Park/hardzone [649]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Zapraszam na przedświąteczną zajawkę Mikołajkową przy dźwiękach rockowej muzyki tanecznej!!!

W programie przewidziane rozdawanie wyskokowych prezentów.
    Bez rózg się również nie obejdzie; )

Co więcej, tego dnia naczelny Mikołaj HardZone'u, szerszej publiczności znany jako Putri, będzie obchodził swoje urodzino-imieniny. Krewni i znajomi - przybywajcie więc tłumnie, coby aplauzem dać wyraz uznania jego parkietowym poczynaniom :)

Qubik
  • Meeko'why גבריאל

*smieje sie* a nawet jesli nie dawac wyrazow uznania to choc ten jeden raz zachowac zgryzliwosci dla siebie.

at any rate zaiste radosna to data i takze w imieniu swoim jak i organizatorow zapraszam serdecznie wszystkich ktorych znam bardziej lub mniej... jak sie bawic to w grupie razniej.

• Feniks

No, ja, jako oficjalna przyszła żona, oczywiście będe xD
  • Anonim

już kilka dni temu Putri napisał mi na gygy "a tylko sprobuj nie przyjsc 6 do TT"... na forum nie powiem czym mi groził, ale podziałało i TAK, będę oczywiście; D
  • ~k^

hmmm kuszące... :) po długiej z Ojczyzną rozłące... dzień po powrocie... zobaczymy :)
  • kenny

no to moze jak tez przyjde :P
  • Wujek Voynar Renifer Rudolf

No jak Kenny żyd się ruszy, to jego aryjski Pan też się zapewne pojawi :D
  • Królik.

Дa.
  • <szary>

=D byc =]
  • Anonim

putri zaprasza to nie ma ch.. we wsi :P
  • Meeko'why גבריאל

<3
  • Anonim

Niestety, nie dotrę:(
  • Meeko'why גבריאל

this wont go unpunished.
  • Vero

się poczeka się zobaczy
  • Anonim

Plany się niespodziewanie zmieniły i jestem w stanie się zjawić:) Z czego zresztą się cieszę bardzo;)
  • Meeko'why גבריאל

od razu lepiej.
  • Meeko'why גבריאל

Dziekuje wszystkim, ktorzy zjawili sie wczoraj w tattoo wlasnie z powodu moich imienino/urodzin. Jestescie wspaniali i naprawde doceniam wasza pomoc ktora okazaliscie mi przy wchodzeniu w ten jakze powazny wiek.

Serdeczne podziekowania dla Ola za zabukowanie rezerwacji i piwa!
    Specjalne podziekowania dla Qubika za rewelacyjnie poprowadzona impreze!

Yours Trully!

Ja.
  • Feniks

Impreza była zajebista!!:D Qubik jak zawsze boski, więc nawet się na parkiet ruszyłam, Mikołaj, chociaz o rok starszy niż wczoraj, i tak masz buziaki:*:*:* i dziękuję za imprezę:) I w ogóle sporo dawno nie widzianych, niespotykanych mordek, za którymi troszkę tęskniłam..:) Więc ogólnie baaaardzo na plus:) Tylko znowu dziecko za dużo wypiło :<
  • Zwierzak

hehe a my znalezlismyy killer Rabbita; D śpiącego w metrze =D
    sobie przycupnął i... i sie mu usnelo biedakowii :D

ale impreza przednia.. fakt :D

K
  • eesai

cierpie strasznie ale dobro,
    fajnie ze Kiziek na goscinne wystepy przyjechal, graty dla Qbika za dobranie muzy :) no i wszystkie dobre dusze zabawowe badzcie pochwalone :D naprawde kox wieczor!
  • 1
  • 2
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)