-
Dziobak
-
PlejAda
-
~k^
same here. nie słucham radia. chyba że biernie i to wtedy konkretnie antyradio przeważnie jest grane albo trójka. sam wolę płyty i mp3. -
Gregor
-
-
Anonim
Czasem Antyradio, ale najchetniej to Radio Kampus.
ehh... pamietam dawne czasy, jak sie koczowalo dniami i nocami z kaseciakiem w ciaglym stanie gotowosci i sluchalo Radiostacji i Jazz Radia... :) ile ja muzy wtedy poznawalem i zgrywalem z radia... A potem internet wszystko zepsul; P -
od ponad trzech lat zero mediow na co dzien. raz na kilka miesiecy uda mi sie czegos posluchac (Antyradio lapie nawet moja komorka).
-
Anonim
internet to tez medium; P w ktorym zreszta do sluchania jest chyba jeszcze wiecej stacji radiowych niz przez tradycyjny "radioodbiornik"; D Zreszta, wspomniane przeze mnie Radio Kampus jest rowniez do posluchania w sieci, do czego goraco zachecam, glownie poznymi wieczornymi porami -
bardzoej chodzilo mi o to, ze nie ogladam telewizji, nie uzywam radioodbiornika ani nie czytam papierowych gazet. co najwyzej slucham raz na chinski rok internetowego radia, gdzie puszczaja miksy mojego ojca :]
najczesciej korzystam z youtube i wlasnych mp3. myspace i last.fm mecza mnie na dluzsza mete. -
Anonim
eska rok, ESKA ROK, essska roooook...
antyradio
wieczorami radio maryja -
Rzeźnik
tylko antyradio, zwykle między 10-13 i 16-19, ale najlepsze są audycje Makaka -
~k^
-
Margotek
-
Ojciec Redaktor
Jesli nie mam dostepu do swojej biblioteki muzycznej ale jestem podlaczony do sieci to Chronix Agression -
Anonim
-
Messenjah
-
Tera Patrick
>Messenjah napisał
>Radio Kampus of course
Ooo!! ActiveRock Show i trasa 66:)
-
Anonim
-
Meeko'why גבריאל
Antyradio na zmiane z Eska Rock oraz internetowe Chronixx Aggression. -
Blacha
eska rock
słucham głownie rano szykując sie do pracy więc zazwyczaj trafiam na poranny WF
i to jedynie godzina dziennie bo w innych godzinach albo muza z kompa albo nie ma czasu muzy słuchać ....
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne