Parapsychologia [2324]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Verbo

pamiętajcie jednak, że w każdej głupocie może być ziarno prawdy. Nie czujcie się całkiem bezkarni i bezpieczni w miejscach o których nie macie zielonego pojęcia, gdzie jesteście gośćmi i to gośćmi niechcianymi...
  • monika chińczuk

sory ale przejście ciała w inne niema nic wspólnego z kłamstwem wiem bo sama zajmuje się czarną magią
    a i wiem o tym dużo co prawda nie udało mi się wejść w inne ciało ale byłam swoim ciałem w domu a duchem w innym domu potwierdza to moja znajoma niestety trwało to tylko trzy sekundy ale większość opierała sie na sile woli
  • D.j Rutko

ale nie da rady przejśc w inne ciało jak jest zajęte co najwyzej mozna opętac tego kogoś, ale jak juz napisalem poki jest ktos w ciele i panuje nad nim całkowicie to poki nie wyrzucisz go to nie ma co liczyc na zajecie ciala
  • eee tam

Zaraz tu umrę. Czarodzieje...
  • D.j Rutko

>eee tam napisał
    >Zaraz tu umrę. Czarodzieje...

nie jestem czarodziejem tylko na zdrowy rozum mowie moje zdanie:)
  • Paweł ---

No wiesz zamienić nie wiem ale wiem,że można wejść w czyjeś ciało :P Ja próbowałem wejść i się udało z taką jedną :D xDDD
  • bartek kowalski

Paweł --- i jak wrażenia ?? czy to była dziewczyna ?? mogłeś cie poruszać w tamtym ciele? jakie to uczucie jest