Parapsychologia [2324]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ja wtedy idę na piwo, bo nie ma nic do roboty.
  • Feniks

Kiedy nie będzie układu słonecznego piwo też szlag trafi :( Ludzkość mając to na względzie pewnie do tego czasu założy browar na innej planecie :P Chyba, że nas ewolucyjnie prześcigną karaluchy albo cokolwiek innego i nie doczekamy czasu w którym Słońce pierdyknie. Wcale bym się nie zdziwiła bo z moich obserwacji wynika, że ludzie głupi statystycznie częściej i obficiej się rozmnażają od mądrych :P
  • Nymphetamine

To miał być "celny komentarz" czy spam reklamowy???:D
  • Feniks

To miało być nawiązanie do gadki z poprzedniej strony; ] I sposób na "nie uczenie się" do sesji przy okazji, żebym potem mogła sobie powiedzieć, że już i tak nie zdążę :)
  • Nathanael Bar Tholomai

sory sory... ale namieszlao mi sie propostu przy kasowaniu postow i praktycznie sam siebie bym zbanował xD... ciekawe czy to mozliwe xD
  • eee tam

Sprawdź xP
  • Andzia

Śmierć? Kiedyś się jej bałam. Właściwie strach wynika z tego, że nie wiemy co jest po drugiej stronie. Po lekturze strony http://smierc.org przestałam się obawiać. Strona naprawdę mnie zaintrygowała. Nie odpowiedziała na wszystkie moje pytania, ale znacznie uspokoiła.
  • Feniks

Hehe, chyba starasz się zrobić reklamę tej stronce. Ale nie brzmisz wiarygodnie :)
  • D.j Rutko

zgadzam sie z przedmówcą ze to raczej reklama strony by zachęcic nas do wpadniecia tam niz wlasna wypowiedz o zyciu po zyciu ale mogę sie mylić
| |

Parapsychologia - zjawy, duchy, wiara, mistycyzm ,cuda, spirytyzm, miejsca straszne, wrózenie, sny,...

Fotki