Park/hardzone [649]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Rzeźnik

Nie wiem, czy ten wątek ma jakikolwiek sens poza wazeliniarstwem, ale chciałbym niniejszym podziękować niejakiemu Piotrowi K. powszechnie znanemu jako Konias za 7 lat owocnej współpracy, dzięki której w Parku czułem się jak w domu i na dodatek miałem zniżkę seniorską :)

Miejmy nadzieję, że nowy menago dorówna swemu poprzednikowi...
  • zwierzak

A nie będzie to łatwe.

I znowu pewnie będę musiał na wejściu legitymację pokazywać.
  • Rzeźnik

nowy menago = nowa legimka; D
  • Anielica

Heh, zastanawiałam się czy o tym nie wspomnieć, ale stwierdziłam, że lepiej żebyś Ty to zrobił Rzeźnik:)

Kurcze, szkoda... Co tu więcej pisać...
  • wloczykij stalowelovegłowe

miejmy nadzieję, że zatęskni i wróci...
    bo zacnie było i miło na dzieńdobry od razu... :)
  • nuit

sie przylacza
    dziekuje za usmiech,rozmowe i kilka innych rzeczy sprawiajacych ze pozytywnie na wejsciu
    wie ze zmiany sa potrzebne kazdemu, egoistycznie podchodzac do tematu nie podoba sie ta zmiana na dzis nuitom:(
    i ufaja w slowa ze bedziemy sie widywac:)
  • Feniks

Ja też sie dołączam do podziekowań.. Za uśmiech, pogaduszki, zauważanie nowych fryzur i facetów;] I tez mi sie ta zmiana nie podoba, ale co my możemy poradzić..
    Dziękuję, Konias:*
  • ~k^

no i powodzenia też trzeba życzyć.
  • Anonim

o Fuck , ale Rzezniczku nowine napisałeś , jak dla mnie bardzo to smutna nowina , bez Piotrusia K to juz nie bedzie to samo ,przykra sprawa . Szkoda ze bedzie nowy człowiek , ale też dziekuje P.K. za to co dał temu clubowi :) Powodzenia zycze i abys wrócił jak najszybciej :)
  • Margotek

>Feniks napisała:

>.. Za uśmiech, pogaduszki, zauważanie nowych fryzur i facetów;]

a ja dołączam sie do tego ale hasło 'facetów' zamienię na 'zdjęć' :P

• Gregor

Łoj :/ Dziwnie bedzie wchodzic i nie widziec usmiechnietego Pana K :/
    Powodzenia :)
  • Kotot

Najpierw brak gyrosa, teraz to. T3h judgiment dayz be near...
  • Królik.

Ej, jak to?
    :(
    Ja tak nie chcę.
  • Anonim

Dla mnie to już nie będzie ten sam park :( ,jakoś dziwnie sie zapewne zrobi :(
  • Henio z poczty :D:D:D

Na potege posepnego czerepu
    zupelnie w to nie wierze prawie 6 pieknych
    lat to niemoze byc prawda:(czytam i galy mi wyskoczyly:(!!!
    wielkie dzienki i szacun za ta dluga piekna kadencje!!!**
  • Anonim

Łokurde... będzie mi brakowało Koniasa i jego lekko pobłażliwego uśmiechu dla wszystkich :)
    Może jakąś kartkę zmontujemy i przekażemy zainteresowanemu? Ja takoż zacząłem chodzić do Parku już za kadencji Koniasa, w wakacje '2003, więc ciężko mi się będzie przyzwyczaić do braku tej znajomej i uśmiechniętej gęby na bramce :)
  • Wujek Voynar Renifer Rudolf

Ech....pewna epoka się kończy :((((

• Anonim

Wielka szkoda, to nie będzie ten sam Park... W każdym razie życzę wszystkiego co najlepsze i dziękuję za to co było. No i powodzenia "na nowej drodze"; )
  • <szary>

>Wujek Voynar Renifer Rudolf napisał
    >Ech....pewna epoka się kończy :((((
    >

cos sie konczy, cos sie zaczyna. mnie rowniez szkoda, ale chyba jakos... cos mi mowi... ^^
  • ~k^

>Rzeźnik napisał
    >nowy menago = nowa legimka; D

tak jak rzekłeś ostatnio - emerycka tym razem :)
  • 1
  • 2
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)