-
Anonim
założyłem nowe grono w dziale Muzyka/koncertowywowanie
jak ktoś ma chęć napisać recenzeję, swoje przemyślenia, albo po prostu się pochwalić na czym ostatnio był to może tam poszaleć
]:> -
Anonim
a teraz bujam się na Slayera wiec jak ktoś będzie to potem może pisać do woli (czyt. post wyżej) -
Anonim
Ja ostatnio byłam na Iron Maiden w Chorzowie. Było super! :D he he
W najblizszym czasie nie planuję koncertowywowania ale znajomi chcą mnie wyciągnąć na Korna w sierpniu. Wątpię żeby im się udało; )
Przy okazji życzę im udanej zabawy! -
palec
NO to ja moge powiedziec ze bylem na slipknocie i bylo wyjebiscie !!! jeden z lepszych dla mnie koncertów ,ten szalejacy tłum ,to jump da fuck up ach miodzio, połamany Corey pod koniec;))) było odjazdowo:)) a teraz planuje sie wybrac na Soulfly nie moze mnie tam zabraknac TAm gdzie Max Cavalera tam i ja:P:)) -
-
Anonim
hmmm to ja cię na slipknocie nie widziałem ale nie dziwota ścisk był ze nie wiem co hehe
a bilet na Soulfly własnie kupilem dzisiaj więc też się zjawie hihi -
rajdo
ja byłem na slipknocie i na ironach i wybieram się na soulflya może na hunter fest jeszcze zobaczymy na korna tesh może :] -
PlejAda
-
Anonim
hehe bo po to jest ten wątek żeby każdy mógł się pochwalić i napisać jak było zajebiście lub jak beznadziejnie (w zależnoscie od sytuacji) no i po to żeby ewentualnie podyskutować o swoich wrażeniach bo każdy odbiera koncerty inaczej.
więc ludziska chwalcie się do woli ]:> -
Anonim
no to ja tez sie pochwale ze bylam na Slipku; -)
i co tu duzo mowic... kazdy wie jak bylo. po prostu wymietli...
a przed chwila wrocilam z koncertu Saltus'a w ClubRock'u
kolega gra na gitarce i tylko dlatego bylam, ale wiecej nie pojde... naprawde bardzo fajne miejsce - polecam, jednak to nie ta muza... (ta na koncercie - Slavonik Black Metal, jak to sie smiesznie nazywa)
jakos za bardzo mi sie kojarzyli z moimi rodzimymi Eternal Tear (doom/black), a ich muzy tez nie lubie. chociaz kolesie sa wporzo. chlejusy pieprzone; -))) pozdro dla kucharkow; -)
wogole super to wygladalo :-/
trzy panny stoja pod scena i machaja lbami. nagle wpada stado* "rozjuszonych" kolesi i wykonuja cos co nawet pogiem nie mozna nazwac, lecz zdrowym napierdalaniem. panny schodza w obawie o wlasne zdrowie. kolesie sie zmecza, siadaja na laweczkach, a panny wchodza na ich miejsce... super...
a szkoda ze tak wygladalo pogo w ich wykonaniu, bo taka mialam ochote sie poobijac; -)
* no nie przesadzajmy. tak z 6-ciu
oceniajac wykonanie, z czystko technicznej strony to nawet niezle. jedynie wokal pod koniec wymiekl. (mala wpadka ze sprzetem sie nie liczy)
All in all - juz chyba wole nasze Arsus'owskie imprezy (mowiac oczywiscie o koncertach mniej znanych kapel)
-
negative
No coz w temacie bardziej znanych kapel wybiera sie ktos na soulfly?? -
PlejAda
-
Anonim
dokładnie tu sie OPISUJE gdzie się było i co się działo a nie kieruje pytania kto na co idzie
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...
Miejsca grona (3)
-
stacja undefined, Warszawa
-
placyk afterowy undefined, Warszawa
-
Klub Studencki SGH Park Niepodległości, Warszawa
- Dodaj miejsce