-
ChaЯlie
Na 'Rockotekę' możnaby w piątek po przyjeździe wpaśc; ) Podejrzewam, że na klimaty typowo parkowe nie ma co liczyc chocby ze wzgeldu na przestrzen; ) ale takie fotki jak ta:
http://www.dlastudenta.pl/lokale/?a...
wygladaja bardzo zachecajaco, zwlaszcza ten pan w bialej koszulce na srodku; > hihi -
Gregor
Hrhrhr czyz nie? :)
W kazdym razie, znajomy ktory odwiedzil ten lokal w zeszlym roku jakos, bardzo go sobie chwalil i twierdzi ze warto tam wpasc ot zeby zobaczyc jak moze wygladac naprawde fajna knajpa; ) -
Anonim
przy starym miescie jest maaassssaaa pubow...ja bylam w Spizu(chyba tak to sie nazywalo O_o)-wyrabiaja tam na miejscu piwo,ale potrafia byc tez imprezy zamkniete,wiec pozostaje wtedy saczenie browarka na powietrzu. fajne jest Intro-tak jakby parkowe klimaty(a bynajmniej ludzie tam tacy przesiaduja) i Od zmierzchu do switu(duzo miejsca,duzo ludzi). dosyc klimatyczna jest tez Drukarnia-za starym miastem troche trzeba sie przejsc-ja ze znajomymi trafilismy tam na wesele ^_^ -
Anielica
http://www.wrock.pl; ] lista knajp w rockowym klimacie we Wrocławiu;] -
-
ChaЯlie
Powiem tak- najlepszy koncert na jakim byłam w życiu!! I wcale nie przesadziłam. Jechaliśmy głównie na Skindreda a wyszliśmy jako nowi fani Gogola Bordello. Łącznie ponad 3 godziny genialnej zabawy, co tam, że kontuzja i to w obu nogach na raz, przy takiej dawce energii tego nie czułam i skakałam mimo braku czucia w nogach; ) I Skindred i Gogol wypadli fenomenalnie. Tutaj mała próbka :) -
Anonim
-
Anielica
Skindred - super, szkoda, że tak krótko tylko:) Gogol zrobił na scenie coś niesamowitego, wątpię, żebym kiedykolwiek poszła na lepszy koncert!! Wrocław - no brak mi słów. Cudowne miasto, przez które zakochałam sie w krasnalach;] Trzeba tam wrócić, i to jak najszybciej! Kiedy tylko odkujemy się po tym wyjeździe;P
Ale jakoś tak chciałam zauważyć że wszystkich nas dopadły jakieś schorzenia na wyjeździe.. Wojtek kolano + przeziębienie, Charlie nóżki + przeziębienie, ja przeziębienie + ból zębów, Gregor bliżej nieokreślona przypadłość <problem z aklimatyzacja>. -
ChaЯlie
-
Gregor
Gogol - mistrzostwo, rzucili mnie na kolana tym koncertem, Skindred - zagrali prawie identycznie jak na plycie, za co brawa sie naleza, ale poza tym wystep przecietny (co i tak nie zmienia faktu ze jestem zajebiscie happy z kupionej plyty i zdobytych autografow - dzieki Charlie :D) Wrocław i krasnale - chyba tylko trojmiasto bardziej mi sie podoba :) Ogolnie, jesli nie najlepszy koncert w moim zyciu to w top3 plasuje sie na pewno. A sam wyjazd... NALESNIK KU%WA!; ) -
ChaЯlie
-
Gregor
-
Gregor
http://www.aol.pl/wiadomosci/story/...
I zwlaszcza fragment:
"Przyjazd zespołu Skindred był zaskoczeniem nawet dla organizatorów PPA. Jak mówił przed festiwalem główny producent Michał Juzoń, Gogol Bordello sami zdecydowali przyjechać z zespołem towarzyszącym, o czym poinformowali niedługo przed festiwalem."
;] -
ChaЯlie
taa... zaskoczeniem... wystarczyło było spojrzeć na profil Skindreda tudzież Gogola na myspace- WSZYSTKIE koncerty w Europie mieli razem... zaskoczenie... raczej dezinformacja i lenistwo organizatorów. A tak w ogóle to zapraszam na filmiki w moim profilu :) Właśnie ładuję ostatni z nich. Czyli razem powinny być 4 :) -
Anielica
-
Anonim
Ależ żałuję, że w końcu nie pojechałem :(
Ale z takim obłożeniem trzeba czasem sobie jakiś weekend odpuścić i ponadrabiać zaległości. -
Anonim
>Anielica napisała:
>Ale jakoś tak chciałam zauważyć że wszystkich nas
>dopadły jakieś schorzenia na wyjeździe.. Wojtek kolano +
>przeziębienie, Charlie nóżki + przeziębienie, ja
>przeziębienie + ból zębów, Gregor bliżej nieokreślona
>przypadłość <problem z aklimatyzacja>.
Bo trzeba było tak jak ja i Kostek pojechać na żywioł 24h bez snu ale po przejechaniu powrotnej trasy Wrocław-Warszawa o 10 rano nastepnego dnia byliśmy jak nowo narodzeni hihihihihihihi :p
A może to przepyszne miodowe piwko ze "Spiża" nas tak ładnie zakonserwowało :D
-
ChaЯlie
Ja bym do Spiża nie doszła... nie o własnych nogach; ) A Piast tak bliziutko... -
Gregor
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne