Park/hardzone [649]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ChaЯlie

Na 'Rockotekę' możnaby w piątek po przyjeździe wpaśc; ) Podejrzewam, że na klimaty typowo parkowe nie ma co liczyc chocby ze wzgeldu na przestrzen; ) ale takie fotki jak ta:
    http://www.dlastudenta.pl/lokale/?a...
    wygladaja bardzo zachecajaco, zwlaszcza ten pan w bialej koszulce na srodku; > hihi
  • Gregor

Hrhrhr czyz nie? :)
    W kazdym razie, znajomy ktory odwiedzil ten lokal w zeszlym roku jakos, bardzo go sobie chwalil i twierdzi ze warto tam wpasc ot zeby zobaczyc jak moze wygladac naprawde fajna knajpa; )
  • Anonim

przy starym miescie jest maaassssaaa pubow...ja bylam w Spizu(chyba tak to sie nazywalo O_o)-wyrabiaja tam na miejscu piwo,ale potrafia byc tez imprezy zamkniete,wiec pozostaje wtedy saczenie browarka na powietrzu. fajne jest Intro-tak jakby parkowe klimaty(a bynajmniej ludzie tam tacy przesiaduja) i Od zmierzchu do switu(duzo miejsca,duzo ludzi). dosyc klimatyczna jest tez Drukarnia-za starym miastem troche trzeba sie przejsc-ja ze znajomymi trafilismy tam na wesele ^_^
  • Anielica

http://www.wrock.pl; ] lista knajp w rockowym klimacie we Wrocławiu;]
  • ChaЯlie

Powiem tak- najlepszy koncert na jakim byłam w życiu!! I wcale nie przesadziłam. Jechaliśmy głównie na Skindreda a wyszliśmy jako nowi fani Gogola Bordello. Łącznie ponad 3 godziny genialnej zabawy, co tam, że kontuzja i to w obu nogach na raz, przy takiej dawce energii tego nie czułam i skakałam mimo braku czucia w nogach; ) I Skindred i Gogol wypadli fenomenalnie. Tutaj mała próbka :)
  • Anonim

Start wearing purple, zatem, Czarli :)
  • Anielica

Skindred - super, szkoda, że tak krótko tylko:) Gogol zrobił na scenie coś niesamowitego, wątpię, żebym kiedykolwiek poszła na lepszy koncert!! Wrocław - no brak mi słów. Cudowne miasto, przez które zakochałam sie w krasnalach;] Trzeba tam wrócić, i to jak najszybciej! Kiedy tylko odkujemy się po tym wyjeździe;P

Ale jakoś tak chciałam zauważyć że wszystkich nas dopadły jakieś schorzenia na wyjeździe.. Wojtek kolano + przeziębienie, Charlie nóżki + przeziębienie, ja przeziębienie + ból zębów, Gregor bliżej nieokreślona przypadłość <problem z aklimatyzacja>.
  • ChaЯlie

Ale już mogę chodzić :) Apo naproxen pomaga :)
  • Gregor

Gogol - mistrzostwo, rzucili mnie na kolana tym koncertem, Skindred - zagrali prawie identycznie jak na plycie, za co brawa sie naleza, ale poza tym wystep przecietny (co i tak nie zmienia faktu ze jestem zajebiscie happy z kupionej plyty i zdobytych autografow - dzieki Charlie :D) Wrocław i krasnale - chyba tylko trojmiasto bardziej mi sie podoba :) Ogolnie, jesli nie najlepszy koncert w moim zyciu to w top3 plasuje sie na pewno. A sam wyjazd... NALESNIK KU%WA!; )
  • ChaЯlie

Naleśniki??? A co to naleśniki??
    ;)
  • Gregor

Ano i jeszcze ten godzinny bis Gogol Bordello... Cos wyjatkowego.
  • Gregor

http://www.aol.pl/wiadomosci/story/...

I zwlaszcza fragment:
    "Przyjazd zespołu Skindred był zaskoczeniem nawet dla organizatorów PPA. Jak mówił przed festiwalem główny producent Michał Juzoń, Gogol Bordello sami zdecydowali przyjechać z zespołem towarzyszącym, o czym poinformowali niedługo przed festiwalem."

;]
  • ChaЯlie

taa... zaskoczeniem... wystarczyło było spojrzeć na profil Skindreda tudzież Gogola na myspace- WSZYSTKIE koncerty w Europie mieli razem... zaskoczenie... raczej dezinformacja i lenistwo organizatorów. A tak w ogóle to zapraszam na filmiki w moim profilu :) Właśnie ładuję ostatni z nich. Czyli razem powinny być 4 :)
  • Anielica

Są trzy; )

"Of course You can, darling.." :D
  • Anonim

Ależ żałuję, że w końcu nie pojechałem :(

Ale z takim obłożeniem trzeba czasem sobie jakiś weekend odpuścić i ponadrabiać zaległości.
  • Anonim

>Anielica napisała:
    >Ale jakoś tak chciałam zauważyć że wszystkich nas
    >dopadły jakieś schorzenia na wyjeździe.. Wojtek kolano +
    >przeziębienie, Charlie nóżki + przeziębienie, ja
    >przeziębienie + ból zębów, Gregor bliżej nieokreślona
    >przypadłość <problem z aklimatyzacja>.

Bo trzeba było tak jak ja i Kostek pojechać na żywioł 24h bez snu ale po przejechaniu powrotnej trasy Wrocław-Warszawa o 10 rano nastepnego dnia byliśmy jak nowo narodzeni hihihihihihihi :p
    A może to przepyszne miodowe piwko ze "Spiża" nas tak ładnie zakonserwowało :D
  • ChaЯlie

Ja bym do Spiża nie doszła... nie o własnych nogach; ) A Piast tak bliziutko...
  • Gregor

Piwko ze Spiża jest stanowczo uber alles! :) Tak, to moglo byc to :)
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)