-
Feniks
-
Meeko'why גבריאל
ja nie wiem tego ... jesli nie pojawi sie zadna alternatywa ktora okaze sie bardziej kuszaca to pewnie sie pojawie. -
Anielica
-
Meeko'why גבריאל
-
-
Gregor
>pierwsze ofiary Neo?; p
...strady :)
Neee, po prostu troche kasy w zeszlym tyg poszlo, trzeba teraz odpuscic, odpoczac. -
Anielica
Dokładnie:) Na dzień dzisiejszy nie mam siły na skakanie po sobocie.. Poza tym w piątek praca na 8..a standardowo po parku mam wolne... a naprawdę nie mogę być nieprzytomna :/ Noooo iiiii kasa będzie w piątek <mam nadzieję> -
Anielica
>Gregor napisał
>>pierwsze ofiary Neo?; p
>
>...strady :)
>Neee, po prostu troche kasy w zeszlym tyg poszlo, trzeba
>teraz odpuscic, odpoczac.
No to dokładnie ofiary Neo :D Sam to przyznałeś hehe, brak kasy po Neo i brak siły po Neo; ] -
Meeko'why גבריאל
-
<szary>
-
Meeko'why גבריאל
Ya rly, w kontekscie skip park na rzecz Neo .. owszem he just proved me RIGHT. -
<szary>
-
Meeko'why גבריאל
oj wiesz Szarik jak to ze mna jest... zawsze mowie ze mnie nie bedzie a potem .. mietki wafel jestem i tyle. Non the less do niedawna jak ludzie pytali kiedy mam czas w tygodniu kategorycznie odrzucalem mozliwosc ze w czwartek jest cos innego niz Park i HZ, teraz BIORE pod uwage mozliwosc ze moge sobie odpuscic park bo do konca tygodnia bede mial jeszcze okazje sie zdewastowac na parkiecie. -
<szary>
-
Meeko'why גבריאל
-
Anonim
dobra a co to za plakaty wisza na Parku ze jakas impreza red bullowa jest? cos ktos wie na ten temat? -
Samson:):)
-
Ixolite
czwartek jak najbardziej park - prosto z pracy;
sobota - neo tez - i po pracy rowniez; p
jakos czas sobie trzeba zorganizować
drugie zmiany rulez :D -
-
Ixolite
-