- 1
- 2
-
że słi Żustin
Moi drodzy współplemieńcy!
Zastanawiało mnie kto z Was wybiera się na Woodstock w tym roku. Przypominam ze jest to 15. festiwal organizowany przez szanownego pana Owsiaka, ale jest również wydarzeniem upamietnajacym piewrwszy Woodstock ever, który odbył się 1969 tuż pod Nowym Jorkiem. To co mogę powiedziec od siebie, to to, że ja jade na 100% już z niewielką ekipą z Poznania... ale starować będziemy z Warszawy. Zapraszam wszystkich do przyłączenia się do nas. Co do konkretniejszych planów, którym pociągiem , skąd, dokąd i w jakiej pozycji ustalimy w tak zwanym miedzy czasie:)
http://www.youtube.com/watch?v=JLUE... -
kOsToR
Hmmm nie wiem jak to wygląda teraz, ale jak Woodstoki były w Żarach to jazda tymi bydłowozami nie należała do przyjemności - dlatego nigdy przenigdy nie pojechałbym startować z Wawy będąc już w Poznaniu:) -
że słi Żustin
Przystanek Woodstock już od kilku lat z rzędu odbywa się w Kostrzynie nad Odrą, gdzie jedzie się około 8h z Warszawy. "Bydłowozy" nie są takie złe... jeżeli chodzi o podróż do. Wielka impreza i totalna integracja :) Gorzej wspominam powróty - gargantuiczny tłum tysięcy ludzi próbujacy zmieścić się w jednym małym pociągu. Choć muszę przyznać, ze wspominając te kiepskie chwilę nie mogę powtrzymać sentymentalnej łezki w oku. -
(: PAJOJ :)
-
-
Rahaniel
PIĄTEK (31.07.2009)
ARES&THE TRIBE (Grecja, Polska)
BLENDERS (Polska)
JELONEK (Polska)
EASY STARS ALL STARS (USA, Jamajka)
CONFLICT (Wielka Brytania)
VOLBEAT (Dania)
THE FUTUREHEADS (Wielka Brytania)
JULIETTE LEWIS (USA)
CALIBAN (Niemcy)
SOBOTA (1.08.2009)
ZWYCIĘZCA KONKURSU FABRYKI ZESPOŁÓW I WOŚP
CARRANTUOHILL (Polska)
SENOR COCONUT (Chile)
SHAM 69 (Wielka Brytania)
FINAL VIRUS (Niemcy)
AKURAT (Polska)
VOOVOO (Polska)
KONCERT JUBLIEUSZOWY - Woodstock '69
SUBWAYS (Wielka Brytania)
KROKE (Polska)
NIEDZIELA (2.08.2009)
ATMASFERA
DUB FX (Wielka Brytania)
TOMEK BUDZYŃSKI (Polska)
DON CARLOS (Jamajka)
DŻEM (Polska)
CLAWFINGER
LESZEK MOŻDŻER (Polska)
GUANO APES (Niemcy)
KORPIKLAANI (Finlandia)
FINAŁ ASP Z LESZKIEM CICHOŃSKIM
Lista zespołów – scena folkowa:
CARRANTUOHILL i Bob BALES (Polska, Irlandia)
SHARENA (Polska)
GRUPA FURMANA (Polska)
TABU (Polska)
FANFARA KALASHNIKOV (Rumunia)
S.O.U.L (Polska)
The BUMPERS (Polska)
WA DA DA (Polska)
YOGhurt (Ukraina)
RUSYCZI (Ukraina)
CHODSKA VLNA (Czechy) -
Rahaniel
ja bede na Was juz tam czekał i po raz kolejny ratował przed zapiciem sie na śmierć; p
i dawał plasterek; p -
Feniks
-
że słi Żustin
Feni kochanie... Powiedz, ze pojdziesz ze mna pod scene na Gówienko Nietoperza xD -
że słi Żustin
Hell. O!
Szukam trzech mocno zdecydowanych osób na wyjazd do Kostrzyna. Jedzę z siostrą samochodem (Mercedes 190:D wiec dużo miejsca i wygodnie) i szukamy wspólników. Samochód napędzany jest dieselkiem, wiec koszt wyjdzie podobny na pięc głów jak za pociąg. Poza tym nie wspomnę już o niewymownej przyjemności spędzenia niezapomnianych chwil z WrednymJustynem:D
Z Gabrielą - wcześniej wspomnianą siostrą mą, chemy wyjechać z Warszawy w czwartek, ale to jest do ustalenia.
Ktoś chętny? -
Anonim
chceeeemy chceeemyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!! !!!! rezerwuj dla nas miejsce! -
Feniks
>WredneJusty napisała:
>Feni kochanie... Powiedz, ze pojdziesz ze mna pod scene na
>Gówienko Nietoperza xD
No :D To się rozumie samo przez sie:D -
że słi Żustin
-
że słi Żustin
Wszyscy zapewne wiedza juz co gra i kiedy i na jakiej scenie. Jeszcze tylko atystyczny rozkład jazdy :D -
rajdo
wie ktoś gdzie będzie można zaparkować samochód, ba na żadnej mapce nie jest to zaznaczone? -
ʎɹɐʎ
Znajdziesz gdzieś miejsce między namiotami:) Nie wiem, jak jest teraz, ale ja nigdy nie widziałem specjalnych parkingów. -
rajdo
według mapki z urzędu miasta, drogi do samego woodstocka będą zamknięte więc nie uda mi się chyba pod namioty dojechać :] -
Anonim
jeśli ktoś sie wybiera w niedziele samochodem na Wooda zeby zobaczyc Guano apes i moze clawfingera i ma wolne miejsce w samochodzie to z checia sie podczepie :) -
Meeko'why גבריאל
-
Anonim
-
Meeko'why גבריאל
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne