Park/hardzone [649]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • że słi Żustin

Moi drodzy współplemieńcy!
    Zastanawiało mnie kto z Was wybiera się na Woodstock w tym roku. Przypominam ze jest to 15. festiwal organizowany przez szanownego pana Owsiaka, ale jest również wydarzeniem upamietnajacym piewrwszy Woodstock ever, który odbył się 1969 tuż pod Nowym Jorkiem. To co mogę powiedziec od siebie, to to, że ja jade na 100% już z niewielką ekipą z Poznania... ale starować będziemy z Warszawy. Zapraszam wszystkich do przyłączenia się do nas. Co do konkretniejszych planów, którym pociągiem , skąd, dokąd i w jakiej pozycji ustalimy w tak zwanym miedzy czasie:)

http://www.youtube.com/watch?v=JLUE...
  • kOsToR

Hmmm nie wiem jak to wygląda teraz, ale jak Woodstoki były w Żarach to jazda tymi bydłowozami nie należała do przyjemności - dlatego nigdy przenigdy nie pojechałbym startować z Wawy będąc już w Poznaniu:)
  • że słi Żustin

Przystanek Woodstock już od kilku lat z rzędu odbywa się w Kostrzynie nad Odrą, gdzie jedzie się około 8h z Warszawy. "Bydłowozy" nie są takie złe... jeżeli chodzi o podróż do. Wielka impreza i totalna integracja :) Gorzej wspominam powróty - gargantuiczny tłum tysięcy ludzi próbujacy zmieścić się w jednym małym pociągu. Choć muszę przyznać, ze wspominając te kiepskie chwilę nie mogę powtrzymać sentymentalnej łezki w oku.
  • (: PAJOJ :)

Ja jadę na 1000000% :P
  • Rahaniel

PIĄTEK (31.07.2009)

ARES&THE TRIBE (Grecja, Polska)
    BLENDERS (Polska)
    JELONEK (Polska)
    EASY STARS ALL STARS (USA, Jamajka)
    CONFLICT (Wielka Brytania)
    VOLBEAT (Dania)
    THE FUTUREHEADS (Wielka Brytania)
    JULIETTE LEWIS (USA)
    CALIBAN (Niemcy)

SOBOTA (1.08.2009)

ZWYCIĘZCA KONKURSU FABRYKI ZESPOŁÓW I WOŚP
    CARRANTUOHILL (Polska)
    SENOR COCONUT (Chile)
    SHAM 69 (Wielka Brytania)
    FINAL VIRUS (Niemcy)
    AKURAT (Polska)
    VOOVOO (Polska)
    KONCERT JUBLIEUSZOWY - Woodstock '69
    SUBWAYS (Wielka Brytania)
    KROKE (Polska)

NIEDZIELA (2.08.2009)

ATMASFERA
    DUB FX (Wielka Brytania)
    TOMEK BUDZYŃSKI (Polska)
    DON CARLOS (Jamajka)
    DŻEM (Polska)
    CLAWFINGER
    LESZEK MOŻDŻER (Polska)
    GUANO APES (Niemcy)
    KORPIKLAANI (Finlandia)
    FINAŁ ASP Z LESZKIEM CICHOŃSKIM

Lista zespołów – scena folkowa:

CARRANTUOHILL i Bob BALES (Polska, Irlandia)
    SHARENA (Polska)
    GRUPA FURMANA (Polska)
    TABU (Polska)
    FANFARA KALASHNIKOV (Rumunia)
    S.O.U.L (Polska)
    The BUMPERS (Polska)
    WA DA DA (Polska)
    YOGhurt (Ukraina)
    RUSYCZI (Ukraina)
    CHODSKA VLNA (Czechy)
  • Rahaniel

ja bede na Was juz tam czekał i po raz kolejny ratował przed zapiciem sie na śmierć; p
    i dawał plasterek; p
  • Feniks

Cokolwiek by zagrało ja i tak jadę^^
  • że słi Żustin

Feni kochanie... Powiedz, ze pojdziesz ze mna pod scene na Gówienko Nietoperza xD
  • że słi Żustin

Hell. O!

Szukam trzech mocno zdecydowanych osób na wyjazd do Kostrzyna. Jedzę z siostrą samochodem (Mercedes 190:D wiec dużo miejsca i wygodnie) i szukamy wspólników. Samochód napędzany jest dieselkiem, wiec koszt wyjdzie podobny na pięc głów jak za pociąg. Poza tym nie wspomnę już o niewymownej przyjemności spędzenia niezapomnianych chwil z WrednymJustynem:D
    Z Gabrielą - wcześniej wspomnianą siostrą mą, chemy wyjechać z Warszawy w czwartek, ale to jest do ustalenia.

Ktoś chętny?
  • Anonim

chceeeemy chceeemyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!! !!!! rezerwuj dla nas miejsce!
  • Feniks

>WredneJusty napisała:
    >Feni kochanie... Powiedz, ze pojdziesz ze mna pod scene na
    >Gówienko Nietoperza xD

No :D To się rozumie samo przez sie:D
  • że słi Żustin

samo ssie; )
  • że słi Żustin

Wszyscy zapewne wiedza juz co gra i kiedy i na jakiej scenie. Jeszcze tylko atystyczny rozkład jazdy :D
  • rajdo

wie ktoś gdzie będzie można zaparkować samochód, ba na żadnej mapce nie jest to zaznaczone?
  • ʎɹɐʎ

Znajdziesz gdzieś miejsce między namiotami:) Nie wiem, jak jest teraz, ale ja nigdy nie widziałem specjalnych parkingów.
  • rajdo

według mapki z urzędu miasta, drogi do samego woodstocka będą zamknięte więc nie uda mi się chyba pod namioty dojechać :]
  • Anonim

jeśli ktoś sie wybiera w niedziele samochodem na Wooda zeby zobaczyc Guano apes i moze clawfingera i ma wolne miejsce w samochodzie to z checia sie podczepie :)
  • Meeko'why גבריאל

No to w droge. Przygoda! Przygoda! Kazdej chwili szkoda!
  • Anonim

>WredneJusty napisała:
    >samo ssie; )

ej, dobry zespol; P

http://www.myspace.com/samos1
  • Meeko'why גבריאל

lol
  • 1
  • 2
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)