- 1
- 2
-
Anonim
Mam małą, acz znaczącą prośbę do Pulpeta, Pabla i (po trochu) Gregora.
Ja wiem, chłopaki, że Wam się zajebiście pisze na gronie i strzela postami z prędkością karabinu maszynowego, ale byłoby - używając wiadomo-czyich słów - w cipkę, gdybyście się trochę pohamowali.
Nie każdy ma czas i/lub ochotę siedzieć na gronie 24h na dobę, a przy rzadszym czytaniu (tylko ostatnie strony wątków) zwyczajnie ciężko jest wyłuskać znaczące informacje i kwestie wśród powodzi Waszego, excuse moi madames et monsieures, pierdolenia od rzeczy.
Forum grona HZ - zakładając, że ktoś ma życie poza siedzeniem w domu na sieci - teraz zwyczajnie nie da się czytać. Nie wiem jak inni użytkownicy, ale osobiście kiedy widzę przyrost każdego wątku rzędu 3-6 stron od czasu wizyty dnia poprzedniego, po prostu klikam mały krzyżyk w prawym górnym rogu przeglądarki. Tym bardziej, że 95% tych postów to - przy Waszej, panowie, aktywności - to zwyczajne i nic nie znaczące pierdoły. Szukanie tych wartościowych 5% się zwyczajnie czasowo nie kalkuluje. -
~k^
heh. no nie spodziewałem się takiego apelu :)
Pulpet prostaku ogarnij się. w sumie to można tą czaternie ograniczyć i zrobić jakiś kanał na ircu bo rzeczywiście dużo tego sie z czasem robi a tak w czasie rzeczywistym to i fajniej by było bo irc sie nie piardoli tak jak grono :) -
Anonim
A myślałem, że to coś ze mną jest nie tak. Za wolno myślę... or some i nie nadążam za wątkami. Dobrze wiedzieć, że nie jestem sam :D -
Anonim
-
-
Gregor
-
Anonim
"co to jest wartosciowe 5% na gronie?! :|"
informacje o spotkaniach, koncertach, ustawkach, ewentualnie CIEKAWE rozmowy.
oj dobra... tak napisałem, żeby nie było, że czytam grono, w którym nie ma nic wartościowego; ) -
Anonim
-
Anonim
jejka... nie wiedzialem ze to taka powazna instytucja... no nic. pulpecior nie pisz juz wiecej!! -
Anonim
-
~k^
parówkowym
(pulpetowym)
skrytożercom
(skrytospamcom)
mówimy
NIE!!!
to byłem ja. Jarząbek. -
magic vortex
dzizas, poza pierwszym postem tu nie widze sensownej wypowiedzi, ludzie nie potraficie nie oftopiczyć? macie w ogóle jakieś tematy do rozmowy poza "nie pierdól wiem lepiej co jadłem na śniadanie" albo "voynar znowu mnie ugryzł, ale i tak mam fajna fryzure" :P dzizas, nie czytam grona mimo że je ząłożyłem, i widze że nic nie trace :P musiałbym tu siedzieć 96h na dobe :/ -
Anonim
-
dzialfoto.pl
oki ja sie ustosunkowalem do tego wczoraj!!! i mam juz z pulpetem topik "bzdury = spam" wiec spoko ja tam bede wylewal swoje niepochamowamowana chec pisania czegokowiek:P
ale i tak watpie zebysmy tylko ja i pulpet tam siedzieli i pisali o niczym!!!!ciekawosc jest silniejsza czasem i co jakis czas tak czy inaczej bedziecie tam wchodzic bo bedziecie ciekawi : "o czym oni znow pierola" :) -
Anonim
ja tam nie mam zamiaru sie ograniczac;>....mało czasu mi zostało to bedę spamował gdzie mi się podoba:p -
dzialfoto.pl
alez kto powiedzial ze ja nie bede wychodzi poza ten jeden Topik:) bym byl jakis szalony:P musze sie naspamowac bo pozniej to sam do siebie bede pisal!!!!!:( -
magic vortex
" chyba siedzisz jak piszesz o 2.26:P"
staram sie czytać małe wątki i takie w których sie wypowiedziałem wcześniej
" ja tam nie mam zamiaru sie ograniczac;>....mało czasu mi zostało to bedę spamował gdzie mi się podoba:p"
mało czasu? -
The Fucking Prinsess
no przeciez Pablo juz płacze bo pulpet jedzie do stanów czy gdzie tam.... pisał o tym gdzies w odmętach tego całego spamu :P -
dzialfoto.pl
jakiego kuzwa spamu:P to sa mysli... troszke nieuporzadkowane ale zawsze:P -
Rzeźnik
myśli nieuczesane już były - w wykonaniu pana Leca
niestety, Waszym myślowym kudłom daleko do jego wytworów :))))
z tego powodu nauczyłem się szybkiego czytania grona HZ, w którym bardzo pomaga magiczny klawisz PgDn :)) Wolałbym jednak poczytać jakieś konkrety, co słusznie postulują Tomash z Vorteksem -
dzialfoto.pl
oki oki
a czy zdajeta sobie sprawe z tego kuzwa ze wszyscy tu spamuja !!!!troche w mniejszym stopniu ale zawsze:P
np: Tomash zalozyl "prosba" a wiecej tu spamu kogokolwiek niz mojego i Pulpeta jak tez slusznie zauwazyl Vortex :))))
fakt spamujemy ale bez tego by bylo smutno jakos!!tak mi sie wydaje przynajmniej !!!ktos to musi napedzac zeby kogos mozna bylo zjechac bo tak to by zaraz tematy sie pokonczyly:) a tak to sie zawsze znajdzie jakies cos do obgadania:P
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne