Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

było przyjemnie, chociaż późno dotarłam na HZ... ale odbiłam afterkiem w dość licznym gronie jak na tą porę roku. dzieki wielkie wszystkim znajomym mordkom.

za mało skakania jak dla mnie, ale cóż... poskakam w sobote : )

• <szary>

minal jak z bicza strzelil. strasznie szybko zlecialo. kilka fajnych rozmow. jak co tydzien, mozna powiedziec ^^
  • kenny

^^
  • Paulina

a jakoś tak mało ludzi było czy mi się zdaje?
    jak się pojawiam okazyjnie to nie umiem ocenić..
  • Anonim

Ludzie może i nie najwięcej...
    Ale jak dla mnie bardzo miło spędzony wieczór;)
  • Feniks

No, mało ludzi było, rzeczywiście. Ale miło było, to fakt.. Trochę mało skakania, ale to przez słabą kondycję.. No, ale nowy układ choreograficzny stworzony przez Koti zwrócił mi wszystko z nawiązką xD I dziękuję wszystkim za życzenia, i buziaki, i w ogóle:] Miły wieczór, ogólnie..
  • Anonim

jaki moj uklad choreograficzny? Nie pamietam czegos, czy chodzi Ci o nasz wspanialy taniec? :P
    Muluc, mialas mnie przytulic a nie klepac po tylku..
  • Anonim

Wybacz, sądziłam, że sprawi Ci to więcej przyjemności... Ale skoro nie, wynagrodzę Ci to przy najbliższej okazji;):* Brat Wojnar był niewątpliwym mistrzem parkietu;]
  • Feniks

No tak, nasz piękny taniec xD
    No taaak.. Wojnar rules:D Ten jego dlugi, czarny, sterczacy... xDDD
  • zwierzak

Wojnar był mistrzem tego dnia. Jego zaśnięcie przy grillu było bezcenne :)

Afterek bardzo fajny. Kilka znajomych mordek, kilka osób poznanych.
    Ogólnie bardzo pozytywnie.
  • Anonim

Niestety, przeoczyłam sen Wojnara:) Ale inne elementy jego zachowania mi to wynagrodziły mimo wszystko:)

Już nie pamiętam kiedy ja ostatnio byłam na afterze...Ze dwa lata jak nic... Może jak się zrobi cieplej to powróci mi ten nawyk:)
  • NeZyR

heh after .. latem tak, na wiosnę też... ale teraz... brrrrrrr

było fajnie, ale krótko... czasem mnie gryzie... że mam tak mało czasu, by ze wszystkimi porozmawiać :/ niektórych od miesiąca nawet nie udaje mi się poznać...
  • Anonim

Nie? Teraz nie? Cytrynowa świeżość na śniegu nie? A może jednak?:] Zbudujemy sobie barykady ze śniegu i będziemy się rzucać wyzutą cytryną:P
  • Igne

Wojnar wpadł również w objęcia Morfeusza na afterku ... choć trzymał się dzielnie; ]

• wloczykij stalowelovegłowe

dżizaz...
    jeden z dłuższych parków w karierze...
    można powiedzieć, że się skończył dzisiaj o 20... ^_^

oraz...
    które z was zabrało bajecznego, na którego się zasadzałem...?
  • Samson:):)

aaa byłem... kurcze tylko czemu mnie na afterku nie było??
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)