-
Feniks
>Zwierzak napisał
>a co to jest "park na trzeźwo"?
>:P
heh... no, ja tam z reguly przychodze z takim zalozeniem, ale cos mi ostatnio nie wychodzi...:/
Zeby rozwiac wszelkie watpliwosci Nuit zostala wskazana moim palcem, z cala duma tego, ze to moja znajoma xD
p.s mysle, ze skoro jest tyle "tajemniczych" parkowiczow, to trza by jakies przewodniki wydrukowac z nickiem, zdjeciem i podstawowymi danymi.... xD
P.P.S zostalam zobligowanado przekazania wszystkim pozdrowien od Wojnara z metalmanii:) wiec przekazuje:]
-
JeRzy
Ten Hard Zone miał najlepsze otwarcie od dawna - cała godzina Alice in Chains. Po prostu rewelacja! :) -
~k^
>Koti Fantômasolka napisała:
>no i hustaweczki, potem spacerek na Statoil pod Arkadie
popierdoliło..? :P
ja to bym busem pojechał :P -
nuit
-
-
Meeko'why גבריאל
myhyhyh wrazenia zachowam dla siebie *usmiecha sie diabelkowato* jak zwykle miewam w zwyczaju. -
~k^
>nuit napisał
>i tym sposobem wiele by cie ominelo
>nie znasz sie:P
hehe no na pewno by mnie ominęło jakieś 5-6 kilometrów spaceru w stanie skazującym :P -
Anonim
A kto powiedzial ze to jest niefajne?; P gorzej bylo jak podroz okazala sie bezcelowa :P -
kenny
ojjj tam jak znajdziemy koti i nuity któregos razu zamarzniete to naukowcy za 1000 lat beda badac co jadły u co robiły poprzeniego dnia i wystawiac jebeda w muzeum :D -
nuit
-
nuit
hmm.. refleksja po dzisiejszym spacerze:jesli sama ze soba ide, wole moja trase z tirami niz wwskie ulice z ludzmi -
Anonim
-
nuit
wzgledna cisza,nikt mi sie nie zatacza pod nogi no i inna perspektywa przed soba. las zamiast blokowisk i przestrzen:) poza tym zadnych rewelacji:]
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne