Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Feniks

Bo ja jakoś tak... z wątku wywnioskowałam... że Wy wciąz o tym samym rozmawiacie.. i tak jakoś... I mam gorączkę..*chlipie*
  • Anonim

Oj, no ale bez takich:P Nie chciałam Cię zranić:P Wiem, gorączka przeszkadza w ocenie sytuacji:P Wiem po sobie, wczoraj tak miałam:]
  • Anonim

tez zagadalam do tego kolesia, co mu projektowal tattoo i nie zgrywam sie, dla mnie ten projekt jest zajebisty.

co putri, bedziesz gwizdal bez przerwy? :P
  • Meeko'why גבריאל

ale to taki specjalny emitujacy dzwieki o nietypowej czestotliwosci slyszalny tylko przez humbaki?
  • nuit

>Alice napisała:
    >Wkurzało mnie, że ktoś filmował imprezę przez kilka
    >minut;/
    o wlasnie o ten aparatopodobny osprzet mi chodzilo.jeszcze raz=>NIE
  • Anonim

>Putridity גבריאל napisał
    >ale to taki specjalny emitujacy dzwieki o nietypowej
    >czestotliwosci slyszalny tylko przez humbaki?

dokladnie taki :P
  • wloczykij stalowelovegłowe

>MuluC napisała:
    > Ty nie wpadłeś, za to Włóczykija to już na mnie
    >wepchnąłeś:]

mam wrażenie, ze on mnie wczoraj wepchnął na połowę osób... o_O
    mam zwierzakofobię teraz...
  • Anonim

Niewyżyty jakiś i tyle...:]
  • Meeko'why גבריאל

to prowadzi w linii prostej do wegetarianizmu ... LUB skrajnie wrecz przeciwnie do nadmiernej checi jedzenia miesa (w ramach zemsty).... bo ludzie to gatunek ktory niszczy to czego sie boi i nie rozumie... prawda doktorze Xavier?
  • zwierzak

Dobra, dobra. A jak wracaliśmy to inaczej mówiłeś :P
  • nuit

a nuitowi malo,chce jeszcze <skacze> niewyzyty
  • wloczykij stalowelovegłowe

mi tez mało...
    afterka nie było...
    a na bielanach jak wysiadłem to już padało...

mówiłem zwierzu co innego, bo się ci boję sprzeciwiać... ; p
  • Meeko'why גבריאל

brawo, przyznaj sie do tego... daj mu bron do reki. Nastepnym razem powie ... niewypowiedziane a ty nie bedziesz mial odwagi powiedziec "nie"....
  • ~k^

dziara zajebista, tylko nie wiem z której strony na nią patrzeć - taka popierdolona mocno. park siakoś przeciętny, aaaaaaale bezcenny był widok Sznurka który nagle się zorientował wracając z kibla że go jakieś babki podsiadły :D
  • szever

Imprezka przednia co by nie mówić,wyszalałam się zresztą jak zawsze.Smeagolu-jeszcze raz szacunek!BARDZO IN PLUS-czego nie mogę powiedzieć o swym żołądku,który jest bardzo wrażliwy na "gastronomiczne śmiecie"a i min na parkowe kranikowe piwko.Dlatego też bardzo chciałam wczoraj dociec "czego" oni do niego dodają?; i na tak postawione przezemnie pytanie panna barmanka odrzekła że:jej osobiście trunek z kija smakuje {a nie o to pytałam},na to druga mnie zgasiła mówiąc że jeśli mi nie smakuje to mam w butelce{i znowu poprawna politycznie odpowiedź nie na temat} ...ARGH...a człek chciał tylko miło zagaić rozmowę...ech pilnie strzegą tej receptury a mnie natomiast pozostaje żyć dalej w niewiedzy...i łoić browar z butelki :)
  • Meeko'why גבריאל

Bo gdyby ci powiedzialy, musialyby cie zabic.
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)