz przeciwnie. -
Anonim
Ostatnio zaczynam bać sie samej siebie... Może brzmi to śmiesznie dla osób postronnych ale tak jest... -
▌Grubson▐ El Polako
Czemu boisz się samej siebie? Chcesz o tym porozmawiać ? :D
Mnie wkurza to że jak mam otwarte drzwi od pokoju w nocy a siedze przy kompie to w korytarzu i kuchni jest ciemno i patrzac sie w taka ciemnosc przez fyutryne drzwi mam wrazenie ze ktos znajduje sie na korytarzu. -
>▌Grubson▐ napisał
>Czemu boisz się samej siebie? Chcesz o tym porozmawiać ?
>:D
>
>Mnie wkurza to że jak mam otwarte drzwi od pokoju w nocy a
>siedze przy kompie to w korytarzu i kuchni jest ciemno i
>patrzac sie w taka ciemnosc przez fyutryne drzwi mam
>wrazenie ze ktos znajduje sie na korytarzu.
ja dokladnie mam tak samo -
Zajaczek;]
-
Anonim
Ściany w przedpokoju na której kiedyś nocą zobaczyłam tego walonego ryja.
bezradności
I swojej mamy. -
† Kyûketsuki_Hikaru_Oyama †
-Kiedyś się bałam chodzić w nocy do łazienki bo tam było lustro na wprost drzwi...
teraz samotności, i tego że ktoś na mnie żuci klątwe.. -
Amin
Jeżeli już ktoś coś żuci, to chyba klontwe. Albo gumę.
A ja czasami potrafię mieć niezłe fobie jeśli chodzi o jakieś małe dziwne owady. Ale to tylko czasem. -
Madeleine
samotności ...
ale w sumie to mi chyba na razie nie grozi xD
bo z tego co tam w ankiecie wypisane było to jakoś tak niczego; ] -
Verbo
najbardziej się boję?
Światła dnia.
Zawsze odsłania prawdę. Czasem prawda boli. Ale i tak zawsze chcę słyszeć TYLKO JĄ.... -
ஜღ ♥ M ♥ ღஜ