-
Verbo
pamiętajcie jednak, że w każdej głupocie może być ziarno prawdy. Nie czujcie się całkiem bezkarni i bezpieczni w miejscach o których nie macie zielonego pojęcia, gdzie jesteście gośćmi i to gośćmi niechcianymi... -
monika chińczuk
sory ale przejście ciała w inne niema nic wspólnego z kłamstwem wiem bo sama zajmuje się czarną magią
a i wiem o tym dużo co prawda nie udało mi się wejść w inne ciało ale byłam swoim ciałem w domu a duchem w innym domu potwierdza to moja znajoma niestety trwało to tylko trzy sekundy ale większość opierała sie na sile woli -
D.j Rutko
ale nie da rady przejśc w inne ciało jak jest zajęte co najwyzej mozna opętac tego kogoś, ale jak juz napisalem poki jest ktos w ciele i panuje nad nim całkowicie to poki nie wyrzucisz go to nie ma co liczyc na zajecie ciala -
eee tam
-
-
D.j Rutko
>eee tam napisał
>Zaraz tu umrę. Czarodzieje...
nie jestem czarodziejem tylko na zdrowy rozum mowie moje zdanie:) -
Paweł ---
No wiesz zamienić nie wiem ale wiem,że można wejść w czyjeś ciało :P Ja próbowałem wejść i się udało z taką jedną :D xDDD -
bartek kowalski
Paweł --- i jak wrażenia ?? czy to była dziewczyna ?? mogłeś cie poruszać w tamtym ciele? jakie to uczucie jest