-
Anonim
>Koti napisała:
>ja pierdziele czy to jest grono 'randka'? :P
Oddup się! To nie Twój facet puścił się z Darknessem... I jeszcze nic nie powiedział, dopóki tu się sama nie dowiedziałam! Więc mi tu nie wytykaj!:P Zresztą jaka randka, to bardziej przypomina jakiś program w stylu "Wybacz mi", albo coś takiego:P
No...! To wybaczam:]
A co do Sznurka - mnie też atakował, po to by powiedzieć, że będzie przychodził do Parku jeszcze dwa lata a potem już "ni chuja"...a potem zdaje się, że bardzo bardzo musiałam gdzieś iść więc powodu nie znam... -
wloczykij stalowelovegłowe
>MuluC napisała:
>będzie przychodził do Parku jeszcze dwa lata a potem
>już "ni chuja"
słyszę to od dwóch lat conajmniej... ^_^ -
Królik.
>MuluC napisała:
>A co do Sznurka - mnie też atakował, po to by powiedzieć,
>że będzie przychodził do Parku jeszcze dwa lata a potem
>już "ni chuja"...a potem zdaje się, że bardzo bardzo
>musiałam gdzieś iść więc powodu nie znam...
Ocho, nie tylko mnie tym poczęstował. -
Anonim
Tak... ale też nie chce mi się wierzyć, aby to była prawda. Może bada reakcje ludzi, by sprawdzić jak bardzo są przywiązani do jego widoku przy barze:P -
-
zwierzak
Taaaa. Sznurek przestanie chodzić to parku... Ile razy to słyszałem :) -
wloczykij stalowelovegłowe
>MuluC napisała:
>są przywiązani do jego widoku przy barze:P
sznurkiem przywiązani do widoku sznurka...? ^_^ -
Ryba
heh
Sznur to tak jakby element wystroju wnętrza we czwartek :)
Jest odkąd pamiętam i trudno sobie mi wyobrazić, że tak nagle przestanie przychodzić. :D
Jak na początku roku po prawie trzyletniej przerwie wpadłem do Parku, to pierwszą osobą którą zobaczyłem zaraz po wejściu był Sznur.
W dodatku skubaniec mnie pamiętał co mnie mocno zszokowało.
heh :) -
Meeko'why גבריאל
nie znam goscia... chyba ze to taki starszy, wiekszy z kucykiem ktoremu nadalem prywatna ksywke "masz dwa zeta na piwo?".
ale w ogole jaki ambitny deadline ... za 2 lata przestane przychodzic do parku. Ja za 2 lata to chce znalesc sobie zone, wybudowac dom, czy wyhodowac progeniture wlasna... albo jakos tak. -
Feniks
>sz4ry napisał
>ale byl za to allah akbar i proba wyniesienia bomby (sex) z
>miejsca zdarzenia =P
Taaa... I wyniósł mnie prawie pod drzwi, rzucając pod nogi Khalinie, która na mnie nakrzyczała:<
Tak, Sznurek, to właśnie ten.. Ja tam nie słyszałam, żeby miał nie przychodzić, ale za to o jego rychłym ślubie słyszę co tydzień...
A ode mnie w sumie nie sępi. Nawet dwa razy mi piwo postawił^^ -
Meeko'why גבריאל
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne