-
Meeko'why גבריאל
>~k^ napisał
>czy był w
>historii tej dyskoteki jakikolwiek inny czwartek poza
>wczorajszym, w trakcie którego było pusto na parkiecie o
>północy? to o czymś świadczy chyba.
01.11.2007 ... zarząd SGH zasugerowal by impreza w ten czwartek sie nie odbyla. Sama impreza przeniosla sie do tattoo na ten wieczor a Parkowy parkiet swiecil pustkami (tak podejrzewam bo w tym czasie bylem w tattoo).
-
Królik.
Kamel, jakby 'Jambi' poleciało, to by mnie ochrona wynosiła, bo bym się zeszczał na parkiet ze szczęścia. -
<szary>
eee tam, wyolbrzymiasz, kilkukrotnie juz lecialo w parku dżambi i jakos nie sikales wczesniej na parkiecie przy tym, wiec czemu nagle mialbys zaczac? =) -
~k^
no to może niech nie puszczają bo jeszcze ktoś się poślizgnie i będzie niesmak :P -
-
Królik.
><szary> napisał
>eee tam, wyolbrzymiasz, kilkukrotnie juz lecialo w parku
>dżambi i jakos nie sikales wczesniej na parkiecie przy tym,
>wiec czemu nagle mialbys zaczac? =)
Bo mocz musiałem trzymać. -
<szary>
uzycie czasu przeszlego w twojej wypowiedzi sklania do myslenia, jakobys juz nie musial go trzymac... oO -
ʎɹɐʎ
>Koti napisała:
>Ale nie zanotowalam zadnego kawalka (poprawcie mnie jesli sie
>myle) ktory by w parku nie lecial co
>najmniej od roku czy w ogole i ktory bylby na wielki plus.
Mnie miło zaskoczyło Dimmu Borgir "Puritania", ale ten kawałek nie wszystkim podchodzi.
A co do reszty, tak jak napisałaś wcześniej - 666-0.
-
Królik.
><szary> napisał
>uzycie czasu przeszlego w twojej wypowiedzi sklania do
>myslenia, jakobys juz nie musial go trzymac... oO
Już nie musiałem.
=] -
Anonim
utwierdzona w przekonaniu, że należy Parch na dłuższy czas odstawić...może to to się jeszcze wyklaruje i kiedyś - jak cudowne zrządzenie losu pozwoli i nie będę musiała wstawać następnego dnia przed 7 to tam zawitam i sprawdzę jak to żyje...póki co na nie...
Muzyka - fakt - inna, za bardzo inna i kompletnie "nieskoczna":/
Choć był jakiś młodociany gej który na początku nieźle wywijał chcąc zaimponować swoim koleżankom i parchowej starszyźnie... więc może i można i przy tym...
Tragedia:P
Zwierzaku - wszystkiego najlepszego raz jeszcze:] -
zyggi
taaa, dawno tak sie nie wynudzilem muzycznie w parku - trzeba było zatem duuużo pić:). Tylko raz na parkiecie: INCUBUS "Pardon me" - a potem to nawet jak cos nawet nawet leciało to i tak wiedziałem, że jak wejdę na ten kawałek to zaraz po nim zejdę (brak umiejętności utrzymania ludzi na parkiecie). DJ grał jakby dla siebie, zero kontaktu wzrokowego z publiką, nie brał pod uwagę reakcji ludzi, na moją propozycję muzyczną powiedział tylko : NIE MA, odwrócił się plecami i zaczął grzebać coś w tych swoich MP3 - bardzo wątpliwej jakości, jakby szum a nie czyste dzwięki. Kiepski koniec. Koło 22 moją uwagę przykuł tylko Soilwork - Stabbing The Drama.
Jak ten DJ grałby w Parq, zmieniam lokal na NEO:)
...ale ciekawe jak zagra panna z Proximy - może powali na kolana, a może okaże się równie chujowa (?) -
~k^
Karolina nie panikuj jak Zenek się przyjmnie to z parkietu schodzić nie będziesz :P -
kenny
-
Anonim
panne z proximy mialam watpliwa okazje slyszec. puszcza to samo co kilen + hiciory w stylu fila kolinsa. -
kenny
-
~k^
-
Margotek
>~k^ napisał
>oj. OJ. może jeszcze Dżordża Majkela...? :\
no chyba że to:
http://www.youtube.com/watch?v=PgfS...
;-) -
Królik.
>~k^ napisał
>Karolina nie panikuj jak Zenek się przyjmnie to z parkietu
>schodzić nie będziesz :P
Tró.
Jeśli KaBePe eSy poprawi. -
kenny
okaze sie ze za tydzien bedzie: jak anioła głos...
oraz jako ze doda jest teraz mego hardkorem bo chadza ze znanym artysta ciezkiej muzyki XD
to bedzie: nie przejmuj sie...
doda doda doda XD.
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne