-
ChaЯlie
-
Anonim
Może nie potrafią :( Mi musieli tłumaczyć co mam robić, bo byłem w to kompletnie zielony.
btw. moze jakies tematy tam porobimy, żeby czasami sobie tam pogadać hmm? przynajmniej kameralnie będzie, tutaj np. rzadko się udzielam, bo jest za dużo ludzii, za dużo postów i nikogo nie znam :> -
.:thetomster:.
Na strona HZ mało osób się udziela, nie sądze, że w "laście" by więcej udzielało. Już jest komplet ludzi czyt. 15<. Teraz nam nic nie pozostaje jak poczekać, aż się lista wygeneruje. -
baЯtosz
-
-
-
-
-
Gregor
-
PlejAda
-
~k^
o bu. to jeszcze musiałbym tam radyjka słuchać. dla mnie bez zmian, bo scrobbling i rekomendacje zostają za free.. -
Gregor
No dokladnie, dlatego napisalem ze to ciekawostka, bo w sumie wiekszosci ludzi nie dotyczy taka oplata; ) -
Gregor
http://blog.last.fm/2009/03/24/last...
Tu jest info, ciekawi mnie tylko dlaczego wszyscy oprocz US, UK i Reichu... -
kenny
a mi to tam rybka co prawda mam tam konto ale zagladam tam roz na ruski rok :P a zaprosznei dostalem od osoby do której sienie odzywam juz XD
wiec moga dawac opałty i tak nie korzystam XD -
wloczykij stalowelovegłowe
u mnie radio często leci i duzo fajnej elektroniki znalazłem tak przypadkiem...
szkoda... -
nuit
-
ChaЯlie
Je też często słucham radia.... Last fm był dla mnie rajem muzycznym, to tam odkryłam Bonobo czy Transglobal Underground... i wielu, wielu innych... :( -
wloczykij stalowelovegłowe
i chuj...
stało się to co miało się stać... :{
Podobało Ci się?
Twój okres próbny w radiu Last.fm zakończył się. Aby nadal słuchać non-stop spersonalizowanego radia, subskrybuj za jedyne $3.00/miesiąc. -
Aleks
-
-
Gregor
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...
Miejsca grona (3)
-
stacja undefined, Warszawa
-
placyk afterowy undefined, Warszawa
-
Klub Studencki SGH Park Niepodległości, Warszawa
- Dodaj miejsce