-
Anonim
było przyjemnie, chociaż późno dotarłam na HZ... ale odbiłam afterkiem w dość licznym gronie jak na tą porę roku. dzieki wielkie wszystkim znajomym mordkom.
za mało skakania jak dla mnie, ale cóż... poskakam w sobote : )
-
<szary>
minal jak z bicza strzelil. strasznie szybko zlecialo. kilka fajnych rozmow. jak co tydzien, mozna powiedziec ^^ -
kenny
-
Paulina
a jakoś tak mało ludzi było czy mi się zdaje?
jak się pojawiam okazyjnie to nie umiem ocenić..
-
-
Anonim
Ludzie może i nie najwięcej...
Ale jak dla mnie bardzo miło spędzony wieczór;) -
Feniks
No, mało ludzi było, rzeczywiście. Ale miło było, to fakt.. Trochę mało skakania, ale to przez słabą kondycję.. No, ale nowy układ choreograficzny stworzony przez Koti zwrócił mi wszystko z nawiązką xD I dziękuję wszystkim za życzenia, i buziaki, i w ogóle:] Miły wieczór, ogólnie.. -
Anonim
jaki moj uklad choreograficzny? Nie pamietam czegos, czy chodzi Ci o nasz wspanialy taniec? :P
Muluc, mialas mnie przytulic a nie klepac po tylku.. -
Anonim
Wybacz, sądziłam, że sprawi Ci to więcej przyjemności... Ale skoro nie, wynagrodzę Ci to przy najbliższej okazji;):* Brat Wojnar był niewątpliwym mistrzem parkietu;] -
Feniks
No tak, nasz piękny taniec xD
No taaak.. Wojnar rules:D Ten jego dlugi, czarny, sterczacy... xDDD -
zwierzak
Wojnar był mistrzem tego dnia. Jego zaśnięcie przy grillu było bezcenne :)
Afterek bardzo fajny. Kilka znajomych mordek, kilka osób poznanych.
Ogólnie bardzo pozytywnie. -
Anonim
Niestety, przeoczyłam sen Wojnara:) Ale inne elementy jego zachowania mi to wynagrodziły mimo wszystko:)
Już nie pamiętam kiedy ja ostatnio byłam na afterze...Ze dwa lata jak nic... Może jak się zrobi cieplej to powróci mi ten nawyk:) -
NeZyR
heh after .. latem tak, na wiosnę też... ale teraz... brrrrrrr
było fajnie, ale krótko... czasem mnie gryzie... że mam tak mało czasu, by ze wszystkimi porozmawiać :/ niektórych od miesiąca nawet nie udaje mi się poznać... -
Anonim
Nie? Teraz nie? Cytrynowa świeżość na śniegu nie? A może jednak?:] Zbudujemy sobie barykady ze śniegu i będziemy się rzucać wyzutą cytryną:P -
Igne
Wojnar wpadł również w objęcia Morfeusza na afterku ... choć trzymał się dzielnie; ]
-
wloczykij stalowelovegłowe
dżizaz...
jeden z dłuższych parków w karierze...
można powiedzieć, że się skończył dzisiaj o 20... ^_^
oraz...
które z was zabrało bajecznego, na którego się zasadzałem...? -
Samson:):)
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne