-
Anonim
No a ja chyba jednak nie przyjdę, bo nikt nie chce ze mną iść:/ Zrobię sobie za to regeneracyjnego Komandosa:) -
Królik.
>JeRzy napisał
>(...) ograniczać się do gapienia na brykających
>ludzi byłoby mi ciężko.
Nie takie rzeczy się ze Szwagrem po pijaku odstawiało.
Wracaj do zdrowia i do zobaczenia za tydzień.
=) -
Anonim
Jednak się pojawiłem. Ale, że gwiazda wieczoru mnie zawiodła opuściłem to miejsce już o północy. Pojawię się też za tydzień, żeby sprawdzić czy to już na stałe się jej tak zrobiło, czy to tylko przejściowe. -
Anonim
było miło, taki niezbędny afterek po koncercie Ironów... dziękuję. Kilen też był łaskawy :) -
-
zwierzak
-
Feniks
Nie no, fajnie było.. Ale ubogo w ludzkość trochę.. Wszystko przez Ironów *robi złowieszczą minę* No i przez afterka spóźniłam się prawie 2 godz. do pracy xD Ale warto było^^ Yary, dziękuję za wspólne spożywanie:D -
Anonim
Ależ żałuję, że nie przyszedłem. Rwa mać. Mam tyle gniewu do wypalenia i wyładowania, że (ponieważ nie rozładowałem na czwartkowym HZ) chyba dam komuś po ryju. -
Anielica
-
Anonim
>Anielica napisała:
>Wszystko mnie boli... Zacnie, było, poskakało się, i
>pamiątki są;]
zabrałaś mi określenie którego chciałam użyć opisując wczorajszy wieczór :P
zacnie; ) -
Gregor
-
Paulina
było nice.
muzyka jakaś taka bardziej lightowa niż normalnie. albo ja dawno nie byłam <hmm> -
Królik.
-
Anonim
Odczuwam podejrzanie dokuczliwy ból przeszczepów jak na swoją krótką obecność. Chyba się starzeję. Albo po prostu przewrócenie się na parkiecie nie zalicza się do świetnych pomysłów. -
zwierzak
Ja to mam nadzieję, że za tydzień będzie jakiś mega afterek, bo piątek wolny, a dawno nie wracałem po parku o 7 nad ranem :]
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne