Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Khalil "Glaca" كهاليل

a ja sie zastanawiam..
  • Bartek

get up get up do something!
  • Kotot

Tak ładnie namawiacie to i ja nadciągnę...
  • Khalil "Glaca" كهاليل

a ja nie ide;p
  • Anonim

a palec się onanizuje! :P :)
  • Kotot

>Khalil "Glaca" كهاليل napisał
    >a ja nie ide;p

Co za buractwo domatorskie się szerzy. Jeszcze z pół roku i będziesz działkowcem. A tym razem to nawet fajno było, mjuzik selekszan gut!
  • Gregor

ILLUSION "ZWYCZAJNIE NIE" MISTRZOSTWO! Uslyszalem i nie moglem uwierzyc :) Nastepnym razem prosimy Trzy ptaki z szostki :)
    Ogolnie impreza fantastisz :)
  • Anonim

A mnie Silverchair zaskoczył pozytywnie :) cavalera Conspiracy tez dobry song. całkiem fajnie spedzilem wieczór przy boku fajowej dziewczyny przy paru kawałkach :D mistrz ,pozytyw wielki bo dawno mnie nie było :)
  • Królik.

Entliczek, pętliczek,
    się upił Króliczek.
  • Anonim

Dobrze było :))
  • nuit

mrrrrrrrrrrrau, potwierdzam:)
  • zwierzak

Całkiem w porządeczku, choć dotarłem późno, a i z uwagi na kontuzję kolana za dużo sobie nie pohasałem po parkiecie.
  • Feniks

Dało radę, choc nie bylo jakos wyjątkowo.. ale to ze wzgledów osobistych, wiec niech nikt nie bierze do siebie:) Afterek miły i jedno spstrzeżenie - posłużę się cytatem kolegi Putri'ego: "Love is blooming in the air"...;] dzis co prawda do pracy, bez ani minuty snu, ale.. zobaczyłam prezesa myjącego podłogę w magazynie O.o wiec warto bylo... xD
  • Anonim

Zdecydowanie było dobrze :) Tylko trochę z tańcem przegiąłem i nawet dziś czuje tego konsekwencje, lecz warto było warto!
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)