-
Grono.Net
Proszę, jeśli doświadczyliście czegoś niezwykłego dotyczacego tego tamatu-opiszcie, jeśli macie ochotę. Jestem bardzo ciekawa.... -
Anonim
Hmm...czy nie zdarzyło ci się pomyśleć o kimś, a nagle, w przeciągu 5 minut, ta osoba odzywa się np. pisze sms-a, choć nie robiła tego dość dawno? Nie kupiłaś nigdy czegoś, co nie miałaś kupić, a okazało się, że np. mama akurat chcaiała żebyś to kupiła i wysułała ci tzw. "sygnały". hehe? -
Anonim
czasem jest tak, ze wlasnie mysli sie o tym, ze moznaby kogos spotkac, nawet jesli jest sie daleko od miejsca gdzie ta osoba mieszka, okazuje sie nagle, ze ja spotykamy ... przypadek ?
nie wiem jak to nazwac, ale to jest fajne :)
spotkalam na wakacjach chlapaka, ktorego akurat dawno nie widizalam i jakos chwile zanim go zovbacYlam pomyslalam, ze fajnie byloby go spotkac -
RaHoo
Dla mnie telepatia zakrawa na socjotechnike :) osobiscie, bardzo to lubie :PPP -
-
Czarna
hmm... mi się zdarza czasami coś takiego; )
Ostatnio miałam doła z powodu pewnego chłopaka, popłakałam sobie w domu i nagle naszło mnie uczucie, żeby go spotkać... tzn. poczułam, że do mnie przyjdzie, wydawało mi się to głupie bo on pojechał na działkę (72km. od domu) i 30minut później przyszedł do mnie... powiedział, że wczesniej wrócił i nie wie dlaczego, ale przyszedł właśnie do mnie...
Kilka razy miałam tak, że czułam że ktoś przyjdzie...
np: siedze sobie w domu kilka dni i nagle któregoś zaczynam się szykować bo mam takie dziwne przeczucie, że zjawi się osoba która przycodzi mi nagle na myśl... i sprawdza się; ) -
Czarna
-----> do wyższej wypowiedzi (*przychodzi)
z sms-ami też tak miałam, ...biore telefon przeglądam sobie książke telefoniczną i jakoś zapatrzyłam się na numer i imie mojego qmpla i tak chwile nawet pomyślałam o nim i dostaje nagle smsa od Niego; )
Może to jakaś intuicja... hmm... nie wiem
jakiś wewnętrzny głos podpowiada mi co robić, sama tego do końca nie rozumiem -
Sol/Monique z Ceglanej Wieży
Nie wiem czy to wszystko można nazwać telepatią.
Z reguły tak jest, że jak się o kimś dużo myśli, to ten ktoś w jakiś sposób to wyczuwa. Może to jakieś fale elektromagnetycznojakieś?Częst o np. spotykam osoby, na których mi w jakiś sposób zależy, alebo jestem z nimi silniej związana... Myślę sobie nagle: "zaraz tę osobę spotkam" i choćby to było nie wiem jak nieprawdopodobne, to tak się naprawdę zdarza. -
Anonim
a co myslicie o tym, ze ktos duzo o nas mysli i potem nam sie ta osoba sni, ze jakis znak ?:) -
Anonim
zdarzyla mi sie dzis telepatia.
normalnie szok.
bo takiej sie w zyciu nie spodziewalam...
ale dobra... zdarza sie :):D:P
wierzycie w przeznaczenie? -
♥Killieane♥
"ja już sama nie wiem...wierzyć w to czy nie wierzyć...
W zasadzie wydaje mi się, że nie dawno udało mi się oszukać przeznaczenie... Nie wiem czy to możliwe, w każdym badź razie nie wyszło mi to na dobre...
Wiec wydaje mi się, że przenaczenie istnieje, jednakże zdarzają się przypadki kiedy możemy je oszukać, ale nie wcuwajcie się za bardzo w moje zdanie, bo pewnie za tydzień je zmienię...:P Ludzki umysł niby tak madry, a tak wielu rzeczy nie moze pojąć... Może właśnie jest za madry i za dużo czasem myśli, wnika w sprawy, które powinien zostawić naturalnemu biegowi, a nieotrzebnie się nad nimi zastanawia...Może... "
hehehhe juz się wyypowiedziałam na ten temat :P
ale tak serio to raz wierze a za chwilkę już niie'
-
Anonim
Nie wiem czy to pod telepatię podchodzi,ale bardzo często mam tak,że po dłuższej ciszy potrafię powiedzieć równolegle z kimś to samo słowo,albo zrobić ten sam ruch...zawsze wtedy rzucam słowo 'telepatia' -
Michał
Spontaniczną telepatię mam praktycznie cały czas, kontrolowana wychodzi mi rzadko, tylko podczas treningów. A szkoda :/ -
Skomor
-
RaHoo
-
Michał
Gdzie trenuję? W tajnym ośrodku dla psioników w USA, czyli po prostu w domu... Włączamy GG z kolegą-w-temacie, ustalamy kto wysyła a kto odbiera i tyle. Czym się objawia? Bah, spontaniczne myśli które okazują się być nie moimi tylko kogoś innego (ale trudno jest to odróżnić). Załóżmy, że podczas treningu kolega wysyła mi obraz, który ma być kształtem z kolorem, np. czerwone koło, o czym ja nie wiem oczywiście. Skupiam się, próbuję odczytać jego myśli, i po prostu tak znikąd widzę czerwone koło, jakbym po prostu miał takie skojarzenie. -
Dominik
...miewam czasami akcje typu....
zaraz sie odezwie ten i ten... i się odezwał
stanie się to i to.... i się zdarza....
ale czy to jest jakiś fart czy może głowa i logika podpowiadają ..... nie mam pojęcia???????? -
Anonim
Czasami, dzwoni sie do siebie w tym samym momencie, myśli, ale to troche za mało aby nazwać to telepatią.. Widać nie naleze do szczesliwcow obdarowanych tą zdolnością.. tudzież jej w sobie nie wycwiczylem.. Wedlug jednego pana nazwiska nie pamietam, to całkiem mozliwe, poprzez pewne treningi.. -
Mitas
Hmm... Ja wierzę w telepatię, wręcz nie mam wątpliwości, że istnieje.
Miałem bardzo bliską przyjaciółkę. Byłem w niej zakochany do szaleństwa (wpadłem w depresję i w ogóle, ale to inna historia). W każdym razie ona mnie nie kochała, ale bardzo się przyjaźniliśmy. I gdziekolwiek byliśmy, w jakiejkolwiek sytuacji, jakkolwiek daleko od siebie, zawsze wyczuwałem, kiedy ona miała doła. Dzwoniłem do niej wtedy, albo pisałem sms-y i za każdym razem, kiedy to robiłem była bardziej zdumiona i pytała zawsze, skąd wiedziałem. Bo po prostu zawsze okazywało się, że dobrze wyczułem. Po paru miesiącach nasza przyjaźń zaczęła zanikać, oddaliliśmy się od siebie. I choć ja wciąż ją kochałem, więcej nigdy nie wyczułem jej nastroju. myślę, że dlatego, że nie byłem już dla niej ważny.
Przepraszam, jeśli kogoś zanudziłem:]
Pozdrowienia dla wszystkich, którzy doświadczyli telepatii. -
Anonim
Ha ja nie mam telepacji tylko czasami uda m isię cos przewidzieć taki 6 zmysł..... -
Ibi:)
telepatia zdarza sie bardzo czesto i to zwykle z osoba z ktora jestem zwiazana w szczegolny sposob, wiele nas laczy:)