Park/hardzone [649]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Zwierzak

zapraszam tych którzy już byli i tych których jeszcze nie było...
    tzn... zapraszam wszystkich... do miejsca w którym orgiee satanistyczne przeplatają się z kursami origami... gdzie noc morduje dzien... gdzie gdzie... gdzie... ee.. no generlanie fajnie jest; D

Piasecziustets Pawia 3
    dojazddd - 35 minut 709 z Metro Wilanowska., przystanek dworcowa... i 300m z buta.
    jak uslysze ze daleko to wale w tube bez patrzenia; D

http://www.8ballclub.pl
    łootoooo

pozdr
    KAMIL
  • Feniks

Zwierzak, może następnym razem, jak będziesz pisał zaproszenie, to wytrzeźwiej najpierw xD
  • zwierzak

Daleko fchuj
  • Anonim

Gdyby nie fakt, że mam bilard pół km od domu i uczęszczam tam ostatnio przynajmniej raz w tygodniu to może i bym się skusiła:P A tak to mi się nie chce tyle świata przemierzać żeby pomachać patykiem:P
  • wloczykij stalowelovegłowe

i browar droższy niż w parq... ; p
  • Nalka

ale dużo lepszy (a droższy niewiele;))
  • Zwierzak

>Feniks napisała:
    >Zwierzak, może następnym razem, jak będziesz pisał
    >zaproszenie, to wytrzeźwiej najpierw xD

hehe to ze teraz mam darmowy DOBRYYY NIECHRZCZONY browar i wódy pod dostatkiem nie znaczy ze codzien nawalony chodze; D:D
    Palec powiedz jej...
  • Feniks

Dobra, dobra... Już ja tam swoje widziałam i wiem:P
  • Igne

dobrze wiedzieć o takim miejscu ... choć z mojej mieściny na jeszcze dalszy koniec wawy będzie ciężko; )

• Anonim

hmm... .to gdzieś niedaleko mnie - tylko jeszcze nie wiem gdzie... .dokładnie...
  • Anonim

No nie wiem czy można coś o tym clubie powiedzieć pozytywnego.... XD
  • Anonim

>MuluC napisała:
    >Gdyby nie fakt, że mam bilard pół km od domu i
    >uczęszczam tam ostatnio przynajmniej raz w tygodniu to
    >może i bym się skusiła:P A tak to mi się nie chce tyle
    >świata przemierzać żeby pomachać patykiem:P

Racja po co dymać tyle do tej wsi zabitej dechami... :D

Ale raz na jakis czas mozna cos nowego zwiedzic ,posmiac sie i innne takie

Co do zwierza , Feniksie , nie wiem czy pije czy nie, ale zachowanie jego jest karygodne co do poniektórych osób :P

Dawaj mi te fotki i filmiki w kocnu chce to zobaczyc kuzwa , z Toba to sie nie można dogadac w ogóle Kamilosie jeden....
  • że ja na imie mam...

>Paluszek napisał
    >No nie wiem czy można coś o tym clubie powiedzieć
    >pozytywnego.... XD

heheheh Palec - Ty Gadzie jeden!!; P można powiedzieć i to nawet same dobre rzeczy!
    Fajna muza, fajny klimat, wygodne sofy, proste kije i dobre stoły, a! no i broooo smakowe...
    ja tam zapraszam :)
    pozdr. E
  • Anonim

powinnas do tego dodac obsesyjnie ze jeszcze są rzutki i piłkarzyki , i drinole ,i bez żadnych ściem ,ani dolewek ani nic takiego :), ale to powinny byc Twoje słowa E ; )
  • że ja na imie mam...

>♠Ponury Żniwiarz♠ napisała:
    >hmm... .to gdzieś niedaleko mnie - tylko jeszcze nie wiem
    >gdzie... .dokładnie...

nooo... 710 do Piaseczna ma rzeczywiście niedaleko:) a potem należy tylko zlokalizować Wieżę Sarumana (zwaną także kościołem na Słowiczej:) w lewo a potem prrooosto przed siebie i szukamy mokpolu:) bo klub jest na przeciwko:)
    to taka mało zgrabna mapka;)
    zapraszamy

a faktycznie Paluszek, zapomniałam dodać obsesyjnie, że są wszelkie inne dobra.. fakt!
    no to dodaje - są; D
  • Zwierzak

>Paluszek napisał
    >powinnas do tego dodac obsesyjnie ze jeszcze są rzutki i
    >piłkarzyki , i drinole ,i bez żadnych ściem ,ani dolewek
    >ani nic takiego :), ale to powinny byc Twoje słowa E ; )

Paleec wijesz sobie bata na dupskooo :D:D

KAMIL
  • Anonim

ja tu reklamuje ,dodaje cos wiecej a on mi pisze ze wije sobie bata na dupsko ,kurwa Kamil popierdoliło Cie doszczetnie ?? AS za dyche :D
  • Zwierzak

>Paluszek napisał
    >ja tu reklamuje ,dodaje cos wiecej a on mi pisze ze wije
    >sobie bata na dupsko ,kurwa Kamil popierdoliło Cie
    >doszczetnie ?? AS za dyche :D

heheh.... wspomnialees slowoo ktoree mnie draznii; D:D RZUTKI :D:D
    ... ee powinnismy aktualizowac strone; D teknooo impreze da sie zrobic ehehhe naglosnienie wzoroowee... haha sie Osemka bawi sie cale osiedle bawi; D :P
  • Anonim

RZUTKI ,powiadasz że Cie drażnią , myślałem że jak dzisiaj pogramy to wygrasz ,a Ty znowu przegrałeś :D hehe dzieki za motywacje do rzutek coraz czesciej mi sie chce w nie grać :D
  • Zwierzak

heheh nie ma to jak dać komuś foryyy; D:D:D
    ;PPP
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)