- 1
- 2
-
Anonim
Zapraszam na przedświąteczną zajawkę Mikołajkową przy dźwiękach rockowej muzyki tanecznej!!!
W programie przewidziane rozdawanie wyskokowych prezentów.
Bez rózg się również nie obejdzie; )
Co więcej, tego dnia naczelny Mikołaj HardZone'u, szerszej publiczności znany jako Putri, będzie obchodził swoje urodzino-imieniny. Krewni i znajomi - przybywajcie więc tłumnie, coby aplauzem dać wyraz uznania jego parkietowym poczynaniom :)
Qubik -
Meeko'why גבריאל
*smieje sie* a nawet jesli nie dawac wyrazow uznania to choc ten jeden raz zachowac zgryzliwosci dla siebie.
at any rate zaiste radosna to data i takze w imieniu swoim jak i organizatorow zapraszam serdecznie wszystkich ktorych znam bardziej lub mniej... jak sie bawic to w grupie razniej.
-
Feniks
-
Anonim
już kilka dni temu Putri napisał mi na gygy "a tylko sprobuj nie przyjsc 6 do TT"... na forum nie powiem czym mi groził, ale podziałało i TAK, będę oczywiście; D -
-
~k^
hmmm kuszące... :) po długiej z Ojczyzną rozłące... dzień po powrocie... zobaczymy :) -
kenny
-
Wujek Voynar Renifer Rudolf
No jak Kenny żyd się ruszy, to jego aryjski Pan też się zapewne pojawi :D -
Królik.
-
<szary>
-
Anonim
-
Meeko'why גבריאל
-
Anonim
-
Meeko'why גבריאל
-
Vero
-
Anonim
Plany się niespodziewanie zmieniły i jestem w stanie się zjawić:) Z czego zresztą się cieszę bardzo;) -
Meeko'why גבריאל
-
Meeko'why גבריאל
Dziekuje wszystkim, ktorzy zjawili sie wczoraj w tattoo wlasnie z powodu moich imienino/urodzin. Jestescie wspaniali i naprawde doceniam wasza pomoc ktora okazaliscie mi przy wchodzeniu w ten jakze powazny wiek.
Serdeczne podziekowania dla Ola za zabukowanie rezerwacji i piwa!
Specjalne podziekowania dla Qubika za rewelacyjnie poprowadzona impreze!
Yours Trully!
Ja. -
Feniks
Impreza była zajebista!!:D Qubik jak zawsze boski, więc nawet się na parkiet ruszyłam, Mikołaj, chociaz o rok starszy niż wczoraj, i tak masz buziaki:*:*:* i dziękuję za imprezę:) I w ogóle sporo dawno nie widzianych, niespotykanych mordek, za którymi troszkę tęskniłam..:) Więc ogólnie baaaardzo na plus:) Tylko znowu dziecko za dużo wypiło :< -
Zwierzak
hehe a my znalezlismyy killer Rabbita; D śpiącego w metrze =D
sobie przycupnął i... i sie mu usnelo biedakowii :D
ale impreza przednia.. fakt :D
K -
eesai
cierpie strasznie ale dobro,
fajnie ze Kiziek na goscinne wystepy przyjechal, graty dla Qbika za dobranie muzy :) no i wszystkie dobre dusze zabawowe badzcie pochwalone :D naprawde kox wieczor!
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne