• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Mam małą, acz znaczącą prośbę do Pulpeta, Pabla i (po trochu) Gregora.

Ja wiem, chłopaki, że Wam się zajebiście pisze na gronie i strzela postami z prędkością karabinu maszynowego, ale byłoby - używając wiadomo-czyich słów - w cipkę, gdybyście się trochę pohamowali.

Nie każdy ma czas i/lub ochotę siedzieć na gronie 24h na dobę, a przy rzadszym czytaniu (tylko ostatnie strony wątków) zwyczajnie ciężko jest wyłuskać znaczące informacje i kwestie wśród powodzi Waszego, excuse moi madames et monsieures, pierdolenia od rzeczy.

Forum grona HZ - zakładając, że ktoś ma życie poza siedzeniem w domu na sieci - teraz zwyczajnie nie da się czytać. Nie wiem jak inni użytkownicy, ale osobiście kiedy widzę przyrost każdego wątku rzędu 3-6 stron od czasu wizyty dnia poprzedniego, po prostu klikam mały krzyżyk w prawym górnym rogu przeglądarki. Tym bardziej, że 95% tych postów to - przy Waszej, panowie, aktywności - to zwyczajne i nic nie znaczące pierdoły. Szukanie tych wartościowych 5% się zwyczajnie czasowo nie kalkuluje.
  • ~k^

heh. no nie spodziewałem się takiego apelu :)
    Pulpet prostaku ogarnij się. w sumie to można tą czaternie ograniczyć i zrobić jakiś kanał na ircu bo rzeczywiście dużo tego sie z czasem robi a tak w czasie rzeczywistym to i fajniej by było bo irc sie nie piardoli tak jak grono :)
  • Anonim

A myślałem, że to coś ze mną jest nie tak. Za wolno myślę... or some i nie nadążam za wątkami. Dobrze wiedzieć, że nie jestem sam :D
  • Anonim

co to jest wartosciowe 5% na gronie?! :|
  • Gregor

Przepraszam, to siem juz wiecej nie powtorzy :)
  • Anonim

"co to jest wartosciowe 5% na gronie?! :|"

informacje o spotkaniach, koncertach, ustawkach, ewentualnie CIEKAWE rozmowy.

oj dobra... tak napisałem, żeby nie było, że czytam grono, w którym nie ma nic wartościowego; )
  • Anonim

czytanie HZ mi zabiera cały wolny czas, ot co. stąd ta prośba.
  • Anonim

jejka... nie wiedzialem ze to taka powazna instytucja... no nic. pulpecior nie pisz juz wiecej!!
  • Anonim

do re mi fa solasido!!!
  • ~k^

parówkowym
    (pulpetowym)
    skrytożercom
    (skrytospamcom)
    mówimy
    NIE!!!

to byłem ja. Jarząbek.
  • magic vortex

dzizas, poza pierwszym postem tu nie widze sensownej wypowiedzi, ludzie nie potraficie nie oftopiczyć? macie w ogóle jakieś tematy do rozmowy poza "nie pierdól wiem lepiej co jadłem na śniadanie" albo "voynar znowu mnie ugryzł, ale i tak mam fajna fryzure" :P dzizas, nie czytam grona mimo że je ząłożyłem, i widze że nic nie trace :P musiałbym tu siedzieć 96h na dobe :/
  • Anonim

chyba siedzisz jak piszesz o 2.26:P
  • dzialfoto.pl

oki ja sie ustosunkowalem do tego wczoraj!!! i mam juz z pulpetem topik "bzdury = spam" wiec spoko ja tam bede wylewal swoje niepochamowamowana chec pisania czegokowiek:P

ale i tak watpie zebysmy tylko ja i pulpet tam siedzieli i pisali o niczym!!!!ciekawosc jest silniejsza czasem i co jakis czas tak czy inaczej bedziecie tam wchodzic bo bedziecie ciekawi : "o czym oni znow pierola" :)
  • Anonim

ja tam nie mam zamiaru sie ograniczac;>....mało czasu mi zostało to bedę spamował gdzie mi się podoba:p
  • dzialfoto.pl

alez kto powiedzial ze ja nie bede wychodzi poza ten jeden Topik:) bym byl jakis szalony:P musze sie naspamowac bo pozniej to sam do siebie bede pisal!!!!!:(
  • magic vortex

" chyba siedzisz jak piszesz o 2.26:P"

staram sie czytać małe wątki i takie w których sie wypowiedziałem wcześniej

" ja tam nie mam zamiaru sie ograniczac;>....mało czasu mi zostało to bedę spamował gdzie mi się podoba:p"

mało czasu?
  • The Fucking Prinsess

no przeciez Pablo juz płacze bo pulpet jedzie do stanów czy gdzie tam.... pisał o tym gdzies w odmętach tego całego spamu :P
  • dzialfoto.pl

jakiego kuzwa spamu:P to sa mysli... troszke nieuporzadkowane ale zawsze:P
  • Rzeźnik

myśli nieuczesane już były - w wykonaniu pana Leca

niestety, Waszym myślowym kudłom daleko do jego wytworów :))))

z tego powodu nauczyłem się szybkiego czytania grona HZ, w którym bardzo pomaga magiczny klawisz PgDn :)) Wolałbym jednak poczytać jakieś konkrety, co słusznie postulują Tomash z Vorteksem
  • dzialfoto.pl

oki oki
    a czy zdajeta sobie sprawe z tego kuzwa ze wszyscy tu spamuja !!!!troche w mniejszym stopniu ale zawsze:P
    np: Tomash zalozyl "prosba" a wiecej tu spamu kogokolwiek niz mojego i Pulpeta jak tez slusznie zauwazyl Vortex :))))

fakt spamujemy ale bez tego by bylo smutno jakos!!tak mi sie wydaje przynajmniej !!!ktos to musi napedzac zeby kogos mozna bylo zjechac bo tak to by zaraz tematy sie pokonczyly:) a tak to sie zawsze znajdzie jakies cos do obgadania:P
  • 1
  • 2
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)