Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

uslyszalam w ciagu godziny z hakiem praktycznie wczystko co chcialam :P wiec jestem uradowana. ludzi ilosci porownywalna do ilosci w neo, tylko oczywiscie na parkiecie wiecej miejsca na rozbijanie i mimo ze wiekszosc czasu spedzilam w neo to w parku sie jednak bardziej wyskakala dzidzia :)

wiec: neo - park - neo - z buta do domu - na rower na kebab do centrum - do domu -> to jest hardkor jednak :P
  • Gregor

No ciekawym cholernie, za tydzien sie sprawdzi :)
  • wloczykij stalowelovegłowe

jak dla mnie muzycznie dużo mniej ciekawie...
    dużo hiciorów i miałkiej muzy, a mniej łomotu niż dwa tygodnie temu...
    ale i tak bawiłem się przednio... :)
  • Lodzia Pindol

Zenon trzyma poziom i rozkreca sie coraz bardziej.
    Duzy plus za jakosc nagran - chyba tym razem absolutnie nic nie bylo puszczone z mp3.
    Nie ma co sie rozpisywac co było i bla bla bla... generalnie moje pragnienia zostały zaspokojone w pełni, bawiłem sie super.

P.S. R.I.P. Michael Jackson - kurcze, uwielbiałem go bedac dzieciakiem. Btw - był wczoraj puszczony Alien ant farm - smooth criminal...
  • Gregor

...w Neo jezeli dobrze pamietam :P
  • Anonim

a ja wczoraj az dwa razy do Masturbed - Insajd De Faja skakalam :D clubbing clubbing ^^
  • zyggi

Było fajnie, a setlista już nie tak HARD jak poprzednio.
    Dog Eat Dog - Esms git!
  • Ixolite

>a ja wczoraj az dwa razy do Masturbed - Insajd De Faja skakalam :D clubbing clubbing ^^
    a ja wczoraj dwa razy do ratm - 'killing in the name' skakałem :D; p
  • Gregor

>Koti napisała:
    >a ja wczoraj az dwa razy do Masturbed - Insajd De Faja
    >skakalam :D clubbing clubbing ^^

Nie znam... Jakis link?
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)