-
(⌒ω⌒)
Hej! Czy istnieje coś takiego aby dało się zamienić się ciałami?
Proszę was odpowiedzcie!! -
.Maryś.
ja się na tym nieznam, ale może w formie podróży astralnej...?
coś w stylu oobe w większym zakresie :P
chociaż generalnie dla osoby, która z oobe niemiała większych doświadczeń mogłoby to być niebezpieczne...
pozatym po co to...? -
Anonim
-
(⌒ω⌒)
-
-
Gajowy Marucha
>Houru napisał
>Chciałbym wejść w inne ciało.
A po cholerę, że zapytam? -
Amin
> Chciałbym wejść w inne ciało.
Doprawdy... fascynujące. A ja chciałbym wskoczyć na orbitę Jowisza i dryfować... dryfować...
(swoją drogą polecam wam całkiem niezły i całkiem zabawny film pt "być jak John Malkovich"... to tak apropo)
;) -
Anonim
Chęć wejścia w czyjeś ciało to wynik kompleksów. Rozwój zdolności i duchowości nie polega na ich pogłębianiu a dochodzeniu do akceptacji siebie i swojego miejsca na ziemi. -
Anonim
ale to nie było pytanie :P pytanie było jak wejść w cudze ciało albo przynajmniej inne :) -
Gajowy Marucha
>Ayreon napisał
>ale to nie było pytanie :P pytanie było jak wejść w
>cudze ciało albo przynajmniej inne :)
Kilka gwarantowanych sposobów podaje "Kamasutra"...; ) -
Anonim
-
Anonim
Fakt słyszałem że owa nauka przewiduje nawet wchodzenie w zwierzęta; p -
(⌒ω⌒)
-
Gajowy Marucha
>Houru napisał
>No to ktoś wie??
Tak. Pewien młody starzec mieszkający na szczycie głębokiej góry... -
Michalo
-
Universe of Milk & Amber
"Kilka gwarantowanych sposobów podaje "Kamasutra"...; )"
hahahah xD nie ma to jak dobry żarcik :D -
Universe of Milk & Amber
P.S. Jesli zamiana dusz jest taka trudna, mozesz ewentualnie zamienic sie w bakterie/tasiemca [do wyboru] to z pewnością łatwiejsze :D
lub poczekac na swe nastepne wcielenie -
Anonim
Zamiana dusz? Pff. Za trudna;p możesz ulec iluzji, ale naprawdę nie zamienisz się nigdy. Możesz wejść w czyjeś ciało, czasem nawet je przejąć, ale tylko na okres oobe, choć sa i inne metory, jednak zawsze trzeba wrócić.. bo jesteś nierozerwalnie związany ze swoim ciałem.
Wystarczająco się jasno wyraziłem?
Gdyby ludzie umieli wchodzić w czyjes ciała i czyjąś duszę przenosić do swojej na stałę, to napewn by się ta umiejętnością nie dzielili.
A fakt , że istnieje, to wiadomo - jak yeti. Wszyscy słyszeli -> nkt nie widział.. -
Anonim
ale słyszałem, że metoda oralną możesz w kogos wejść;p Chropowatym wypustkiem penetrująco-smakowym;p;] -
Universe of Milk & Amber
po co wchodzić czyjeś CIAŁO? Możesz chcieć wejść w umysł, albo też pragnąć zobaczyć czyjąś duszę - to o wiele ciekawsze... Na zobaczenie cała są o wiele łatwiejsze sposoby :) Hm. Bo to o co prosisz trochę zalatuje perwersją [?], bądź też Disneyowskimi bajkami typu - córka zamieniła się z mamą, a dziewczyna z kolegą z klasy :D I wszyscy się cieszyli -
Anonim
Po co wchodzić w czyjeś ciało? A co jeśli np na skutek jakiegoś wypadku nasze własne jest tak uszkodzone, że nie możemy z niego korzystać?
W takich momentach przychodzą różne myśli i pomysły.