Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

No a ja chyba jednak nie przyjdę, bo nikt nie chce ze mną iść:/ Zrobię sobie za to regeneracyjnego Komandosa:)
  • Królik.

>JeRzy napisał
    >(...) ograniczać się do gapienia na brykających
    >ludzi byłoby mi ciężko.

Nie takie rzeczy się ze Szwagrem po pijaku odstawiało.
    Wracaj do zdrowia i do zobaczenia za tydzień.
    =)
  • Anonim

Jednak się pojawiłem. Ale, że gwiazda wieczoru mnie zawiodła opuściłem to miejsce już o północy. Pojawię się też za tydzień, żeby sprawdzić czy to już na stałe się jej tak zrobiło, czy to tylko przejściowe.
  • Anonim

było miło, taki niezbędny afterek po koncercie Ironów... dziękuję. Kilen też był łaskawy :)
  • zwierzak

Było całkiem sympatycznie.
  • Feniks

Nie no, fajnie było.. Ale ubogo w ludzkość trochę.. Wszystko przez Ironów *robi złowieszczą minę* No i przez afterka spóźniłam się prawie 2 godz. do pracy xD Ale warto było^^ Yary, dziękuję za wspólne spożywanie:D
  • Anonim

Ależ żałuję, że nie przyszedłem. Rwa mać. Mam tyle gniewu do wypalenia i wyładowania, że (ponieważ nie rozładowałem na czwartkowym HZ) chyba dam komuś po ryju.
  • Anielica

Wszystko mnie boli... Zacnie, było, poskakało się, i pamiątki są;]
  • Anonim

>Anielica napisała:
    >Wszystko mnie boli... Zacnie, było, poskakało się, i
    >pamiątki są;]

zabrałaś mi określenie którego chciałam użyć opisując wczorajszy wieczór :P

zacnie; )
  • Gregor

Obiecuje, ze wiecej nie pije...
    (mniej niby tez nie, no ale...)
  • Paulina

było nice.
    muzyka jakaś taka bardziej lightowa niż normalnie. albo ja dawno nie byłam <hmm>
  • Królik.

He, he, afterparty, ha, ha.
  • Anonim

Odczuwam podejrzanie dokuczliwy ból przeszczepów jak na swoją krótką obecność. Chyba się starzeję. Albo po prostu przewrócenie się na parkiecie nie zalicza się do świetnych pomysłów.
  • zwierzak

Ja to mam nadzieję, że za tydzień będzie jakiś mega afterek, bo piątek wolny, a dawno nie wracałem po parku o 7 nad ranem :]
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)