Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dziobak

jakiej rozglosni, jakich programow sluchacie?
  • PlejAda

żadnej
  • ~k^

same here. nie słucham radia. chyba że biernie i to wtedy konkretnie antyradio przeważnie jest grane albo trójka. sam wolę płyty i mp3.
  • Gregor

Jezeli, to antyradia. Ale poza tym sie nie slucha.
  • Anonim

Czasem Antyradio, ale najchetniej to Radio Kampus.

ehh... pamietam dawne czasy, jak sie koczowalo dniami i nocami z kaseciakiem w ciaglym stanie gotowosci i sluchalo Radiostacji i Jazz Radia... :) ile ja muzy wtedy poznawalem i zgrywalem z radia... A potem internet wszystko zepsul; P
  • ♔ Anouk

od ponad trzech lat zero mediow na co dzien. raz na kilka miesiecy uda mi sie czegos posluchac (Antyradio lapie nawet moja komorka).
  • Anonim

internet to tez medium; P w ktorym zreszta do sluchania jest chyba jeszcze wiecej stacji radiowych niz przez tradycyjny "radioodbiornik"; D Zreszta, wspomniane przeze mnie Radio Kampus jest rowniez do posluchania w sieci, do czego goraco zachecam, glownie poznymi wieczornymi porami
  • ♔ Anouk

bardzoej chodzilo mi o to, ze nie ogladam telewizji, nie uzywam radioodbiornika ani nie czytam papierowych gazet. co najwyzej slucham raz na chinski rok internetowego radia, gdzie puszczaja miksy mojego ojca :]
    najczesciej korzystam z youtube i wlasnych mp3. myspace i last.fm mecza mnie na dluzsza mete.
  • Anonim

eska rok, ESKA ROK, essska roooook...
    antyradio
    wieczorami radio maryja
  • Rzeźnik

tylko antyradio, zwykle między 10-13 i 16-19, ale najlepsze są audycje Makaka
  • ~k^

>Kotylion napisała:
    >wieczorami radio maryja

wiedziałem!

• Margotek

jeśli już to: Antyradio/ EskaRock
  • Ojciec Redaktor

Jesli nie mam dostepu do swojej biblioteki muzycznej ale jestem podlaczony do sieci to Chronix Agression
  • Anonim

To samo co kolega powyżej :)
  • Messenjah

Radio Kampus of course, czasem Antyradio/ Eska Rock
  • Tera Patrick

>Messenjah napisał
    >Radio Kampus of course

Ooo!! ActiveRock Show i trasa 66:)

• Anonim

a co do polskich to radio kampus i activerock show :)
  • Meeko'why גבריאל

Antyradio na zmiane z Eska Rock oraz internetowe Chronixx Aggression.
  • Blacha

eska rock
    słucham głownie rano szykując sie do pracy więc zazwyczaj trafiam na poranny WF
    i to jedynie godzina dziennie bo w innych godzinach albo muza z kompa albo nie ma czasu muzy słuchać ....
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)