-
Zwierzak
zapraszam tych którzy już byli i tych których jeszcze nie było...
tzn... zapraszam wszystkich... do miejsca w którym orgiee satanistyczne przeplatają się z kursami origami... gdzie noc morduje dzien... gdzie gdzie... gdzie... ee.. no generlanie fajnie jest; D
Piasecziustets Pawia 3
dojazddd - 35 minut 709 z Metro Wilanowska., przystanek dworcowa... i 300m z buta.
jak uslysze ze daleko to wale w tube bez patrzenia; D
http://www.8ballclub.pl
łootoooo
pozdr
KAMIL -
Feniks
Zwierzak, może następnym razem, jak będziesz pisał zaproszenie, to wytrzeźwiej najpierw xD -
zwierzak
-
Anonim
Gdyby nie fakt, że mam bilard pół km od domu i uczęszczam tam ostatnio przynajmniej raz w tygodniu to może i bym się skusiła:P A tak to mi się nie chce tyle świata przemierzać żeby pomachać patykiem:P -
-
wloczykij stalowelovegłowe
-
Nalka
-
Zwierzak
>Feniks napisała:
>Zwierzak, może następnym razem, jak będziesz pisał
>zaproszenie, to wytrzeźwiej najpierw xD
hehe to ze teraz mam darmowy DOBRYYY NIECHRZCZONY browar i wódy pod dostatkiem nie znaczy ze codzien nawalony chodze; D:D
Palec powiedz jej... -
Feniks
-
Igne
dobrze wiedzieć o takim miejscu ... choć z mojej mieściny na jeszcze dalszy koniec wawy będzie ciężko; )
-
Anonim
hmm... .to gdzieś niedaleko mnie - tylko jeszcze nie wiem gdzie... .dokładnie... -
Anonim
-
Anonim
>MuluC napisała:
>Gdyby nie fakt, że mam bilard pół km od domu i
>uczęszczam tam ostatnio przynajmniej raz w tygodniu to
>może i bym się skusiła:P A tak to mi się nie chce tyle
>świata przemierzać żeby pomachać patykiem:P
Racja po co dymać tyle do tej wsi zabitej dechami... :D
Ale raz na jakis czas mozna cos nowego zwiedzic ,posmiac sie i innne takie
Co do zwierza , Feniksie , nie wiem czy pije czy nie, ale zachowanie jego jest karygodne co do poniektórych osób :P
Dawaj mi te fotki i filmiki w kocnu chce to zobaczyc kuzwa , z Toba to sie nie można dogadac w ogóle Kamilosie jeden.... -
że ja na imie mam...
>Paluszek napisał
>No nie wiem czy można coś o tym clubie powiedzieć
>pozytywnego.... XD
heheheh Palec - Ty Gadzie jeden!!; P można powiedzieć i to nawet same dobre rzeczy!
Fajna muza, fajny klimat, wygodne sofy, proste kije i dobre stoły, a! no i broooo smakowe...
ja tam zapraszam :)
pozdr. E -
Anonim
powinnas do tego dodac obsesyjnie ze jeszcze są rzutki i piłkarzyki , i drinole ,i bez żadnych ściem ,ani dolewek ani nic takiego :), ale to powinny byc Twoje słowa E ; ) -
że ja na imie mam...
>♠Ponury Żniwiarz♠ napisała:
>hmm... .to gdzieś niedaleko mnie - tylko jeszcze nie wiem
>gdzie... .dokładnie...
nooo... 710 do Piaseczna ma rzeczywiście niedaleko:) a potem należy tylko zlokalizować Wieżę Sarumana (zwaną także kościołem na Słowiczej:) w lewo a potem prrooosto przed siebie i szukamy mokpolu:) bo klub jest na przeciwko:)
to taka mało zgrabna mapka;)
zapraszamy
a faktycznie Paluszek, zapomniałam dodać obsesyjnie, że są wszelkie inne dobra.. fakt!
no to dodaje - są; D -
Zwierzak
>Paluszek napisał
>powinnas do tego dodac obsesyjnie ze jeszcze są rzutki i
>piłkarzyki , i drinole ,i bez żadnych ściem ,ani dolewek
>ani nic takiego :), ale to powinny byc Twoje słowa E ; )
Paleec wijesz sobie bata na dupskooo :D:D
KAMIL -
Anonim
ja tu reklamuje ,dodaje cos wiecej a on mi pisze ze wije sobie bata na dupsko ,kurwa Kamil popierdoliło Cie doszczetnie ?? AS za dyche :D -
Zwierzak
>Paluszek napisał
>ja tu reklamuje ,dodaje cos wiecej a on mi pisze ze wije
>sobie bata na dupsko ,kurwa Kamil popierdoliło Cie
>doszczetnie ?? AS za dyche :D
heheh.... wspomnialees slowoo ktoree mnie draznii; D:D RZUTKI :D:D
... ee powinnismy aktualizowac strone; D teknooo impreze da sie zrobic ehehhe naglosnienie wzoroowee... haha sie Osemka bawi sie cale osiedle bawi; D :P
-
Anonim
RZUTKI ,powiadasz że Cie drażnią , myślałem że jak dzisiaj pogramy to wygrasz ,a Ty znowu przegrałeś :D hehe dzieki za motywacje do rzutek coraz czesciej mi sie chce w nie grać :D -
Zwierzak
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne