Park/hardzone [649]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

założyłem nowe grono w dziale Muzyka/koncertowywowanie
    jak ktoś ma chęć napisać recenzeję, swoje przemyślenia, albo po prostu się pochwalić na czym ostatnio był to może tam poszaleć
    ]:>
  • Anonim

a teraz bujam się na Slayera wiec jak ktoś będzie to potem może pisać do woli (czyt. post wyżej)
  • Anonim

Ja ostatnio byłam na Iron Maiden w Chorzowie. Było super! :D he he
    W najblizszym czasie nie planuję koncertowywowania ale znajomi chcą mnie wyciągnąć na Korna w sierpniu. Wątpię żeby im się udało; )
    Przy okazji życzę im udanej zabawy!
  • palec

NO to ja moge powiedziec ze bylem na slipknocie i bylo wyjebiscie !!! jeden z lepszych dla mnie koncertów ,ten szalejacy tłum ,to jump da fuck up ach miodzio, połamany Corey pod koniec;))) było odjazdowo:)) a teraz planuje sie wybrac na Soulfly nie moze mnie tam zabraknac TAm gdzie Max Cavalera tam i ja:P:))
  • Anonim

hmmm to ja cię na slipknocie nie widziałem ale nie dziwota ścisk był ze nie wiem co hehe
    a bilet na Soulfly własnie kupilem dzisiaj więc też się zjawie hihi
  • rajdo

ja byłem na slipknocie i na ironach i wybieram się na soulflya może na hunter fest jeszcze zobaczymy na korna tesh może :]
  • PlejAda

chwalipieta!
    ;pp

• Anonim

hehe bo po to jest ten wątek żeby każdy mógł się pochwalić i napisać jak było zajebiście lub jak beznadziejnie (w zależnoscie od sytuacji) no i po to żeby ewentualnie podyskutować o swoich wrażeniach bo każdy odbiera koncerty inaczej.
    więc ludziska chwalcie się do woli ]:>
  • Anonim

no to ja tez sie pochwale ze bylam na Slipku; -)
    i co tu duzo mowic... kazdy wie jak bylo. po prostu wymietli...

a przed chwila wrocilam z koncertu Saltus'a w ClubRock'u
    kolega gra na gitarce i tylko dlatego bylam, ale wiecej nie pojde... naprawde bardzo fajne miejsce - polecam, jednak to nie ta muza... (ta na koncercie - Slavonik Black Metal, jak to sie smiesznie nazywa)
    jakos za bardzo mi sie kojarzyli z moimi rodzimymi Eternal Tear (doom/black), a ich muzy tez nie lubie. chociaz kolesie sa wporzo. chlejusy pieprzone; -))) pozdro dla kucharkow; -)

wogole super to wygladalo :-/
    trzy panny stoja pod scena i machaja lbami. nagle wpada stado* "rozjuszonych" kolesi i wykonuja cos co nawet pogiem nie mozna nazwac, lecz zdrowym napierdalaniem. panny schodza w obawie o wlasne zdrowie. kolesie sie zmecza, siadaja na laweczkach, a panny wchodza na ich miejsce... super...

a szkoda ze tak wygladalo pogo w ich wykonaniu, bo taka mialam ochote sie poobijac; -)

* no nie przesadzajmy. tak z 6-ciu

oceniajac wykonanie, z czystko technicznej strony to nawet niezle. jedynie wokal pod koniec wymiekl. (mala wpadka ze sprzetem sie nie liczy)

All in all - juz chyba wole nasze Arsus'owskie imprezy (mowiac oczywiscie o koncertach mniej znanych kapel)
  • negative

No coz w temacie bardziej znanych kapel wybiera sie ktos na soulfly??
  • PlejAda

pytanie:)

btw
    jest juz taki watek i tam sie prosze kierowac;)))
  • Anonim

dokładnie tu sie OPISUJE gdzie się było i co się działo a nie kieruje pytania kto na co idzie
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)