-
-
Paulina
-
Meeko'why גבריאל
-
nuit
-
-
PlejAda
mi się bardzo podobało:)
Zostałam do końca i się trochę wybawiłam, choć tym razem więcej rozmawiania niż brykania.
No i pojawili się ludzie, których daawno nie było:) -
Ojciec Redaktor
-
Meeko'why גבריאל
Ja tylko jestem rozczarowany tym ze Soilwork - Nerve puscił RAZ ... w okolicy godziny 20:40 wiec nie bylo zaskoczeniem ze na parkiecie nie bylo nikogo poza mną... Jesli Kilen to odebral jako sygnal ze kawalek jest kiepski i zapisal sobie na karteczce "never play this piece again" to ... smutne to bardzo. -
Narin
-
Blacha
dobrze było
może mniej szalenia ale sporo gadania no i w sumie przez interes do qbika się bliżej paru parkowców poznało; -)
pozdro -
Feniks
Łosz kuźwa... Wróciłam godzinę temu o.O
Najs, najs.. Mało ludzi, playlista taka sama, jak zwykle, ale poskakać się dało, i teraz nóżki pobolewają. Ale afterek... xD Zajebisty, i dzięki Bogom, skończył się wódką, więc nie mam kaca^^ Ale park naprawdę na duzy plus, daaaawno się tak nie wybawiłam:D -
Blacha
fenix - tylko next time jak będę robił za trzymacz do piwa to max jeden kawałek - potem je wypije; -) -
Feniks
-
Królik.
-
wloczykij stalowelovegłowe
-
~k^
-
Meeko'why גבריאל
Odpoczynek sie zwierzakowi nalezy. Kroliczek tyral w neo przez caly poprzedni tydzien od 'rana' (znaczy kiedy sie obudzil co czasem bylo 13 - 14; p) do oporu albo i dluzej.
-
Królik.
Nie przesadzaj.
Wczoraj po prostu miałem dwie imprezy urodzinowe do obskoczenie.
Chciałem wpaść między nimi ale mi się w końcu nie udało. -
zwierzak
>Dahr`Amahr גבריאל napisał
>Odpoczynek sie zwierzakowi nalezy.
To prawda. Odpoczynek mi się należy :]
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne