-
passer
Nie macie oporów przed pozowaniem...odezwijcie sie. Poszukuje ciągle nowych luszi do pozowania...głównie chodzi o rozszezanie mojego folio...z racji wiecznego braku kasy nie jestem w stanie za pozowanie zapłacić, ale w ramach rewanżu moge Wam przygotować portfolio...pomyślcie i decydujcie sie -
Anonim
-
passer
-
Rudeee
A można jedno i drugie :-P
Mnie za jakis czas sie portfolio przyda, obiektywu sie nie boje, powiedz tylko o jakie zdjecia chodzi... bo nie na wszystko sie mozna zgodzic.
Piwa tez sie chetnie napije :-P -
-
Wujek Voynar Renifer Rudolf
Hmmm.... jeśli te zdjęcia będą nieprzyzwoite i rozdawane dzieciom w szkołach to i ja się zgodzę; ) -
baЯtosz
-
Anonim
-
-
Anonim
passer za to twoje drugie zdjecie w profilu masz u mnie przejebane...zebys sie browarem udlawil w parku, zeby Ci nie sprzedali piwa za 2,50, zeby Kilen puszczal same kawalki ktorych nielubisz a wogole zeby Cie tam nie wpuscili...
Potrafie zrozumiec podtekst w zdjeciu pijanego pulpeta trzymajacego zdjecie papieza, ale to jest czyste skurwysynstwo...
gowno mnie obchodzi z czym ono jest zwiazane, czy pokazujesz jakie to zwierze mialo fajne zabki czy cokolwiek, niczego tak nienawidze jak zabijania zwierzat...jeszcze nozyk trzyma w reku po obdzieraniu go ze skory...nosz kurwa jak sie zdenerwowalem.
a tak przy okazji, to jest twoje portfolio? a moze jego? ...zalosne -
Anonim
-
~k^
-
۶ Amy م
"ale to jest czyste skurwysynstwo... "
passer, nie znam Cię, może jesteś fajny ( ale skoro masz takie zdjęcia, to chyba jednak musi być coś z Tobą nie w porządku :/ )
ale zgadzam się z Akai Koe... to jest qrwa chore. -
Anonim
Też sprawdziłem i też mi się "cafło". Kolejnego potencjalnego, za przeproszeniem, "modela" (miałem już napisanego mesga), masz z głowy. -
o kurfff.... też luknąłem :(((((
no to masz gościu ludzi z hz z głowy - idź sobie gdzie indziej.... -
rajdo
-
passer
jesteście zacofani wam tylko powiem i zachowujecie sie jak te dekle z Ursusa...jak nie potraficie pomyśleć...jestem fotografem a to tylko fragmęt mojej kampoani...to nie ja zabijam te zwierzęta i nie ja jestem zwolennikiem ich zabijania...a wręcz przeciwnie, w przeciwieństwie do Was aktywnie działam w LOP( jak nie wiecia to Liga Ochrony Przyrody) jeden gościu poszczekał a reszta bez pomyślunku powtaza...myślałem ze tylko dresy są takie stadne i nie myślące...to link do mojego folio http://www.plfoto.com/uzytkownik.ph...
a to moja kampania społeczna...mam nadzieje ze poczytacie troszke opisów pod zdjęciami a nie zaczniecie szczekać jak głupie małe pieski http://www.plfoto.com/uzytkownik.ph... -
rajdo
akurat pod tym zdjęciem nie mash żadnego opisu. bardziej posawałoby gdyby to zdjęcie było w odcieniach szarości. zroob coś z tym. -
Anonim
wstrzasajace sa te zdjecia... nie chce sie patrzec, ale trudno oderwac wzrok... -
~k^
za dużo padliny w tym drugim :| nie zmienia to faktu że niefajna ta fotka z tym biednym zwierzakiem... -
Anonim
daj opis pod fotkę....bo jednak pełno dewiantów do parku chodzi to skąd mieliśmy wiedzieć że kochasz zwierzaki daj obok pluszowego misia dla równowagi:D...pozdro sorx za bluzgi ale w nocy zjebany byłem;)
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne