-
Cruxis
"Mój Boże! Wygląda jakbyśmy wkraczali w białą wodę... jesteśmy kompletnie zgubieni... Nie lećcie za nami... oni wyglądają, jak gdyby przybyli z innego świata..."
Po tej wiadomości nie udało się przywrócić łacznosci z eskadrą.
Ten komunikat duzo mowi. Mowi o tym co spotkali w tym rejonie.
UFO czy scisle tajny eksperyment wojskowy? -
..:: Lush ::..
>Lacroix napisał
>"Mój Boże! Wygląda jakbyśmy wkraczali w białą wodę...
>jesteśmy kompletnie zgubieni... Nie lećcie za nami... oni
>wyglądają, jak gdyby przybyli z innego świata..."
Termin "biała woda" albo "mgła" bardzo często się pojawia w opisach zdarzeń z Trójkąta Bermudzkiego.
>Po tej wiadomości nie udało się przywrócić łacznosci z
>eskadrą.
Nie udało, bo...
>
>Ten komunikat duzo mowi. Mowi o tym co spotkali w tym
>rejonie.
>UFO czy scisle tajny eksperyment wojskowy?
A jak sądzisz? :)
-
Cruxis
Nie udalo sie bo eskadra przepadla. TAk samo jak samolot ktory wyruszyl na poszukiwania.
Sadze ze UFO. -
>Lacroix napisał
>Nie udalo sie bo eskadra przepadla. TAk samo jak samolot
>ktory wyruszyl na poszukiwania.
>Sadze ze UFO.
Ciekawe, co by było, gdyby dokładnie zbadać dno atlantyku w tamtym rejonie. Zwłaszcza w okolicach Bimini-Road i ok 500 km na pd od wysp bermuda.
-
-
Anonim
-
Gajowy Marucha
>Ayreon napisał
>a co spodziewałbyś się zobaczyć/odnaleźć etc?
Zależy, jakiej teorii jest zwolennikiem :)
Jedna z teorii naukowych mówi o złożach gazu pod dnem morskim, którym czasem wyrwie się "bąk" rozrzedzający wodę i powodujący utratę pływalności statku znajdującego się blisko złoża. Ma też wyjaśniać białą mgłę. Tyle że nie wyjaśnia wariowania przyrządów pokładowych samolotów, jak również - w jednym przypadku - wciągania pod wodę tylko statku holowanego przez inny statek. -
>białą mgłę. Tyle że nie wyjaśnia wariowania
>przyrządów pokładowych samolotów, jak również - w
>jednym przypadku - wciągania pod wodę tylko statku
>holowanego przez inny statek.
Oczywiście, że nie wyjaśnia i wyjaśnić nie może. Podobnie jak i innych anomalii.
Są różne teorie. Począwszy od tych stricte naukowych o podłożu geologicznym poprzez 'zagubione' kryształy Atlantów aż do bazy Annuaki kilkaset km na PD od wysp Bermuda.
Ciekawe, co by było, gdyby zebrać dane z satelit badających niekoniecznie widzialne spektrum...; )
-
W młodości bardzo się tym jarałem. Jedna z ciekawszych zagadek współczesnego świata :>
-
Mal inka
A nie lepiej zorganizować wycieczkę i zobaczyć jak tam jest?;)
Bo jak by coś takiego było to ja sie zgłaszam;) -
Claudie
Z tego co czytałam to chodzi o jakąś reakcje chemiczną. W Trójkącie są złoża jakiegoś pierwiastka, który wchodzi w reakcje z czymś i wytwarza się ta czasoprzestrzeń. To strasznie ciekawa sprawa. Zainteresowało mnie to po obejrzeniu trzech części filmu "Trójkąt"