- 1
- 2
-
Rzeźnik
Nie wiem, czy ten wątek ma jakikolwiek sens poza wazeliniarstwem, ale chciałbym niniejszym podziękować niejakiemu Piotrowi K. powszechnie znanemu jako Konias za 7 lat owocnej współpracy, dzięki której w Parku czułem się jak w domu i na dodatek miałem zniżkę seniorską :)
Miejmy nadzieję, że nowy menago dorówna swemu poprzednikowi... -
zwierzak
A nie będzie to łatwe.
I znowu pewnie będę musiał na wejściu legitymację pokazywać. -
Rzeźnik
-
Anielica
Heh, zastanawiałam się czy o tym nie wspomnieć, ale stwierdziłam, że lepiej żebyś Ty to zrobił Rzeźnik:)
Kurcze, szkoda... Co tu więcej pisać... -
-
wloczykij stalowelovegłowe
miejmy nadzieję, że zatęskni i wróci...
bo zacnie było i miło na dzieńdobry od razu... :) -
nuit
sie przylacza
dziekuje za usmiech,rozmowe i kilka innych rzeczy sprawiajacych ze pozytywnie na wejsciu
wie ze zmiany sa potrzebne kazdemu, egoistycznie podchodzac do tematu nie podoba sie ta zmiana na dzis nuitom:(
i ufaja w slowa ze bedziemy sie widywac:) -
Feniks
Ja też sie dołączam do podziekowań.. Za uśmiech, pogaduszki, zauważanie nowych fryzur i facetów;] I tez mi sie ta zmiana nie podoba, ale co my możemy poradzić..
Dziękuję, Konias:* -
~k^
-
Anonim
o Fuck , ale Rzezniczku nowine napisałeś , jak dla mnie bardzo to smutna nowina , bez Piotrusia K to juz nie bedzie to samo ,przykra sprawa . Szkoda ze bedzie nowy człowiek , ale też dziekuje P.K. za to co dał temu clubowi :) Powodzenia zycze i abys wrócił jak najszybciej :) -
Margotek
>Feniks napisała:
>.. Za uśmiech, pogaduszki, zauważanie nowych fryzur i facetów;]
a ja dołączam sie do tego ale hasło 'facetów' zamienię na 'zdjęć' :P
-
Gregor
Łoj :/ Dziwnie bedzie wchodzic i nie widziec usmiechnietego Pana K :/
Powodzenia :) -
Kotot
-
Królik.
-
Anonim
Dla mnie to już nie będzie ten sam park :( ,jakoś dziwnie sie zapewne zrobi :( -
Henio z poczty :D:D:D
Na potege posepnego czerepu
zupelnie w to nie wierze prawie 6 pieknych
lat to niemoze byc prawda:(czytam i galy mi wyskoczyly:(!!!
wielkie dzienki i szacun za ta dluga piekna kadencje!!!**
-
Anonim
Łokurde... będzie mi brakowało Koniasa i jego lekko pobłażliwego uśmiechu dla wszystkich :)
Może jakąś kartkę zmontujemy i przekażemy zainteresowanemu? Ja takoż zacząłem chodzić do Parku już za kadencji Koniasa, w wakacje '2003, więc ciężko mi się będzie przyzwyczaić do braku tej znajomej i uśmiechniętej gęby na bramce :) -
Wujek Voynar Renifer Rudolf
-
Anonim
Wielka szkoda, to nie będzie ten sam Park... W każdym razie życzę wszystkiego co najlepsze i dziękuję za to co było. No i powodzenia "na nowej drodze"; ) -
<szary>
>Wujek Voynar Renifer Rudolf napisał
>Ech....pewna epoka się kończy :((((
>
cos sie konczy, cos sie zaczyna. mnie rowniez szkoda, ale chyba jakos... cos mi mowi... ^^ -
~k^
>Rzeźnik napisał
>nowy menago = nowa legimka; D
tak jak rzekłeś ostatnio - emerycka tym razem :)
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne