Park/hardzone [649]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ♔ Anouk

bylo calkiem-calkiem.
  • Paulina

nice.
  • Meeko'why גבריאל

Co ciekawego mnie ominelo?
  • nuit

bylo %owo
  • PlejAda

mi się bardzo podobało:)
    Zostałam do końca i się trochę wybawiłam, choć tym razem więcej rozmawiania niż brykania.
    No i pojawili się ludzie, których daawno nie było:)
  • Ojciec Redaktor

Kilen czasem spelnia zyczenia i puscil Bodyrockers :D
  • Meeko'why גבריאל

Ja tylko jestem rozczarowany tym ze Soilwork - Nerve puscił RAZ ... w okolicy godziny 20:40 wiec nie bylo zaskoczeniem ze na parkiecie nie bylo nikogo poza mną... Jesli Kilen to odebral jako sygnal ze kawalek jest kiepski i zapisal sobie na karteczce "never play this piece again" to ... smutne to bardzo.
  • Narin

Bryk Bryk Bryk xD
  • Blacha

dobrze było
    może mniej szalenia ale sporo gadania no i w sumie przez interes do qbika się bliżej paru parkowców poznało; -)

pozdro
  • Feniks

Łosz kuźwa... Wróciłam godzinę temu o.O
    Najs, najs.. Mało ludzi, playlista taka sama, jak zwykle, ale poskakać się dało, i teraz nóżki pobolewają. Ale afterek... xD Zajebisty, i dzięki Bogom, skończył się wódką, więc nie mam kaca^^ Ale park naprawdę na duzy plus, daaaawno się tak nie wybawiłam:D
  • Blacha

fenix - tylko next time jak będę robił za trzymacz do piwa to max jeden kawałek - potem je wypije; -)
  • Feniks

Kk;] Przepraszam, zapomnialam sie..; ]
  • Królik.

+
  • wloczykij stalowelovegłowe

królik, nie żyjesz...? o_O
  • ~k^

no wczoraj go w neo nie było :(
  • Meeko'why גבריאל

Odpoczynek sie zwierzakowi nalezy. Kroliczek tyral w neo przez caly poprzedni tydzien od 'rana' (znaczy kiedy sie obudzil co czasem bylo 13 - 14; p) do oporu albo i dluzej.
  • Królik.

Nie przesadzaj.
    Wczoraj po prostu miałem dwie imprezy urodzinowe do obskoczenie.
    Chciałem wpaść między nimi ale mi się w końcu nie udało.
  • zwierzak

>Dahr`Amahr גבריאל napisał
    >Odpoczynek sie zwierzakowi nalezy.

To prawda. Odpoczynek mi się należy :]
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)