Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Feniks

>Zwierzak napisał
    >a co to jest "park na trzeźwo"?
    >:P

heh... no, ja tam z reguly przychodze z takim zalozeniem, ale cos mi ostatnio nie wychodzi...:/

Zeby rozwiac wszelkie watpliwosci Nuit zostala wskazana moim palcem, z cala duma tego, ze to moja znajoma xD
    p.s mysle, ze skoro jest tyle "tajemniczych" parkowiczow, to trza by jakies przewodniki wydrukowac z nickiem, zdjeciem i podstawowymi danymi.... xD
    P.P.S zostalam zobligowanado przekazania wszystkim pozdrowien od Wojnara z metalmanii:) wiec przekazuje:]

• JeRzy

Ten Hard Zone miał najlepsze otwarcie od dawna - cała godzina Alice in Chains. Po prostu rewelacja! :)
  • ~k^

>Koti Fantômasolka napisała:

>no i hustaweczki, potem spacerek na Statoil pod Arkadie

popierdoliło..? :P
    ja to bym busem pojechał :P
  • nuit

i tym sposobem wiele by cie ominelo
    nie znasz sie:P
  • Meeko'why גבריאל

myhyhyh wrazenia zachowam dla siebie *usmiecha sie diabelkowato* jak zwykle miewam w zwyczaju.
  • ~k^

>nuit napisał
    >i tym sposobem wiele by cie ominelo
    >nie znasz sie:P

hehe no na pewno by mnie ominęło jakieś 5-6 kilometrów spaceru w stanie skazującym :P
  • Anonim

A kto powiedzial ze to jest niefajne?; P gorzej bylo jak podroz okazala sie bezcelowa :P
  • kenny

ojjj tam jak znajdziemy koti i nuity któregos razu zamarzniete to naukowcy za 1000 lat beda badac co jadły u co robiły poprzeniego dnia i wystawiac jebeda w muzeum :D
  • nuit

"nie wszystek umrę";)
    dla mnie nei bylo bezowocnie
  • nuit

hmm.. refleksja po dzisiejszym spacerze:jesli sama ze soba ide, wole moja trase z tirami niz wwskie ulice z ludzmi
  • Anonim

dlaczego?
  • nuit

wzgledna cisza,nikt mi sie nie zatacza pod nogi no i inna perspektywa przed soba. las zamiast blokowisk i przestrzen:) poza tym zadnych rewelacji:]
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)