Park/hardzone [649]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dziobak

promocja nowej plyty !

Dezerter + WC

bilety: 20 zl w przestrzedazy, 25 w dniu koncertu

wejscie od 19.00
    koncert o 20.00

• Anonim

na dezertera moze wpadne stare punkowe czasy sobie przypomne:) w koncu zaczynalem sluchac muzyki od takich kapel jak - offspring , bad religion , green day itp:)
  • Anonim

> na dezertera moze wpadne stare punkowe czasy sobie przypomne:) w koncu zaczynalem sluchac muzyki od takich kapel jak - offspring , bad religion , green day itp:)

to żeś pierdolnął z tymi kapelami... gdzie kalifornijski punk, a gdzie polskie korzenie punk rocka?! ja dezertera nie odpuszczę :D
  • Anonim

od kiedy bad religion gra kalifornijskiego punka?? :D
  • Anonim

>Sebastian napisał
    >na dezertera moze wpadne stare punkowe czasy sobie
    >przypomne:) w koncu zaczynalem sluchac muzyki od takich
    >kapel jak - offspring , bad religion , green day itp:)

buehahaha dobre dezerter'a z offspring łaczyc tylko na tym gronie takich rzeczy mozna sie doczytać :)))
  • Anonim

a wpadne zeby na temat cos było na 100 %; )
  • Anonim

>Sebastian napisał
    >od kiedy bad religion gra kalifornijskiego punka?? :D

no dobra dobra... ja tam wolę swojskie kilmaty :P Dezerter, KSU, Postregiment o to jest porównanie :D na zgodę proponuję jabola na polach przed koncertem; )
  • Dziobak

no i niedlugo juz ten koncert
    Polecam goraco!
  • Anonim

a tak dla jasności: w Parku koncert?
  • Anonim

mogli by już zrobić gig na patio; ) w środku koncerty są trochę męczące :/
  • Dziobak

wszystko zalezy od "szefa" wizuali, czy na patio bedzie got dla niego, wtedy z checia bedzie na patio :)
  • Wujek Voynar Renifer Rudolf

A tuś mi waćpanna miłą siurpryzę uczyniła!!!!! Ach, Dezerter - chyba z 5 lat ich nie widziałem!! Też jakby co głosuje wszelakimi kończynami za patio, zwłaszcza,że 24 to ma być naprawdę ciepło już!!!
  • Feniks

ja to zwyczajowo bede, chyba musialaby byc apokalipsa albo woodstock, zebym do parku nie poszla xD w koncu tydzien zaczyna sie w czwartek^^
  • Dziobak

no to slac mi modlitwy do "gory" aby pogode zapewnili taka, coby i wizuale wyszly i nikt tylka nie przemrozil
  • Feniks

to gory? w sensie, ze do mnie? spoko, I'll do my best^^
  • Dziobak

bilety juz w przedsprzedazy !
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)