-
NeZyR
-
Feniks
Cóż, to będzie metallica night, ale będę, będę, co by wnieść subtelny element piękna do tego przybytku^^ -
<szary>
-
NeZyR
-
-
Meeko'why גבריאל
i dyskretni jak tarantula na porcji biszkopta.
anyhoo jak juz w topiku z metallica night orzeklem... obecnosc obowiazkowa. -
Feniks
Eeeeej.. Ja jestem kfintesencjom delikantego kobjecego pienkna!!! A jak ktoś smie zaprzeczyć.... *usmiecha sie naprawdę paskudnie* -
Meeko'why גבריאל
-
<szary>
-
NeZyR
Ja tam za metalikom nie ... nieważne :) bawić się w towarzystwie można przy wszystkim :P (mc hammer rulezzzzzz) -
Feniks
-
wloczykij stalowelovegłowe
widocznie w moim wieku kfintesencje się przesuwają równie szybko co zmarszczki i wałki tłuszczu... ^_^ -
Feniks
Osz Ty.... Niech no Cię dorwe w parku, pożałujesz każdą komórką swojego starczego ciała.. wrrrrrr.... -
hrhrhr...
no tak liczę na zaistnienie tego konfliktu w realu wreszcie... ^_^ -
Feniks
Pheh, ta jasne. Jakbyś chciał, to byś podszedł i sam zaczął. Pewnie się boisz po prostu^^ Staruch *pokazuje język* -
jestem aspołeczny i asertywny i wszystko inne na a... :)
nie mówię, ze chce, tylko jestem ciekaw kiedy zaatakujesz... ; p
-
Feniks
Ha:D teraz będziesz żyl w strachu i niepewności... Drżyj z trwogi... Bua ha ha ha ha!!! *śmieje się demonicznie, a w tle płomienie* -
Meeko'why גבריאל
wszystko inne na "a"? arytmetycznie artertyczna agrafka atakujaca afganistan. -
NeZyR
Abstrachując - Alek Analizuje A-społeczne Akcje Anonimowych Alkocholików aktywując alkomat Aka. Alkatel :P -
Feniks
-
Meeko'why גבריאל
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne