-
kenny
-
Vero
mua raczej nie będzie choć istnieje fakt że w pewnym procencie może się pojawię :) -
Feniks
Kenny.. Co najwyżej Koti nie kocha CIEBIE :P Prawda, żono najdroższa? :*
A co do aparatu, mówiłam Ci, ze jest zakaz i musisz go spalić. Przykro mi :< -
Blacha
a ja cholera pierwszy raz w życiu chciałem być wcześniej i od razu z roboty jechać.
To po jakącholere se brałem szmaty do przebrania po robocie .....
ech cholera - czyli po.... -
-
Anonim
-
Feniks
-
kenny
-
Królik.
Ok. Mimo, że afterparty musiałem zakończyć wcześniej niż podejrzewałem. -
<szary>
calkiem niezle, szybko po koncercie sie rozkrecilo, not bad at all =] -
Feniks
No, na samym początku straszna chujnia i kupa była, ale się fajnie rozkręciło i już później naprawdę fajnie było^^ Poskakałam trochę, sporo jednak mordek znajomych było, Zwieszaka nowy imasz popodziwiałam x] No i że skrócona impreza, to Killen poleciał po całości:D Ogólnie najs, najs... Choć niektórych brakowało :<
Włóczyk: Dzięki za komplement, po czymś takim chyba już nigdy z parkietu nie zejdę :* -
zwierzak
Było spoko. Tylko jakiemuś giejowi się dałem na after wyciągnąć i teraz mi się spać chce. -
Feniks
Aaaaa, i byłabym zapomniała:D Mistrzowski tekst jednego z Panów ochroniarzy do pijanego kolesia: "Kolejka polega na tym, że jeden człowiek staje za drugim, potem przychodzi następny i staje za nim, a następny za nim" xD -
Blacha
dało radę
choć kurwa jak wszedłem to stwiedziłem że szkoda że ojca nei zabrałem .....
swoją drogą szacun dla kolesi z TSA że w ich wieku tyle czasu napierdalali - niezła forme mają a na abstynentów i fanów czystości nei wyglądają;-)
-
wloczykij stalowelovegłowe
bardzo zacnie... :)
dobra muzyka, piękne kobiety (nie czerwień się fenix... ; p), dużo skakania...
i afterek miły, sympatyczny... -
Blacha
widze że ja tu jedyny po parchu zwijam manele i lece do doma coby w robocie resztki przytomnosci zachować ? -
Feniks
Naaah, my też.. Za zimno jeszcze na afterkowanie.. :<
*i tak się zarumieniła* Włó :*
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne