-
Anonim
od 3 lat ciagle mialam ten sam sen.
snilo mi sie, ze moja kolezanka umiera na rozne sposoby, w roznych okolicznosciach...
w te wakacje byla na obozie dziewczyna bardzo do niej podobna...
z wygladu, charkateru...
ktoregos dnia na obozie snilo mi sie, ze to ona umiera, ale przeciez byla tak podobna do tamtej kolezanki, ze mogla mi sie wtedy tez snic, ale bylam tego nieswiadoma...
nastepnego dnia ktos umarl.
ale byla to najlepsza przyjaciolka tej dziewczyny...
-
__pchełka__
kurcze dziwne przezycie... wiem ze nie jest Ci milo.... bo sama miewam prorocze sny dotyczace smierci innych osob zwlaszcza z mojej rodziny:(
zycze Ci bys nie miewala wiecej akich snow pozdrawiam -
Anonim
ale jednak cos w tym jest...
czasem czuje, ze posiadam takie nad przyrodzone sily... ale skad to sie wzielo?:/
-
Czarna
Mi się zdarzają takie dziwne sytuacje.... tzn. prawie zawsze kiedy jade do mojej cioci i u niej nocuje to śnią mi się różne rzeczy, które później przypominają mi o sobie... tzn często o nich myśle i czuje, że coś w tym śnie było coś co się zdarzy... hmm... nie umiem opisac tego uczucia w każdym razie później się sprawdzają.... zazwyczaj są to złe rzeczy....
Tak jush u mnie jest... jak cos mi się przyśni i później nie mogę o tym snie zapomnieć to znaczy, że ma on jakies znaczenie
Pozdro :) ale się rozpisałam; ) -
-
RaHoo
(jestem nowy i chce sie zadomowic:]) A to ciekawe w sumie, tylko wiesz, w sumie sen jest odzwierciedleniem poodswiadomosci przede wszytskim. Czesto w psychologii takie cos, jak prorocze sny, to tylko zbieg okolicznosci. Jednak ja wierze, ze to moze byc sila nadswiadomosci :) pozdrawiam -
Czarna
Ja też jestem nowa :)
Nie wiem skąd się biorą te sny, ale wiem, że się sprawdzają... i czasem myśle, że lepiej byłoby gdybym ich nie miała bo potem boje się że coś się wydarzy... złego :/ -
RaHoo
Ale droga Kingusiu, to najgorzej, bo wtedy autosugestywnie darzysz do spelnienia tego snu :) najlepiej glupie sny olewac i wmowic sobie, ze nic sie nie stanie, to sie nie stanie, a jak sobie wmowisz, ze sie stanie, to sie stanie :PPP troche to zawile :D -
Anonim
hehe :)
ale zauwazliscie, ze sny i przepowiednie nie sprzawdzaja sie tak dokonca, ale sa jakby zaszyfrowane, jak przepowiednie i nalezy je troche inaczej odbierac tak jak w moim snie powyzej opisanym -
♥Killieane♥
Mi też się czasem wydaję, kiedy coś się dzieje, pewna sytuacja, że on miała już moejsce w jakimś śnie...
Ale niekoniecznie jeśli chodzi o śmierć...Nawet nie jakieś wielkie wydarzenie, ale po prostu zwyczajna sytuacja...Dziwne to troszkę, bo czasem do końca nie jestem pewna czy to mi się śniłoo...czy nie :P Ale to jakies podświadome uczucie, dziwne...W ogóle sny sa dziwne... -
Anonim
-
♥Killieane♥
-
Grono.Net
sny często odzwierciedlają aktualny stan naszej psychiki. warto więc czasem pokusić sie o wnikliwą ich analizę, szczególnie tych snów, które się powtarzają. sen może pomóc nam zrozumieć nas samych i niekoniecznie musi być, ze tak powiem proroczy. potrafimy sami decydować o swym losie i zmienić tzw. projektowaną we śnie przyszłość. :) -
♥Killieane♥
a właśnie...
"potrafimy sami decydować o swym losie "
a co z przeznaczeniem?
Wierzycie w przeznaczenie :>? -
Grono.Net
wierzę i nie wierzę jednocześnie. z jednej strony doświadczałam nie raz sytuacji, które odczytywałam jako tzw. zesłane mi przez los, ale sytuacje te zawsze wymagały ode mnie podjęcia decyzji. i suma sumarum, to ja decydowałam o swym losie. więc w tym sensie w przeznaczenie nie wierzę. -
Anonim
ja sama nie wiem w sumie.
bo niby to cos jest ju po czesci zapisane, ale jakby tak bylo, ze kazdy krok... wszystko bylo(ze niby przed urodzeniem widzielismy cale swoje zycie jak twierdzil platon to takie troche pesymityczne), wec wierze, ze to od nas zalezy... cos jest zaplanowane, ale niekoniecznie tak bedzie... mozemy to zmienic...
moze byc rzeznaczenie ze ktos kogos tam spotka kiedys itd... w jakichs okolicznosciach sie zakocha lub cos, ale potem trzeba o to walczyc, nie ma tak, ze samo bedzie.
wiec po czesci wierze. -
♥Killieane♥
tia... ja już sama nie wiem...wierzyć w to czy nie wierzyć...
W zasadzie wydaje mi się, że nie dawno udało mi się oszukać przeznaczenie... Nie wiem czy to możliwe, w każdym badź razie nie wyszło mi to na dobre...
Wiec wydaje mi się, że przenaczenie istnieje, jednakże zdarzają się przypadki kiedy możemy je oszukać, ale nie wcuwajcie się za bardzo w moje zdanie, bo pewnie za tydzień je zmienię...:P Ludzki umysł niby tak madry, a tak wielu rzeczy nie moze pojąć... Może właśnie jest za madry i za dużo czasem myśli, wnika w sprawy, które powinien zostawić naturalnemu biegowi, a nieotrzebnie się nad nimi zastanawia...Może... -
Anonim
oszukac przeznaczenie?
a skad o tym wiedziealasc o powienno sie wydarzyc?
od wrozki?
czasem mysle, ze moze cos jest mi przeznaczone, ale przeciez nie wiem tego na pewno -
♥Killieane♥
nieee hehe to nie tak...
nie wiedziałam co ma się wydarzyć...
ale ...hmmm. nie chce mi się tej sytuaxji dokłasnie opisywać...a nie wiem jak to wytłumaczyć...
Dlatego napisałam, że 'wydaje mi się', że je oszukałam, ale najwyraźniej coś było mi dane, coś co ja na siłę chciałam zmienić, wbrew wielu przeciwieństwom, no i zmieniłam, ale nie wyszło mi to na dobre, myślę że nie tak miało być... -
Anonim
-
♥Killieane♥
to było pewnego rodzaju ryzykiem... Którego wydaje mi się, że nie powinnabyłam podejmować i myslę, że to miało prowadzić do wyciągnięcia pewnych wniosków, które staram się wyciagnąć z tej sytuacji cały czas...
ale watpię żeby cos z tego było dobrego jeszcze...hehe