-
Dziobak
promocja nowej plyty !
Dezerter + WC
bilety: 20 zl w przestrzedazy, 25 w dniu koncertu
wejscie od 19.00
koncert o 20.00
-
Anonim
na dezertera moze wpadne stare punkowe czasy sobie przypomne:) w koncu zaczynalem sluchac muzyki od takich kapel jak - offspring , bad religion , green day itp:) -
Anonim
> na dezertera moze wpadne stare punkowe czasy sobie przypomne:) w koncu zaczynalem sluchac muzyki od takich kapel jak - offspring , bad religion , green day itp:)
to żeś pierdolnął z tymi kapelami... gdzie kalifornijski punk, a gdzie polskie korzenie punk rocka?! ja dezertera nie odpuszczę :D -
Anonim
-
-
Anonim
>Sebastian napisał
>na dezertera moze wpadne stare punkowe czasy sobie
>przypomne:) w koncu zaczynalem sluchac muzyki od takich
>kapel jak - offspring , bad religion , green day itp:)
buehahaha dobre dezerter'a z offspring łaczyc tylko na tym gronie takich rzeczy mozna sie doczytać :))) -
Anonim
-
Anonim
>Sebastian napisał
>od kiedy bad religion gra kalifornijskiego punka?? :D
no dobra dobra... ja tam wolę swojskie kilmaty :P Dezerter, KSU, Postregiment o to jest porównanie :D na zgodę proponuję jabola na polach przed koncertem; ) -
Dziobak
-
Anonim
-
Anonim
mogli by już zrobić gig na patio; ) w środku koncerty są trochę męczące :/ -
Dziobak
wszystko zalezy od "szefa" wizuali, czy na patio bedzie got dla niego, wtedy z checia bedzie na patio :)
-
Wujek Voynar Renifer Rudolf
A tuś mi waćpanna miłą siurpryzę uczyniła!!!!! Ach, Dezerter - chyba z 5 lat ich nie widziałem!! Też jakby co głosuje wszelakimi kończynami za patio, zwłaszcza,że 24 to ma być naprawdę ciepło już!!! -
Feniks
ja to zwyczajowo bede, chyba musialaby byc apokalipsa albo woodstock, zebym do parku nie poszla xD w koncu tydzien zaczyna sie w czwartek^^ -
Dziobak
no to slac mi modlitwy do "gory" aby pogode zapewnili taka, coby i wizuale wyszly i nikt tylka nie przemrozil
-
Feniks
-
Dziobak
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne