-
Khalil "Glaca" كهاليل
-
Bartek
-
Kotot
-
Khalil "Glaca" كهاليل
-
-
Anonim
-
Kotot
>Khalil "Glaca" كهاليل napisał
>a ja nie ide;p
Co za buractwo domatorskie się szerzy. Jeszcze z pół roku i będziesz działkowcem. A tym razem to nawet fajno było, mjuzik selekszan gut! -
Gregor
ILLUSION "ZWYCZAJNIE NIE" MISTRZOSTWO! Uslyszalem i nie moglem uwierzyc :) Nastepnym razem prosimy Trzy ptaki z szostki :)
Ogolnie impreza fantastisz :) -
Anonim
A mnie Silverchair zaskoczył pozytywnie :) cavalera Conspiracy tez dobry song. całkiem fajnie spedzilem wieczór przy boku fajowej dziewczyny przy paru kawałkach :D mistrz ,pozytyw wielki bo dawno mnie nie było :) -
Królik.
-
Anonim
-
nuit
-
zwierzak
Całkiem w porządeczku, choć dotarłem późno, a i z uwagi na kontuzję kolana za dużo sobie nie pohasałem po parkiecie. -
Feniks
Dało radę, choc nie bylo jakos wyjątkowo.. ale to ze wzgledów osobistych, wiec niech nikt nie bierze do siebie:) Afterek miły i jedno spstrzeżenie - posłużę się cytatem kolegi Putri'ego: "Love is blooming in the air"...;] dzis co prawda do pracy, bez ani minuty snu, ale.. zobaczyłam prezesa myjącego podłogę w magazynie O.o wiec warto bylo... xD -
Anonim
Zdecydowanie było dobrze :) Tylko trochę z tańcem przegiąłem i nawet dziś czuje tego konsekwencje, lecz warto było warto!
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne