Park/hardzone [649]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ryba

miliarda ton żelków dla Andżeli z okazji rocznicy narodzin :D
  • ~k^

a tak z innej paki to Kubaaaa odpalicie nam coś tych swoich 17letnich grouppies? :P dobrze się nimi zaopiekuje(my) :) znaczy dziewczynki starczą, chopaków możecie sobie zostawić :P
  • Anonim

ej nie skladac mi zyczen... a z reszta Ty to Rybciu juz trzeci raz robisz, postarzasz mnie!

na temat koncertu wypowiadac sie nie bede bo jestem nieobiektywna. mi tam sie zawsze podoba. no tylko teraz ten plus, ze perkusja nie byla masakrowana przez gitarzyste :P

Kamelku, mam dziwne wrazenie, ze Kuba nie ma nic wspolnego z grupis Merkaby :P ja mam kluczyk do jego majtek cnoty, zakladam mu na koncert i plombuje. musisz pytac Gaba i Alexia ^^
  • Ryba

Sklerozę mam. W moim wieku pamięć już szwankuje, sama niedługo się przekonasz :P Chociaż raczej pamięć mam ale fotograficzną, czego nie zapiszę na karcie SD tego nie pamiętam :P Poza tym po takim koncercie ...
    Trzy razy się spać kładłem i trzy razy się zastanawiałem "A życzenia złożyłem?" :D

Na temat grupis już nie zażartuję, bo by mnie w czwartek jakiś włochaty żelkowy potwór chciał zabić :P

Żeby nie było nie na temat to jeszcze raz, koncert zajebisty. :D
  • Anonim

zelkowy potwor i tak Cie w czwartek pomeczy, niahahaha!
  • ♔ Anouk

ch, co to byl za wieczor :]

Atrophia - stanowcze nie. szczegolnie za cover Toola i toolowate riffy w kawalkach.

Mindsedge - od wczoraj jestem fanka. full profesjonalizm, BARDZO mi sie podobalo, choc z powodu stania na bramce i uswiadamiania markerem ludziom, jakimi sa zerami xD nie slyszalam calego wystepu.

Merkabah - megagwiazdy kazaly na siebie czekac stanowczo za dlugo, ale przyznaje, ze lapanie drabiny bylo calkiem ciekawa gra towarzyska :>>> z poczatku jakos srednio sie kleilo sluchanie, ale im dalej w repertuar, tym wiecej rokendrola, pałeru, łała łiła czy jak tam sie mowi w gronie siedemnastoletnich fanek Aleksa; ) koncert na plus, ale jakos odczulam brak gitarzysty, byc moze z powodu, ze na moim pierwszym koncercie byl, a na tym juz nie. ciekawy trick z djembe i tradycyjny rozpierdol instrumentow pod koniec byl interesujacym akcentem, ogolnie plus :)

komentarz towarzyski od Samanthy:
    wysciskalam i pogadalam sobie z moja ukochana ruda barmanka, mru <3
    a poza tym czasami odnosilam wrazenie, ze we czworke na bramce bawilismy sie lepiej niz ludzie w srodku; ) rzeczywiscie szalenie milo bylo pospedzac czas z Andzela, Ryba, Sartinka i zelkowym ciuciu :)
    Koti Kotylionie Kotlownio: wszystkiego najlepszego:*:*
  • Anonim

co do zalatywania Toolem u Atrophii to akurat wszystkie kapele grajace wczoraj przejawialy dosc jawne fascynacje owym zespolem, wiec nie wiem, czy jest to taki straszny zarzut wobec chlopakow. Moze tak bardzo Toolem zalatywalo, bo bas byl znacznie glosniej od gitar... Niemniej mi sie podobalo, choc nadal nie do konca jestem przekonany do wokalu; P

Mindsedge zagrali zajebiscie klimatycznie. Rowniez jak najbardziej na tak :)

A co do dlugiego oczekiwania no samozwancza gwiazde wieczoru, to tez mnie to wkurwialo, bo rozstawianie sprzetu zajelo dostatecznie duzo czasu, a chlopaki jeszcze potem poszli zajarac... Arrghhhh..... no ale garstka wytrwala, za co dzieki im i chwala :)
  • ~k^

ale którego wokalu? :P
    no i to że bas był raz za głośno a potem jak smyczkiem ciągnąłem to nagle go nie było słychać to już chyba po części wina akustyka który spał najwyraźniej :/
  • Ryba

>Kotylion napisała:
    >zelkowy potwor i tak Cie w czwartek pomeczy, niahahaha!

ale za co znowu???? co to? jakaś nowa świecka tradycja??

A co do koncertu to fakt, że Atrophia miała najgorsze nagłośnienie, bo było słychać głównie bas.
  • Anonim

swiecka - nie swiecka, ale juz mi to w nawyk weszlo :P

Merkabah strasznie gwiazdorzy i nie uwierze, ze to cale oczekiwanie bylo spowodowane sprzetem. moim zdaniem to bylo jawne budowanie napiecia i test dla publicznosci na to, kto jest najwierniejszym fanem. w nagrode niektore grupis zespol zabral na chate :P

andzela ma urlop do nastepnego koncertu ^^
  • Sartin

Ale żeście natłukli tego spamu; )

Odpowiadam po kolei:

>Ryba napisał
    >No nie ściemniaj, że się myjesz :D

rękę tylko umyłem, znasz mnie dobrze :P

>Kotylion napisała:
    >ej nie skladac mi zyczen... a z reszta Ty to Rybciu juz
    >trzeci raz robisz, postarzasz mnie!

Wszystkiego najlepszego z okazji 30 urodzin!! Drugi miliard ton żelków w drodze! :P

>Anouk napisała:
    >a poza tym czasami odnosilam wrazenie, ze we czworke na bramce bawilismy sie lepiej niz ludzie w >srodku; ) rzeczywiscie szalenie milo bylo pospedzac czas z Andzela, Ryba, Sartinka i zelkowym ciuciu >:)

no ba! zabawa była przednia, kiedy ludzie Ci płacą za uświadomienie im że są zerami, priceless. I jak jeszcze raz ktoś wspomni coś o Sartince to mu coś urwę :P

>Klosh-Art napisał:
    >A co do dlugiego oczekiwania no samozwancza gwiazde wieczoru, to tez mnie to wkurwialo, bo >rozstawianie sprzetu zajelo dostatecznie duzo czasu, a chlopaki jeszcze potem poszli zajarac... >Arrghhhh..... no ale garstka wytrwala, za co dzieki im i chwala :)

a teraz wszyscy razem chórkiem - DZIĘ-KU-JE-MY!! :)

| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)