-
Anonim
może to nie miejsce na takie sprawy, ale chciałbym zaprosić do wspólnego dzielenia się linkami, dzięki którym możemy coś zmienić..... na lepsze.... przez np. same wchodzenie na nie.... albo przez logowanie.... dziękuje. -
Anonim
-
Matka Bejunda z Kauczuku; p
Cwaniaczek; p wpisałeś 2 najpopularniejsze jeśli nie jedyne na których działa się za pomocą kliknięcia na stronie, aż nie wytrzymałam i musiałam Ci to wytknąć jeszcze przed czwartkiem; p-oszczedzam na smsach he he he; p
P.S. ......b....w...- wiesz o co chodzi :-D -
(: PAJOJ :)
-
-
no cos tam może da.... ale właśnie dlatego ja wolę bawic się w oddawanie krwi niż w klikanie; p -
Anonim
kiedy Beju na krew będziesz szła to powiedz; ] sam sie pękam.... te igły; p -
Anonim
........................
nie chodzi Bejusiu o cwaniaczkowanie, tylko o to, że innych ston nie znam... a mam nadzieję, że ktoś może zna i doda :)
panie Pajoj nie wiem, czy coś da, ale mam szczerą nadzieję że tak....
powiem więcej: NIC NIE ZASZKODZI RAZ DZIENNIE WEJŚĆ I KLIKNĄĆ!!!!! przecież bez problemu można sprawdzić ilość wchodzenia na strone, a dzięki częstemu odwiedzaniu, reklamodawcy będą chcieli zamieścić swoje banery.... ale nic za darmo :))) i dzięki temu przynajmniej jeden dzieciak zje obiad..... a więc warto...
...........................
-
Jak im nie dasz kasy to żaden dzieciaczek nic nie zje. Nie ma nic za darmo. Wolę dawanie żywności choć w dzisiejszycz czasach opłaca się bardziej je wyjebać na śmietnik SIC!!!
Tak w ogóle to nie ufam fundacjom i innym takim dziwnym organizacją. Pralnie pieniędzy z Panią Janiną O na czele.
Niech sobie baba kupi fluid :)
-
Anonim
........................
a co powiesz o WOŚP - ie?? mam świadomość, że jest to z mojej strony jawna prowokacja, ale nie ma, że czarne i białe.....
Są dobrzy i źli księża.... Są dobrzy ludzie do fundacji i nieodpowiedni... generalizacja to skrajność, a skrajność to fanatyzm.....
jak już powiedziałem: moze to coś da, a może nie... ale nic nie kosztuje kliknąć.....
poza tym jeśli nie chcesz się "bawić" w takie tematy to ok.... to przecież Twój wybór i nic mi do niego.... natomiast jeśli niechcący trafisz na takową stronkę to wrzuć ją tu.......
pozdrawiam
......................... -
Anonim
http://www.allegro.pl/my_page.php?l...
... dla leniwych lub nie widzacych nic dla siebie 16 XII na koncerciku;) beda wega ciasta z których kasa wpierac bedzie tare http://www.fundacjatara.info/index.... -
>Ten Którego Należy Ukrywać napisał
>........................
>
>a co powiesz o WOŚP - ie?? mam
>świadomość, że jest to z mojej strony
>jawna prowokacja, ale nie ma, że czarne i
>białe.....
>Są dobrzy i źli księża.... Są
>dobrzy ludzie do fundacji i nieodpowiedni... generalizacja
>to skrajność, a skrajność to
>fanatyzm.....
>jak już powiedziałem: moze to coś da, a
>może nie... ale nic nie kosztuje
>kliknąć.....
>poza tym jeśli nie chcesz się "bawić" w takie
>tematy to ok.... to przecież Twój wybór i nic
>mi do niego.... natomiast jeśli niechcący trafisz
>na takową stronkę to wrzuć ją tu.......
>
>pozdrawiam
>
>.........................
hehe
Też Cię Kocham :)
Jak coś znajdę to dam znać :)
-
nihil
http://www.netvibes.com/
bardzo przydatna rzecz, dzieki ktorej mozesz cos zmienic :P mniejszy burdel z kanalami RSS, mailem, i w ogóle w pytę, że tak powiem.
pozdr ^^" -
>Ten Którego Należy Ukrywać napisał
>........................
>
>nie chodzi Bejusiu o cwaniaczkowanie, tylko o to, że
>innych ston nie znam... a mam nadzieję, że
>ktoś może zna i doda :)
>panie Pajoj nie wiem, czy coś da, ale mam szczerą
>nadzieję że tak....
>powiem więcej: NIC NIE ZASZKODZI RAZ DZIENNIE
>WEJŚĆ I KLIKNĄĆ!!!!! przecież bez
>problemu można sprawdzić ilość
>wchodzenia na strone, a dzięki częstemu
>odwiedzaniu, reklamodawcy będą chcieli
>zamieścić swoje banery.... ale nic za darmo :))) i
>dzięki temu przynajmniej jeden dzieciak zje obiad.....
>a więc warto...
>
>...........................
>
dobrze juz dobrze; p przecie wiesz że lubię Cię drażnić (i vice versa; p). Niestety ja podobnie jak Pajoj nie wierzę w organizacje to chyba jedna z nielicznych rzeczy w przypadku ktorych jestem sceptykiem. Co do spotkania z igłami jak chcesz isc ze mną to musisz jeszcze trochę poczekać ponieważ za przekuwanie się chwilowo mnie odstawili (takie tam kujesz się czy robisz tatuaże- nie możesz oddawać krwi; p) ale już niedługo i z przyjemnością popatrzę jak bledniesz he he he; p. -
-
Anonim
-
Anonim
...................
Michaś Ty twardzielu; ))))
a co do netvibes to nie kumam..... chyba za mało sie w neta bawie; >
no ale wierze w dobre intencje :)))
Beju czekam na info!!!! jak bedziesz to wiesz... wiesz.... konkretny <lol>...
pzdr 600; p
....................... -
-
Anonim
............................
http://www.un.org.pl/ - może kogoś zainteresuje jakikolwiek dział. umieszczam, bo może niektórzy nie znają tej witryny...
.............................. -
Anonim
-
Anonim
...............
http://womenandaids.unaids.org/geti... - wystarczy się zarejestrować, żadnych opłat i innych podejrzanych zobowiązań.
...............
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne